Jump to content

alsvigen

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alsvigen

  1. Jeg er jegerprøveinstruktør og skal avholde et kurs i mai. Jeg har blitt kontaktet av en svenske som studerer og bor i Norge. Har lurer på om Jegerprøven er gyldig i Sverige for ham om han tar den her i Norge når han selv er svensk statsborger. Noen som vet?
  2. Jeg fikk benellien min i posten i dag som jeg kjøpte fra en kar på finn.no. Problemet var bare at våpenet hadde 61 cm slug løp, ikke vanlig løp. Jeg hadde allerede kjøpt en poly-choke til tusenlappen fra USA som skulle passe benellien, men pipa har ingen gjenger for trangboring eller noe så den passer naturligvis ikke. Selgeren sa ingenting om at hagla hadde slug løp og ikke vanlig løp. Føler meg litt lurt. Mitt spørsmål er: Hva gjør jeg nå?
  3. Jeg er ikke innehaver av bil og kjenner ikke mange i studentbyen min. Problemet mitt er å komme meg til skytebanen som ligger noe utenfor byen, som for ordens skyld er Tromsø. Er det lov å medbringe våpen på buss? Noen som kjenner reglementet her? Forslag til andre måter å komme seg til banen uten å bli arrestert?
×
×
  • Create New...