Jump to content

Len

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Len

  • Birthday 08/02/1984

Len's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Len

    Løp og tønne

    Da kan det være timingen som ikke er helt på plass. Håper det ikke er en alt for dyr affære.
  2. Len

    Løp og tønne

    ser ut som om jeg får ta den med til en børsemaker. at det kan være dårlig timing kan sikkert også stemme. det er jo tross alt en 31 år gammel python Endret: Jeg sjekket avstanden og den er ca 0.12 mm
  3. Len

    Løp og tønne

    Jeg lurer litt på om avstanden mellom løp og tønne på min revolver. Jeg har hørt fra folk som står ved siden av meg på skytebanen at de merker det spruter litt ut fra siden. Når jeg kikker nærmere på revolveren kan de se ut som om det er noe mellomrom mellom tønna og løpet. Hvor mye avstand er normalt?
  4. Len

    Revolver

    Sa ikke noe hva han skulle gå over til. Men nevnte at det kom fra dødsbo. Han er forsåvidt her inne på forumet også.
  5. Len

    Revolver

    Var i knall bra stand. Selv om den ble laget i 1980 så ser den ut som den kom ut fra samlebåndet i fjor
  6. Len

    Revolver

    Og den er solgt
  7. I mine øyne, det peneste som noen gang er blitt laget.
  8. Len

    Revolver

    Men å kjøpe den usett...
  9. Len

    Revolver

    Her kom det flere gode ideer. Jeg støtter nok mest "let så skal man finne" jeg vet det innimellom kommer pythoner på finn og andre sider. er enda litt usikker om jeg skal velge en som er blånert eller RF. begge har sin sjarm. funnet noen på nettet som er helt blanke, men de som alt anent blir sliten med bruk.
  10. Len

    Revolver

    Ja, om jeg skulle kjøpe python må det bli brukt.
  11. Len

    Revolver

    Jeg er for tiden på utkikk etter colt python. De fleste anbefaler å kjøpe ny S&W 686 siden det koster omtrent det samme. Grunnen til at jeg liker python er at den ser mer grom ut og det er ikke så mange som har den, noe som gjør at den blir mer personlig.(i mine øyne) Finnes det muligheter for å gjøre noe med utseende til for eks. S&W så den ikke blir så lik alle andres, uten at det koster skjorta?
  12. Len

    kompositt vs metall

    Den ser jeg. Er ikke så raust med 9 mm her i byen, men skal forhøre meg litt rundt. Skulle vært muligheter å få prød pistoler i butikken... Men takk for info om plastikk. Jeg er nå litt mer åpen for å kjøpe en, om jeg kommer over et godt tilbud
  13. Len

    kompositt vs metall

    "Slærk" var vel det ordet som kom fra de på klubben.. De fleste skyter med stål der.. egentlig alle sammen. Hvor mye jeg bruker kommer litt ann på hva jeg kommer over. pent brukt eller nytt. Valget ligger litt på HK pistolene. En av USP'ene eller P30. Glock har også mye bra som er litt hyggligere pris. Det som trekker den ned i mine øyne er at den er så firkanta.. SIG 225/226 har også vært under vurdering samt et par CZ'er. Beretta er tøff men litt for dyr.. Edit: Satt ned og leste litt rundt om Glock. Må si den frister mer nå.
  14. Len

    kompositt vs metall

    Jeg har allerede en Ruger MK III til baneskyting. Den er fin og presis. 9mm vil bli mer brukt til praktisk, felt, koseskyting. Det er ikke slik at plast våpen blir fortere utslitt, ripete, slærkete osv? Jeg kunne jo såklart tenkte meg noe i stål, men utvalget av plast begynner å bli stort og mange av de er fine.
  15. Len

    kompositt vs metall

    Jeg skal gå til innkjøp av ny pistol, 9mm i denne omgang. Og Har funnet mye fint i både kompositt og metall. Nede på klubben er det bare jammer over disse såkalte "tuppervare" pistolene... Er de virkelig så dårlige? Er de ikke like slitesterke eller blir slarkete over tid? Jeg ønsker tilbakemeldinger med fordeler og bakdeler på begge typene.
×
×
  • Create New...