Jump to content

TurboEsel

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TurboEsel

  1. http://www.loopistolklubb.no/metallsilu ... ningsdager" target="_blank
  2. Minner om at Lillestrøm og Omegn Pistolklubb har trening med luftpistol i Skedsmohallen førstkommende fredag. 24. oktober Fra Kl 19:00 Ingen treningsavgift, alle er velkommen
  3. Da var enda to stevner ferdigskutt på Meheia. Bivrost Sportskytterklubb 21. juni og Kongsberg Metallsilhuettskyttere 22. juni. Det var god plass på standplass begge dagene selv om hele 5 klubber var repressentert med skyttere. UFO (ufordragelige flyvende objekter) også kalt knott, gjorde sit ytterste for å distrahere skytterne, men de beste resultatene nådde opp til 40 begge dagene. De dårligste nevnes ikke her.
  4. Finnene uteble og Svenskene tok derfor flere hederlige andreplasser, mens Nordmennene for det meste måtte ta til takke med nest siste plass.
  5. Den «nye Norske rekorden» ble stående. En av de som benyttet fredagen til trening presterte tangering. Ett poeng forlite, eller en uke for sent. SBPU 35
  6. Dette er en gylden anledning til å få gode plasseringer i revolver-cupen og i produksjons-cupen da en vesentlig andel av de hardeste konkurrentene, som nevnt, er på vei til Sverige på dette tidspunkt. Vi kan ikke la C.Patron råde grunnen HELT alene.
  7. Det ser ut for at Puma har funnet fram til en bra "Jernvareforrettning"
  8. Notodden Pistolklubb arrangerte ett 2-dagers stevne på Meheia i helgen. 84 starter fordelt på 10 internasjonale og 5 nasjonale disipliner 3 stk. 40-serier og 4 tangeringer av Norsk rekord under tidvis vanskelige forhold Gledelig innslag av både førstegangsskyttere og resirkulerte veteraner. Nok en vel anvendt helg.
  9. Kort innføring: http://www.metallsilhuett.no/?p=4 Nasjonalt og nordisk regelverk: http://www.metallsilhuett.no/?p=4&s=19 Internasjonale metallsihuettorganisasjon: http://imssu.org/ Internasjonalt regelverk: http://imssu.org/documents.aspx Figurspesifikasjoner og maler: http://imssu.org/targets.aspx Last ned og bruk
  10. Dersom musikken ikke kan presses inn under begrepet "Artificial rest" er den tillatt i følge IMSSU official sporting rules 2013.
  11. 34+31 starter denne helgen. Deltagere fra Kragerø i sør til Bodø i nord. Fra gamle resirkulerte veteraner til førstegangsskyttere. Varierende resultater fra begredelig til ny norsk rekord. Kort sagt en trivelig helg.
  12. Min oppskrift på legg/lår-beskytter er en tynnplate (0,8-1,2mm) av rustfritt stål med lær/skinn/gummi på våpensiden og liggeunderlag på kroppsiden. 2 hull og en elastisk snor med knuter på holder den på plass.
  13. Jeg anbefaler å ta kontakt med Norsk Jakt på Lysaker. Det som er vedt å vite om metallsilhuettvåpen før du vite der. Og dersom du har litt tålmodighet skaffer de det beste du har råd til.
  14. Selvfølgelig kommer vi flere, medmindre verden forgår innen den tid.
  15. 001 flyr høyt over dit nærområde. Send meg beregnet ankomsttid Gardermoen på E-post eller PM så plukker jsg deg opp på vei til Meheia. :crazy:
  16. Mulig du finner noe interesant på denne linken. http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Air ... &_from=R40
  17. Jeg stiller opp og er godt igang med planleggingen. Ønskeliste 01.07.13 Prac. SBRL 02.07.13 SBRL SBRS 03.07.13 BBRH BBRS 04.07.13 Prac. SBPR BBPP 05.07.13 Prac . SBPU BBPU 06.07.13 SBPU BBPU 07.07.13 SBPS SBPP 08.07.13 BBPS BBPP 09.07.13 FPP SBPR 10.07.13 FPAS BBPR 11.07.13 AP AR 12.07.13 ( medaljer? )
  18. Jeg beklager forglemmelsen. Det beror på at .44mag ikke inngår i mitt erfaringsgrunnlag. .223 KAN velte bukken. Treff i horn eller bakfot gir ca 95% velt. Hjerteskudd gir ca 10% velt.
  19. Jeg vil prioritere kriteriene slik 1 God presisjon 2 Billig dvs. billig fabrikk-ammo / Billige ladekomponenter ( Hylser / prosjektiler / krutt ) 3 Bredt anvendelsesområde dvs. mange øvelser 4 Moderat rekyl Vi får holde .177 utenfor. Den er uslåelig på pris og rekyl, har utmerket presisjon. Den kan anvendes til 5 pistol-øvelser og 4 rifle-øvelser .22LR topper på pris og rekyl. Presisjon varierer noe ( Ulike våpen kan foretrekke forskjellig ammo ) Den kan anvendes til 6 pistol-øvelser og 3 rifle-øvelser .357Mag er moderat på pris og rekyl,og har akseptabel presisjon. Den kan anvendes til 10 pistol-øvelser 6,5x55 har utmerket presisjon, er moderat på pris, har moderat rekyl i rifle og kan lades ned til akseptabel rekyl i pistol. Den kan anvendes til 10 rifle-øvelser og 3 pistol-øvelser Med disse 4 kan du delta i alt av metallsilhuett i Norge. 21 pistol-øvelser og 17 rifle-øvelser Dersom du vil nå helt til toppen av resultatlistene bør du vurdere et par andre alternativer til for å oppnå litt bedre presisjon / litt mindre rekyl, og desverre også litt høyere pris.
  20. http://www.accuratereloading.com/300whisper.html http://reloadersnest.com/frontpage.asp?CaliberID=135 http://www.loaddata.com/members/search_ ... llicID=796 http://wintersoldier2008.typepad.com/su ... isper.html http://www.americanrifleman.org/Webcont ... 20copy.pdf http://www.quarterbore.net/forums/archi ... ?f-38.html http://www.americanrifleman.org/Article ... 368&cid=31 http://www.ammonow.com/rifle_.300_Whisper_page_1.html http://ammoseek.com/?gun=rifle&cal=146
  21. Tre ønsker Gi meg styrke til å etterleve de regler jeg ikke kan forandre. Gi meg tolmodighet til å forandre de regler jeg ikke kan fordra. Gi meg visdom til å se forsjellen mellom de to første ønskene.
  22. Det er ikke alle modifiseringer av våpen som er forbedringer. Dersom ett "produksjonsvåpen" med 7,5 tommers løp blir tatt ut av produksjon, men fortsatt produseres med 10 tommers løp, ser jeg ikke problemet med å kutte ned løpet til spessifikasjonene for "produksjonsvåpen" (dersom dette blir tillatt) Det modifiserte våpenet vil da bli identisk med de opprinnelige "produksjonsvåpen" Da er det en helt annen sak med "after marked" siktemidler, Her er det mulig å oppnå vesentlige forbedringer.
  23. Mitt råd er å trene mye med billig ammo. For eksempel luftpistol. Og deretter kjøpe ett bra våpene som du har råd til. Begrunnelsen er: En god skytter med et middels våpen vil altid vinne over en middels skytter med et godt våpen.
  24. http://www.ebay.com/itm/IHMSA-NRA-1-8-T ... 797dc#shId" target="_blank http://www.ebay.com/itm/IHMSA-NRA-3-16- ... 1c1392088d" target="_blank
  25. Da er de endelige resultater fra EM MS 2011 lagt ut på: http://www.heinolanampujat.fi/Results_EuroChamp.pdf
×
×
  • Create New...