Jump to content

noddis

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

noddis's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg synes da løypa var gøy den, selv om jeg ikke akkurat hadde dagen. Skal vi ha noen forhåpninger om å utvikle oss og bli bedre skyttere må vi vel ha noe å bryne oss på. Det er vel derfor veldig mange av oss skyter?? Jeg ble iallefall en god del klokere og vet ihvertfall hva jeg skal trene litt ekstra på frem mot NM.
  2. Sti international ( stiguns.com) opplyser på sine sider at targetmaster kaliber .45 veier 1291,5 gram så det skulle være endel å gå på her. 9mm veier 1248 gram ( 44 oz)
  3. STI Target master veier 1248g ifølge opplysninger på sidene til hunters house i danmark
  4. Hvorfor i all verden skal man tillate å fylle magasin/hurtiglader mellom standplasser? Vi har da mer enn god nok tid til dette på standplass. Hvis noen føler seg stressa pga tidsmangel, burde man kanskje trene på å fylle magasin/tønne. Er vel begrenset hvor lang tid man kan bruke på dette
  5. Eller som noen ville ha sagt det: Vi liker ikke dette noe særligt. La oss for guds skyld forby det!! He,he( Også jeg som trodde kjøttet blir laget i kjelleren på Rimi )
  6. Kanskje det er på tide at noen tar tak i dette temaet ( ervervelse av våpen ) og får orden i dette en gang for alle. Sånn som det virker som det er pr. i dag så er det alt for stor forskjell våpenkontorene imellom. Om en bor i Oslo eller Tromsø så må da for svarte f... reglene være de samme. - Småkongene i de forskjellige pistolklubber burde vi jo vært kvitt for lenge siden. Eller har vi helt glemt solidariteten /behjelpeligheten, bare vi får innvilget vårt eget våpen .???
  7. Er du sikker på at det var kristiansand pistol klubb som sa du måtte ha 2 stevner i året for å beholde våpen.!!?? I så fall synes jeg dette høres merkeligt ut. Jeg har gått en runde med de aller mest aktive medlemene i klubben og forhørt meg om dette. Det er ingen som overhodet har kjennskap til et slikt svar. Formann, banemester, flere styremedlemmer og inkludert en del aktive skyttere som du vanligvis treffer på banen inne eller på flakke loner. ingen av disse har hørt noe om slike krav. Det hadde vært veldig gøy å vite hvor slik svada kommer fra. Det kommer IKKE fra KPK ihvertfall.
  8. Hvis det ikke skal mere til for å bli så skremt mister triggerhappy , må du jammen passe på så du ikke blir skremt til døde. Du verden
  9. Det ble brukt 2 kronografer i serie etter hverandre for å eliminere evt. feilmålinger. Etter eget initiativ fra K.B. ble det rigget opp en optisk kronograf som faktisk viste samme målinger. Men når dette er sagt er det ingen grunn til å rakke ned på K.B. Han er en habil skytter som hadde uflaks med været.
  10. Vil det si at så lenge det smeller som bare ville H...... så er det greit med tanke på sikkerhet. Hadde likt å se en s&w mod. 66 eller mod. 19 ladet til over 250 i faktor
  11. Det er jo et glimrende utgangspunkt da !!
  12. Er vel ikke meningen at alle skal kunne fylle heller. ( selv om jeg gjerne vil )
  13. Det jeg lurer litt på er hvor mye kan du ha i faktor ( sånn ca. ) i en f.eks. s&w 686 6" pipe før det begynner å gå på sikkerheten løs.
  14. Her skal det skytes alle 8 !! Blir jævelig artig
  15. Heisann ! Jeg er i besittelse av en Anschutz 1422 kaliber 22RL . Den er noen år gammel men er bare skutt ca 100 skudd med. Jeg synes den ser rimelig strøken ut. Er påmontert et tasco kikkertsikte som ikke er allverden.Tenker å legge denne ut for salg så i den forbindelse lurer jeg på om noen kan hjelpe meg å annslå en ca pris på denne børsa. Har selvsagt ingen bilder. På forhånd takk for svar !!! Det er snellert avtrekk på børsa ( to avtrekkere )
×
×
  • Create New...