Jump to content

jotte

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jotte

 • Birthday 09/25/1980
 1. jotte

  Tikkaklubben

  det er det, koster rundt 700kr. laget for tikka. festes med en skrue som dras rett igjennom kolben
 2. hei, er det noen som vet om en god butikk i glasgow, som selger kikkertsikter? er ute etter trijicon, zeiss eller noe i den klassen. har sett prisene fra USA, tenkte det muligens var samme prisnivå i skottland.... Norge er jo bare å glemme, her er det jo dobbel pris på alt som har med jakt å gjøre i forhold til andre siden av dammen. trenger ikke nødvendigvis være i glasgow, men i hvertfall storbrittania.
 3. hei. vurderer denne, trenger en lyssterk kikkert til postering på rådyr og villsvin, noen som har erfaring med denne kikkerten og er det noen som vil anbefale denne...? har fått tilbud på 5500 på en ny en. usikker med tanke på 42mm åpning. Holder dette, er det god optikk (pris tatt i betrakning)? ønsker så mange innspill som mulig, majoriteten seirer.
 4. hei. noen som har anelse om pris på stokken? og hvor evnt. man kan finne dette. har prøvd å finne dette på nettet, vanskelig viser det seg.... har plastikken, kunne tenkt med laminert stokk, endel bedre utseende. forslag?
 5. er svært intressert i bly kuler, om det er mulig. ta kontakt med meg, det er et fantastisk morsomt kaliber å skyte med. synd det er såpass vanskelig å skudd. har du noe pris antydning på skuddene?
 6. Det er jo galskap å skyte en hund på det grunnlaget..... Da har du større og andre problemer enn at en hund bjeffer mot sauen din. Det er vel noen andre tiltak som prøves først, og er det blitt vanlig at bønder inspiserer sauene sine med ladd våpen.........(satt på spissen......)
 7. tips! prøv jakt butikkker nordover i Sverige og Finland, det er der rifla har størst fanskare.
 8. fikk kjøpt 12 pk av 50 skudd helmantel i sverige, ringte til 28 jakt butikker før jeg fikk "ja, det har vi".
 9. dovre jaktdress..... har hatt den i 5-6 år. den holder i massevis!! billig er den også, det betyr penger til annet du ønsker deg!!!
 10. ok, sitter på bakken skyter på lange hold til tider, ettersom fuglen der jeg jakter er svært sky. informerer i tillegg at jeg jakter i Sverige hva det gjelder bly bruk. Et tilleggs spørsmål! sitter samtidig å vurderer hvilken Hubro jeg skal kjøpe, størrelse og merke. har pr idag kun lokket med kråke bulvaner og lokk.
 11. hei, sitter med en 12/70, bruker 5 bly på kråke jakt, lurer på hvilke choker som er best egnet? ravn er jo forholdsvis hardskutt... setter pris på råd rundt dette.
 12. takker for mange gode råd, ser ut som om Lee settet har funnet veien til mange der ute, får vel samtidig se om det finnes et brukt marked for dette. kan vel være noen blanke kr å spare der også i så fall... ble litt smartere nå.
 13. hei. trenger noen forslag til billige ladesett, hva er brukbart? ser jo at det reklameres med gode tilbud fra kjente leverandører. Men hva skal man se etter?
 14. hvilken tid på døgnet, å hvilken tid på året er det best å jage duer? og hva er det beste oppsettet med lokkeduer?
 15. håper dine kilder har rett
×
×
 • Create New...