Jump to content

Lasse

Members
 • Posts

  225
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lasse

 1. Jaktdepoet har hornady fabrikk ammo på lager
 2. Mater fint min. Er 16"løp på begge løpene. Remington seven i 223 er og fin donorvåpen
 3. Jeg har en mossberg MVP i 300blk(whisper) og har tidligere eid en Brno Fox i samme kaliber. Jeg var en del plaget med mating fra magasinet(forsøkte og modifisere flere) så anbefaler noe annet da det finnes mange som fungerer bedre. (MVPen ligger forøvrig på finn.no)
 4. Topshot fra XXL er helt ok til en billig penge. Fiocchi fra samme butikken bruker jeg mye, grei presisjon og pris. https://www.xxl.no/fiocchi-fiocchi-22lr-subsonic-foa-hp-38-ammunisjon-til-salongrifle/p/1068154_1_style Såklart, putter man litt mer penger i ammoen så blir den fort mye bedre..
 5. De remingtondkuddene er i mine øyne ubrukelige. Om du sponser porto kan du få noen esker av meg til prøving. Noen går overlyds i begge mine rifler og en god del vil ikke kamre (verken i sig pistol, anschutz rifle eller savage rifle)
 6. Demperen jeg har er en Hausken MD128
 7. Har flaggsikring ja, bestilte ekstra magasin fra landrø idag. Takk for tips Nå er ikke jeg veldig bekjent i matchvåpen verden men har skutt litt rekrutt som ungdom og litt 200str men dette avtrekket skulle jeg gitt mye for og ha på resten av riflene mine
 8. Jeg har en hausken 18x1 demper. Jeg har beholdt skiskytterreimen da jeg syntes denne er gull på jakt Jeg har da en gammel 1427? Har sikring på bolten Når jeg tok av stokken fant jeg en rekylklakk som så veldig lik ut den som står på tikka t3, dette kan da ikke være normalt på en 22lr?
 9. Hva er forskjellene på disse forskjellige riflene? Slik som men 1427 biathlon, er det en topp rifle som jeg få noen kroner for om jeg skulle gjøre synden og selge? Finnes det noen nettside som viser produksjonsår og forskjeller?
 10. Hvor kan jeg få tak i deler til denne? Kunne tenkt meg ett magasin til..
 11. Hei, kul tråd Jeg har en anshutz 1427 biathlon med demper gjenget 18x1, tofot og kikkert. Brukes til "mini" langhold. Ett avtrekk og en presisjon uten sidestykke!
 12. Colletdie i 300blk er hyllevare
 13. Ferdigrulla Hornady!? Hvem hva hvor
 14. Har hatt en annen rifle i samme kaliber tidligere men den hadde litt problemer med mating. Denne mater som smør med pmag magasiner
 15. Bestillte meg samtidig spesialverktøy for låskassen og løpsmutteren. Da går det kjapt og greit
 16. Kjapt og bytte pipe, løsne løpsmutter, skur ut gammel pipe, inn med ny. Har go/Nogo gauge jeg sjekker headspace med men treffer stort sett hver gang nå. Demperen er en dedikert SUB demper, tror den heter MP5. Demper mye bedre en andre dempere jeg har testet
 17. Ja, har den nye MP5 demperen til atec med ekstra modul. Som salongrifla med demper
 18. Jeg har ekstra løp i 300BLK. Fungerer utmerket!
 19. Skal lade opp 208gr amax med N105. Noe som har ladet dette og har noen data? Eventuelt noen som kan quickloade? Lader såklart sub. Har 16" løp.. Bruker omformede 223 hylser og magnumhetter.. Finner ikke denne komboen kule/krutt i min søken på Google;)
 20. Finner ikke denne på nett, hva er prisen?
 21. Har forsøkt å få flere i USA til og sende men er visst exportforbud på slike skumle saker
 22. Hvem importerer B&T dempere her til lands? Leter etter demper til en sig mosquito og ser de har en http://produkte.bt-ag.ch/en/manufacturing/soundsuppressors/pistol_suppressors.php?pid=635 Denne passer jo rett på, passer font da jeg ikke finner en overgang fra M9x0.75 til 1/2x20" Noen som har prøvd denne?
 23. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en adapter til min sig mosquito? M9x0,75 - 1/2"-20
×
×
 • Create New...