Jump to content

sindrehauglum

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sindrehauglum

  1. Jeg ble spurt i PM om hvordan dette endte opp, her er svaret: Jeg la på en picatinnyskinne oppå den eksisterende. https://picasaweb.google.com/lh/photo/VaK_MQD2A2OSUutjlMEZlxx5W5FVYz5XJf0dyAXF0a8?feat=directlink Resultatet er bra nok...når en bruker en kolbeforhøyer: https://picasaweb.google.com/lh/photo/m-Bj_uutpVh6xVCueVOf9Rx5W5FVYz5XJf0dyAXF0a8?feat=directlink Pussing må gjøres forrfra. Da er det fint å ha en slik messing-kon: https://picasaweb.google.com/lh/photo/gYRCPOUz8KVeNtSFw6ZVLBx5W5FVYz5XJf0dyAXF0a8?feat=directlink Toppdekselet sine skruer er nå låst med neglelakk. Og sluttstykket pusses derfor kun en gang i året. Jeg drypper selvsagr olje på glideflatene i mekanismen. Petraen er et godt våpen på hjortejakt (korte hold /raske skudd/ flere dyr i slengen).
  2. sindrehauglum

    Båndsag

    Du kan kikke litt på Matthias Wandel sine videoer, så blir du inspirert til å lage en god sag selv.
  3. Du har ikke lyst på lyddemper, men det er det som innfrir dine ønsker. De minste demperene bygger lite og veier lite. F.eksepel Hausken Kompakt 273 gram og 67 mm foran munning
  4. http://stackoverflow.com/questions/1783822/format-of-for-loops"%20target="_blank Med forum som stackoverflow slipper en å lese alt i en tråd. De andre som har lest før deg har markert hva som er verdt å lese og det som gir riktig svar på problemstillingen.
  5. Kort varsel er bedre en ingen varsel Været kan bli OK om vi kommer i gang tidlig på dagen. Varselet nå kl 12 antyder dårligere vær utover dagen.
  6. Det åpnes for skyting på lengre hold nå på søndag. Det tas sterkt forbehold om været, da tåke fort kan bli et problem: http://www.yr.no/sted/Norge/Sogn_og_Fjordane/Hornindal/Hornindal/time_for_time.html Det er feltmesige forhold. ca 60 cm snø. Ingen servering eller annen luksus. Så bruk hue å ta med det du trenger. mer info om stedet: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=43&t=63361 fint med et hint om du kommer. send en sms til 992 84 321
  7. Jeg tror det er lett å fjærne eksisterende skinne. Den er punktet fast på 3 steder.
  8. Deler er kjøpt inn. Takk for tippset om Kalinka Optics, de leverte raskt. Men er litt skuffet når jeg ser hvor høyt dette blir. Bilder i dette albumet: https://picasaweb.google.com/115362247493372759399/Valmet?authuser=0&authkey=Gv1sRgCI_l17q5oorKtQE&feat=directlink Jeg har liggende ett mag for 30-06 (med forbehold - det er ikke sett på en stund) Jeg kjøpte ubrukte magasiner hos http://www.jagtdanmark.dk
  9. Hei! Jeg jakter med en Valmet Petra og ønsker å forbedre denne noe. Kikerten er festet på toppdekselet. Ved puss må dette dekselet av og jeg må skyte inn på nytt. Jeg vil heller ha kikert festet i kassen. Derfor har jeg kjøpt en KV-04S av Midway: Jeg trodde feste skinna til denne sidemontasjen fulgte med, men nei. Jeg trenger en R-47B naglet til kassen: . Men Midway selger ikke disse og jeg får ikke svar fra http://www.k-var.com Kassen er veldig lik som de freste kassene til AK-47 varianter. Noen som kan hjelpe? Enten med å finne en R-47B eller å komme på en annen løsning?
  10. Takk for sist Berglid! Jeg må forsøke legge noen hjort, ellers ville jeg vært med. Bra "insj".
  11. Siden Valmet Petra er nevnt, vil jeg bare nevne at jeg har brukt en slik i flere år uten klikk eller forkiling en eneste gang. En annen sak er at du (slik jeg forstår reglene) ikke kan ha flere skudd i geværet enn 2+1, mens i en rettrekker kan ha så mange det fysisk går.
  12. Var på banen i går med ny fabrikk-ammo. 308 win Norma elite. kule: Hornady SP 11,7 gram Siden jeg har halv-auto og hylsene flyr noen meter, ble ikke hylsene sjekket før etter ca 15 skudd. Det var da overtrykkstegn (merke etter utkasterhull) på 50 % av hylsene. På to hylser manglet tennhetten. Ammo av annen type ble testet uten overtrykkstegn. Så slikt skjer også med fabrikk-ammo.
  13. Jeg har nettopp kjøpt disse støvlene og har nå store gnagsår på begge heler. Jeg har hatt 6 dager på ski og fortsatt er støvlene vonde. En kameret av meg har disse støvlene også, han gir støvlene snart opp. da han mener de ikke lar seg gå inn. Jeg har fortsatt tro på at de kan bli bra, må kanskje bløte dem skikkelig før neste tur.
×
×
  • Create New...