Jump to content

BLESER

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BLESER

 • Birthday 05/26/1980
 1. God som gull den! Har selv en 101 XTR Lightwight, som aldri har sviktet. Den kjøpte jeg som mitt første våpen for 18år siden og har utallige timer i skogen. Sjekk prisene i USA, da skjønner du at det er ettertraktede våpen der. Men vurderer nå å legge ut min for salg, siden den står mest i skapet etter drillingen kom i hus.
 2. Hvor bor du og hva slags hunder har du?
 3. Veidemann Thermodress kamo Høst/Vinter Hva blir prisen? Tar en av hver uansett....
 4. ville nok anbefalle å bruke åte eller felle i et sånt tilfelle, vis du ikke er klar for å rive opp gulvet da. Har jaktet mye grevling med min tyske jaktterrier, legger ved et par klipp på hvordan det kan se ut. Her ser du hva som skjer når bikja er for skarp og tøffer seg litt mye... Her ser du et skjeldent tilfelle hvor faktisk grevlingen kommer ut, men bare for å bytte hull...
 5. Helt på sin plass med slike tiltak. Etter hva jeg forstår, ommplaserer ikke Fod hunder til jegere, da burde de heller ikke ta i mot jakthunder mener jeg. Det er vel sikkert grunnen til at de mener eier ikke er skjikket til å ha hund heller. Etter min mening vil de ikke hundens beste da, syntes det er viktig at en jakthund skal få ultløp for sine avlede jaktegenskaper. Men dette er sikkert ikke så rart vis de har tette bånd til noha, de er jo i mot all jakt!
 6. BLESER

  Hipeiler?

  Nei, det er ikke noe å tenke på i det hele tatt... Hun har vært nede i masse hi med Garmin DC30 også, har ikke vært noe problem det heller. Det var et problem med dekken og den gammle Garmin DC20 senderen på ryggen.
 7. BLESER

  Hipeiler?

  Hadde tysker'n min med den peilen i linken over i et svært jorhi i helgen. La mottakeren rett ved hullet jag slapp henne inn i å peilet henne på 60m+ flere ganger. Litt av et system dem lager ja, er vel mellom 10-20 hull der...
 8. Jan Arve, kan du forklare hvorfor du valgte russisk og plott vis de nordiske er like gode?
 9. BLESER

  Hipeiler?

  Vurderer å bytte til mammut, da kan du få kjøpt min Debben Long Range billig...
 10. BLESER

  Merkel-tråden

  Da står det en ny Merkel drilling i skapet... Deilig! Det ble en 96k std 12/12-7x57r med Aimpoint micro i orginal fast Aimpoint montasje. Gleder meg til ut å prøveskyte.
 11. Ligger vel i kortene at jakten utvides til 31des da vel. Selv om jeg hadde klart meg lenge med litt revejakt.
 12. Jeg setter stor pris på turene til vårt naboland i romjulen, men det hadde vært supert å kunne jakte litt her hjemme også. Blir for dumt å menskliggjøre dyra på den måten. Syntes alle jegere burde støtte opp om romjulsjakt, så får heller hver enkelt utføre sin egen fredning om man ønsker det...
 13. BLESER

  Tysk jaktterrier

  kimjorgen, se på side 3 i denne tråden...
 14. BLESER

  Tysk jaktterrier

  Tror ikke dette er noe stort problem i Norge "Jackrussel", det er vel ikke så mange her hjemme som avler TJT for grisejakt. Du får prøve å ta det opp i svenske og danske forum, å høre hva de mener der?
 15. BLESER

  Tysk jaktterrier

  Prøvde meg som vetrinær selv denne gangen "Mikkel", men stakk innom vet å fikk resept på antibiotika. Snart klar igjen for nye stunt nå, etter noen uker sykemelding!
×
×
 • Create New...