Jump to content

Tikko

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tikko

  Scout kikkert

  Enig med at Leupold Scout fungerer ypperlig. Skyter like godt på 100 m med den som med 8 x Zeissforstørrelse. Har en Marlin SBL. Ang. Leatherwood 2-7 så virket ikke det tilfredstillende for meg. Den veldig følsom på øyeavstanden. Må regulere avstand til optikken ut fra forstørrelse. Fast 2,5 x er mye raskere å skyte med, og jeg skyter vel så godt med det ut til i alle fall 100-130 m.
 2. Flotte greier. Takk for ladningene.
 3. Godt å høre at du er så sikker. Kan jeg spørre hvor du hentet ladedata fra, eller om du har noen godladninger du kan poste? Mine ladninger vil bli skutt i en Marlin SBL.
 4. Jeg òg tenker at de ikke produseres lenger. Finner ingen FMJ i 350 gr.
 5. Er det noen som vet hvilken kule dette er? Jeg fikk med en pose med kuler med ei rifle jeg kjøpte for en tid tilbake. Men har glemt produsent av kula og har ikke kontaktinformasjon til selger lenger. .458 350 grn flat nose Full metal jacket / Helmantel Ikke-ekspanderende med crimperille Lengde: 0,846" / 21.49 mm Fra venstre mot høyre: Hornady 300 gr HP, 350 gr RN, 325 gr FTX, 350 gr ?
 6. Hei. Jeg har en 32S 12-12/6,5 fra '71. Kjempebørse i de 7 årene jeg har hatt den. Dessverre har jeg nå demontert hele saken for en god skrubb... Det var selvfølgelig på tide, det var ille å se hvor mye skitt som hadde samlet seg inne i låskassa, men nå som jeg skal sette alt sammen igjen får jeg litt problemer. Føler jeg må bruke mye kraft i sammenstillingen. Ved demontering løsnet alt veldig greit. Var bare å løsne skruene, så gikk alt fra hverandre. Det jeg lurer på er om det finnes en detaljert manual for dette? Søkefunksjon her inne er godt brukt, samt x antall andre forumsøk og googlinger, men jeg har ikke klart å finne noe som viser hva jeg trenger. Jeg vil nok få satt sammen børsa til slutt, men vil helst gjøre det på riktig måte. Alle tips mottas med takk. Er svært lite aktiv skriver her inne, men leser det meste og må takke til mange. Har spart meg mye penger og tid på det som er lagt inn.
×
×
 • Create New...