Jump to content

weidemann

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

weidemann's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Noen som har kunnskap om Husqvarna kombivåpen? Vurderer å se på en. Eneste jeg vet er at den er i 12/70 6,5x55, og at den har frittliggende pipe. Tilsynelatende virker den svært pent brukt. Ideelt sett, skulle jeg hatt en kombi med mulighet for dobbelt hagleløp. Finnes det noe som er kompatibelt med Husqvarna i så måte?
  2. weidemann

    Sitka Gear

    Noen som har erfaring med klær fra Sitka Gear? Har "behov" for ny skalljakke (og bukse også selvfølgelig), og fant denne: http://www.sitkagear.com/products/open-country/jackets-vests/all-jackets/coldfront-jacket/?imageid=9 eller: http://www.sitkagear.com/products/solids/jackets-vests/all-jackets/stormfront-jacket/ Tenkte kanskje det kunne være et alternativ til Dovre Perf.Shell. Prismessig kommer vel Sitka dårlig ut er jeg redd. Har ikke klart å finne noen forhandler i kongeriket.
  3. Publisert søndag 12.12.1999 kl. 08:11, oppdatert 00:09
  4. Plottispa vår hadde sin første gaupelos i går. Hun er nå 9 måneder, og hadde gaupa ute i 3 timer. Ga seg plutselig, uten at vi hadde signal. Fikk henne i bilen, og oppdaga flere blødende sår. Ble en tur til dyrlegen for å stelle litt og lappe tilsammen 7 større og mindre hull. Håper inderlig at hun ikke har fått seg en støkk, selv om hun bør ha fått litt respekt for katta. Hun er forøvrig fra Rodriguez.
  5. På en måte greit å vise til tråden, men spørsmålet er om de gidder å ta seg bryet med å lese alle innleggene? Dessverre vil det vel kreve nesten et årsverk å gjennomgå hele tråden, og ta ut de konkrete problemstillinger som har vært reist... Forøvrig, så har jeg fått tilbakemelding fra leverandør: Belanor "hadde hørt om" problemene jeg nevnte angående min DC40. De kunne ikke si så mye på nåværende tidspunkt, men Garmin holdt visstnok på å teste dette selv nå i England.
  6. Godt initiativ! Jeg har selv vært i kontakt med min lokale leverandør. Han skulle ta kontakt med Belanor selv, og gi meg en tilbakemelding etter å ha snakket med dem. I den grad de skulle overraske, og komme med noe konstruktivt i dag, så skal dette formidles.
  7. Siden jeg gikk til innkjøp av bikkje nr. 2, så var også DCx nr. 2 påkrevd. Jeg satt ei stund desperat og prøvde å få tak i DC40 innen hjortejakta begynte, og var i ferd med å gi opp. Holdt på å kjøpe en DC30 som lå på Finn da jeg plutselig fikk tak i DC40. Kan ikke si annet enn at jeg angrer som en hund. Slapp begge bikkjene samtidig. Valpen med DC30 og storebror med DC40. Lillegutt syntes det var utrolig stas å løpe etter den store, og tidlig første slipp ante jeg ugler i mosen. Mista kommunikasjon med DC40 etter kort tid (avstander fra 200-400 m). DC30, som jo lå hakk i hel hadde jeg hele tiden full kontroll på. Siden det stod "mistet kommunikasjon" i displayet på 220, så tenkte jeg først det var radiokommunikasjonen som var dårlig. Så mista jeg kommunikasjonen med bikkja på under 60 m avstand. Da gikk jeg inn på DC40, og oppdaga (ikke veldig overraskende kanskje) at det var GPS signalene som ble borte, mens radioforbindelsen var perfekt. Signalene forsvant ofte, men kom raskt tilbake. Om noen fortsatt ikke skulle være overbevist, så bytter jeg gjerne en pent brukt DC40 mot pent brukt DC30... Nå hører det med til historien at jeg dagen etter, klok av skade, satte DC30 på gammer'n. Bare for å oppleve at han også mista GPS signalene i lengre tid. Tett vegetasjon må nok ta skylda for det, men jeg så jo at spørsmålstegnet fløy frem og tilbake på en traffikert fylkesvei. Skulle tro at forholdene lå til rette for å få inn bedre signaler der, men det tok lang tid før han var på nett igjen.
  8. Har store planer om å få lada litt til min 7mm rem mag i løpet av våren. Har kun benyttet fabrikk til nå; Federal lada med TB Bear Claw. Disse har jeg god erfaring med. Jeg kunne egentlig tenke meg å lade med Scirocco, men har hørt flere som sier at denne er litt "sær" og kan være vanskelig å få god presisjon med. Er det noen som har erfaring med Sierras Trophy Bonded Tip? Ikke nødvendigvis i 7mmremmag. Ser for meg at denne vil være relativt lik Sciroccoen i egenskaper.
×
×
  • Create New...