Jump to content

Edderkoppen

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Edderkoppen

  1. Hva er det du ikke liker med Ruger GSR? Norsk Jakt AS har Ruger GSR på lager til 9800,- Jeg valgte selv å importere fra huntershouse.dk.
  2. Den får du ikke kjøpt ny. Det er på grunn av 7+1 kapasiteten. Edit: En annen hagle som er verdt å se på er Winchester SXP Defender som feks PVAS selger: http://www.pvas.no/?PageID=563&ItemID=367" target="_blank
  3. Er ikke greit når til og med ansatte i Politiet driver med ulovlig våpensalg: http://h-a.no/Nyheter/Nyheter/tabid/72/ ... fault.aspx
  4. Larue 11" FL stopper rett etter gassblokka. http://www.laruetactical.com/larue-tact ... -lt15-11fl" target="_blank
  5. Gjedde jakt går under fiskekort på de plassene dette er tillatt. Du trenger eller ikke bestått jaktprøven for å jakte på gjedde, da dette regnes som fisking.
  6. oscarmike.no har. http://www.oscarmike.no/products/magpul ... ment-point
  7. Oscarmike.no http://www.oscarmike.no/categories/magasiner
  8. Lovdata: http://lovdata.no/cgi-wift/wiftldles?do ... 0v%E5pen*&
  9. Da er den nye lista gjeldende: Forskrift om endring i forskrift om forbudte skytevåpen og godkjente halvautomatiske skytevåpen Hjemmel: Fastsatt av Politidirektoratet 12. mars 2012 med hjemmel i lov 9. juni 1961 nr. 1 om skytevåpen og ammunisjon m.v. § 6a, jf. delegeringsvedtak 5. juni 1998 nr. 572, jf. forskrift 25. juni 2009 nr. 904 om skytevåpen, våpendeler og ammunisjon mv. (våpenforskriften) § 6 og § 7. I I forskrift 9. september 2011 nr. 930 om forbudte skytevåpen og godkjente halvautomatiske skytevåpen § 9 gjøres følgende endring: Forskriften trer i kraft 15. oktober 2011, med unntak av § 4 til § 8 som trer i kraft 12. mars 2012.
  10. Hei, hvem er importør av Kimber for tiden?
  11. Det er jo kjent at det er ulik saksbehandling på de forskjellige våpenkontorene.... Får bare gratulerer Mr.Torslett med papirene, og håper han kjøper M1A og invitere meg på prøveskyting.
  12. Er dette forslag til ny våpenlov? http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok ... ?id=668486
  13. Barnul 55grs får jeg samling på 40 mm på 100 m i AR-15. Greit nok til mitt formål
  14. Hei, Kort fortalt får du en amerikansk postboks-adresse på jetcarriers terminal. Og det er den adressen du bruke på nettbutikker som ikke sender internasjonalt. Står ganske godt hvordan dette virker i denne linken: http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=518687" target="_blank
  15. Har ikke sagt at det fæl greie. Jeg valgte bare annen hagle. Det som er synd at jeg må vente 5 nye mnd. ...og jeg blir også rammet av evt. halvauto forbund. Når det først skal gjøres innskjerping, så håper jeg at kan gjøres så fornuftig som mulig.
  16. Nå er det slik at det ikke er behov for høykapasitets halvauto til jakt. I praktisk så er det nødvendig for å konkurrere. Angående hagle så er jeg helt enig. Jeg fikk ikke hagla som jeg har ventet på i flere mnd på grunn av dette.
  17. Ja, det stemmer. Etter endringene som kom så ble lower reg.pliktig, og upper kan omsettes fritt. Per dags dato er det ikke reg.plikt på .22 konverteringsett.
  18. Dette er forhåpentlighvis en gladnyhet. Det gamle skjemaet var vel etterhvert ikke så veldig nyttig i forhold til gjeldende lovverk (de derre avkryssningsfeltene for "karabin" og "ikke bruke til annet en oppgitt bruksområde" f.eks....) Er det en gladnyhet?
  19. Hva har avgifter med "stans i behandling av søknader på halvautomatiske rifler å gjøre"?
  20. Det forutsetter at de vil ta i mot søknaden. Sent from my iPad using Tapatalk De skal ta imot søknaden, men legge den til bero. Om du søker på våpen som det ikke gis tillatelse på så plikter våpenkontoret å ta den i mot, og behandle som en helt vanlig søknad. Så klagen til sivilombudsmannen må være på søknaden blir lagt til bero og ikke behandlet. Og da får vi svar hvor i loven dette har hjemmel.
×
×
  • Create New...