Jump to content

TurboEsel

Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

About TurboEsel

 • Birthday 06/22/1951

TurboEsel's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. http://www.loopistolklubb.no/metallsilu ... ningsdager" target="_blank
 2. Minner om at Lillestrøm og Omegn Pistolklubb har trening med luftpistol i Skedsmohallen førstkommende fredag. 24. oktober Fra Kl 19:00 Ingen treningsavgift, alle er velkommen
 3. Da var enda to stevner ferdigskutt på Meheia. Bivrost Sportskytterklubb 21. juni og Kongsberg Metallsilhuettskyttere 22. juni. Det var god plass på standplass begge dagene selv om hele 5 klubber var repressentert med skyttere. UFO (ufordragelige flyvende objekter) også kalt knott, gjorde sit ytterste for å distrahere skytterne, men de beste resultatene nådde opp til 40 begge dagene. De dårligste nevnes ikke her.
 4. Finnene uteble og Svenskene tok derfor flere hederlige andreplasser, mens Nordmennene for det meste måtte ta til takke med nest siste plass.
 5. Den «nye Norske rekorden» ble stående. En av de som benyttet fredagen til trening presterte tangering. Ett poeng forlite, eller en uke for sent. SBPU 35
 6. Dette er en gylden anledning til å få gode plasseringer i revolver-cupen og i produksjons-cupen da en vesentlig andel av de hardeste konkurrentene, som nevnt, er på vei til Sverige på dette tidspunkt. Vi kan ikke la C.Patron råde grunnen HELT alene.
 7. Det ser ut for at Puma har funnet fram til en bra "Jernvareforrettning"
 8. Notodden Pistolklubb arrangerte ett 2-dagers stevne på Meheia i helgen. 84 starter fordelt på 10 internasjonale og 5 nasjonale disipliner 3 stk. 40-serier og 4 tangeringer av Norsk rekord under tidvis vanskelige forhold Gledelig innslag av både førstegangsskyttere og resirkulerte veteraner. Nok en vel anvendt helg.
 9. Kort innføring: http://www.metallsilhuett.no/?p=4 Nasjonalt og nordisk regelverk: http://www.metallsilhuett.no/?p=4&s=19 Internasjonale metallsihuettorganisasjon: http://imssu.org/ Internasjonalt regelverk: http://imssu.org/documents.aspx Figurspesifikasjoner og maler: http://imssu.org/targets.aspx Last ned og bruk
 10. Dersom musikken ikke kan presses inn under begrepet "Artificial rest" er den tillatt i følge IMSSU official sporting rules 2013.
 11. 34+31 starter denne helgen. Deltagere fra Kragerø i sør til Bodø i nord. Fra gamle resirkulerte veteraner til førstegangsskyttere. Varierende resultater fra begredelig til ny norsk rekord. Kort sagt en trivelig helg.
 12. Min oppskrift på legg/lår-beskytter er en tynnplate (0,8-1,2mm) av rustfritt stål med lær/skinn/gummi på våpensiden og liggeunderlag på kroppsiden. 2 hull og en elastisk snor med knuter på holder den på plass.
 13. Jeg anbefaler å ta kontakt med Norsk Jakt på Lysaker. Det som er vedt å vite om metallsilhuettvåpen før du vite der. Og dersom du har litt tålmodighet skaffer de det beste du har råd til.
 14. Selvfølgelig kommer vi flere, medmindre verden forgår innen den tid.
 15. 001 flyr høyt over dit nærområde. Send meg beregnet ankomsttid Gardermoen på E-post eller PM så plukker jsg deg opp på vei til Meheia. :crazy:
×
×
 • Create New...