Jump to content

jullan

Members
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jullan

  1. Går det greit å bruke 0,8 mm lintråd til å sy slire? Får kjøpt det i nærheten så da slipper jeg i tilfelle å bestille.
  2. Vil tro det er samme bakstykke på den og den gamle typen. Jeg kjøpte nytt bakstykke med antenne uten at det hjalp nevneverdig på effekten. Sikker på at du har rette instillinger for telenor? Url= http://mmsc/ APN= telenor IP= 10.10.10.11 PORT=8080 Account=dj Password=dj Prøvd å taste inn telefon nr. både med og uten landskode? Vet at noen vil ha med og noen uten for å sende. Utover det har jeg ofte bilder på mmsdelen jeg ikke får tilsendt. Prøv også å sett det på VGA. vet ikke om det har noe for seg, men mitt sender ikke om jeg bruker noe annet. PS. Så lenge det tar bilder å legger det der det skal vil jeg jo tro det er mmsdelen som har ett problem. Heller mest til instillinger, men om dem er feil skulle du jo ikke fått noen.
  3. Blir bra å få sett kveldens program. Kanskje er det flere jegere og mange her inne har hisset seg opp uten grunn . Jeg har for øvrig ei pumpehagle kjøpt i Norge i butikk som har for kort sperre. Kan ha to skudd i kammeret. Bør jeg spikke meg en ny sperre etter loven ?
  4. Jeg bruker bare telefonnr. ikke landskode.
  5. Er vel kanskje sånn det kamera er. Det jeg har sender bilder når det har lyst. i det siste har det begynt å sende en åtte ti bilder av ingenting. vurderer å hive hele kamera. Det jeg kjøpte på netthandelen virker når det skal selv om kvaliteten på bildene er dårligere. Når det var nytt var det greit å sette opp. om du setter det på test får du vel en kvitteringstone når den får dekning? Skal ikke være noe hokus pokus om du har satt opp riktig i forhold til leverandør. Behøver heller ikke innom test om du vet det er dekning der den står.
  6. Tror ikke du trenger simkort i den. Har du skrudd av sms instillingene? Har ikke prøvd uten, men kan ike se noen grunn til at det skulle være nødvendig.
  7. http://jaktbeagle.no/jaktprover/jakttider-i-norge/ Her står det fra og med- til og med, men om du ser andre steder står det bare 15.07-15.04 og det må vel uansett bety at jakten starter 15 juli. Jeg jakter også ut 15 april.
  8. jullan

    Lokking av rev.

    Det var enda godt . Tenkte nå må jeg ha drete meg ut.
  9. jullan

    Lokking av rev.

    Noen som får inn hare på revelokk? En kompis fikk inn to harer på NJFF`s app her om dagen. i dag klarte jeg det samme med pc2. Foresten noen som vet hvor mye som skal til for å lokke i filler terrenget? Har vel vært på hvert pass ca en gang i uken siden jul, siste fjorten dagene har det vært dødt.
  10. Måren prøver å løse ut fella men utløser har frosset fast. http://s1358.beta.photobucket.com/user/ ... 7.mp4.html" target="_blank" target="_blank
  11. jullan

    Lokking av rev.

    Ja fugleskrik skal funke bra på vinterstid. Jeg bruker det først før jeg går over til bjeff/skrik. Det skal komme lettere rett inn på fugl enn noe annet. Reven skal ikke være så nøye på vinden heller da.
  12. jullan

    Lokking av rev.

    Lokket inn en rev fredag kveld. Den kom på revebjeff/skrik med pc2. når jeg så reven hadde jeg akkurat lagt fløyta i lomma å satt med hareskrikfløyta i hånda. Prøvde da med litt svake hareskrik, men det var den mer skeptisk til og gikk ned for å få vinden av meg. Så ikke mer til den. Noen som vet hvor lenge det lønner seg å vent før nytt forsøk, eventuelt med andre lyder?
  13. Rev nummer to på seks dager. Kom som sidedyr i hundjakta. Den bikkja jaget på fikk jeg ikke sett, men turet rundt oss lenge. Endelig fått sporsnø her nede også. Mye spor om dagen. Noen som vet om det er skuddpremie i Halden?
  14. jullan

    Lokking av rev.

    Tror mitt største problem har vært at jeg lokker for høyt slik at det blir en enkel sak for reven å finne meg på langt hold uten at jeg ser den. når jeg har brukt telefon er det jo ikke spesiellt høyt, men reven kommer ut for å finne ut av lyden. Igår lokket jeg mer forsiktig. får da også en renere tone på fløyta tror jeg. Tror også det krever mye trening på mange av fløytene for å få den lyden en hører på film. For min del er det ikke så lett å få trent uten at kjærringa bli sur eller bikkjene lider . Vil tro mange jeg møter når jeg kjører bil lurer på om jeg er helt god når jeg sitter der å trener .
  15. jullan

    Lokking av rev.

    Ikke noen spesialist på dette men jeg synes jeg har fått mye ut av filmen (Rett lete på rett plats) med Ulf Lindroth. NJFF sin lokkeapp er også bra. I dag brukte jeg pc2 til bjeffing og reveskrik og ei fuglefløyte, men har fått inn flerebare med telefon. Har da brukt mest fugleskrik. Er vel i brunst nå kanskje siden den kom når jeg bjeffet.
  16. Årets første kom på lokk.
  17. jullan

    Lokking av rev.

    Da ble det en liten hannrev i kveld . Vært ute å lokket med fugleskrik og revebjeff. Etter 10 minutter hørte jeg noe i gresset ti meter ifra meg. Snudde meg mot lyden og så reven løpe ut på jordet. Prøvde på ett nytt bjeff uten hell. Vet ikke om den stoppet for å le av ulyden, men det holdt til skudd på ca førti meter. Fjerde gangen jeg er ute å lokker i år, så er rimelig fornøyd.
  18. Står vel øverst. Han har spurt men ikke fått svar.
  19. http://s1358.beta.photobucket.com/user/a00095/media/PIC_5.jpg.html#/user/a00095/media/PIC_5.jpg.html?&_suid=135956818542909457671306570974 Kan så vidt se rottefella til venstre i båsen. Jeg har også opphenget til lukene foran for å få lettere avtrekk.
  20. Har desverre ikke det. Fella er satt så bøylen står mot utløser i spendt stilling. Utløsersnor/wire er da festet til bøylen. Må da ha litt slakk på snoren som du strammer/knyter opp utenfra etter at du har spendt fella. Fella skrues fast i bunnen av båsen. På den lille biten som du fester osten på setter du på en liten kloss for å skrur inn en øyeskrue. Fest en wire, tau eller som jeg har en kraftig fiskesene. den fester du i veggen på andre siden av båsen. Du har nå en snubletråd som løser ut fella. Når du da enten fester åte, eller legger det oppe på senen vil fella løse ut om noe går på senen, drar i den eller kommer borti utløser på fella løses båsen ut. Håper dette var forståelig. Eneste minuset med dette er at du fyrer deg opp når du ser fella har slått igjen å det sitter en trost der når du har henta børsa .
  21. Vi har montert rottefelle som utløser inne i fella. Den kan teoretisk utløses av en fugl . fella har stått ute siden i våres men reven lar vente på seg. Kastet ut noen kyllinger utenfor båsen som reven har hentet noen av. snart tomt på utsiden å da må den inn om den er mer sulten.
  22. Marius Hunter : hva forer du med? Har tre båser uten resultat så langt i år. Redigerte bort omtale av slettet innlegg. Stykkjunkeren
  23. APN: internet.tele2.no Brukernavn: blank Passord: blank MMSC: http://mmsc.tele2.no" target="_blank" target="_blank MMS-proxy: 193.12.40.14:8080 Maks. MMS Størrelse: 307200 MMS UA Prof-URL: Blankt
  24. jullan

    Båndsag

    Ville vel sett på en brukt i tilfelle. Får uansett ikke en ny sag som tar 12cm i den prisklassen.
  25. Min 40,9 Max 46,1. Får prøve noen på 45grain da. Takk
×
×
  • Create New...