Jump to content

KennethA

Members
  • Posts

    279
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KennethA

  1. Jepp, det kan de. Jeg har CZ fjærer i min Tanfoglio Match
  2. Jeg har en S&W 686 6" som ligger på ca 175-185 i faktor med kjøpeammo (avhengig av fabrikant). Jeg må lade selv.
  3. Hadde mye av de samme problemene om deg med et Tanfoglio vekselsett. Dette har hel sleide som må ha nok kraft, så har hatt nok av problemer. Uansett, den vil ikke stoppe i bakre stilling mest sansynlig fordi magasinfjæra er for svak. Den har ikke nok kraft til å presse sleidestoppen opp. Dette skjer med min og. Inntill jeg får tak i en fjær som er kraftigere så må jeg bare leve med det. Forøvrig bytta jeg hammerfjær fra orginale 16lbs til 22lbs og det gjorde underverker. Nå veksler den og skudd går av 100% av gangene.
  4. Denne: Gikk for $2588,- rett over 22000,- norske. Se ved ca 35 sek ut i videoen. Er dette fantasipriser? Er de virkelig så sinnsykt dyre?
  5. For de som ikke har fått det med seg enda: ANSCHÜTZ 1727 F D G er ute! .22LR Gjenget 18" løp med fortner bolt og nydelig stokk... Kanskje verdens råeste salongrifle? http://jga.anschuetz-sport.com/index.ph ... how=detail
  6. I pipingverden ja. Men ikke når det er snakk om eksosanlegg. http://www.hotshop.as/index.php/nb/buti ... m-2-1meter http://www.hotshop.as/index.php/nb/buti ... 2-5-1meter http://www.hotshop.as/index.php/nb/buti ... lang-nb-NO
  7. Kan det tenkes at diameteren kan utgjøre mye på brennhastigheten? Et tynnere rør vil gi raskere flow og høyere brennhastighet? Planen er å bruke rustfrie eksosrør, så alternativene er 51 / 63,5 / 76mm utvendige mål. Hadde vært kjempefint om noen som har for eksempel helsport ovnen kunne tatt et kjapt mål. Tenkte jeg skulle snike meg inn på xxl med en tommestokk i helga.
  8. Jeg driver å tegner meg en litt stor lavvo ovn som jeg skal lage. Er straks ferdig med designfasen og har planer om å kappe til materialer til helga. Er det noen som vet hvilken diameter for eksempel Helsport ovnen har på piperørene? Jeg skal kjøpe inn rustfrirør i 50cm lengde og kappe de til en cm kortere enn ovnen, men er usikker på diameter. Er 50mm utvendig (2") rør godt nok for en ovn som blir 21x21x45cm?
  9. Det ble en Tanfoglio Match. Sammen med en flat trigger fra Henning og en 10lb rekylfjær fra CZ75 blei den helt glimrende. Førsteplass i Mil C hos både Farris og Ringerike taler sitt om presisjon. Ingen funksjoneringsproblemer.
  10. Stemmer selvfølgelig at det kopi av M4 og ikke M2. Gikk litt i surr her.
  11. Hva med Remington VersaMax? Jeg har den og er kjempefornøyd. Spiser alt jeg lader med. Det er forøvrig en blåkopi av M2, som ble lansert når patenten til Benelli gikk ut. Pedersen har denne på lager, ny, til 9990 http://www.pvas.no/vaapen/hagler/halvau ... 71cm-12/76 Mulig det er en skrivefeil der. Hvis jeg ikke husker helt feil kommer alle disse i 12/89. Min er ihvertfall det.
  12. Har noen klipt litt i den orginale rekylfjæra? Eller har byttet til en redusert? Jeg sliter kraftig med den orginale rekylfjæra mi med egenladet 9mm. På ca 30% av skuddene så klarer den ikke kaste ut tomhylsa, eller så klarer den ikke plukke med seg ny patron riktig. Jeg er klar over at det skyldes helt og holdent mine 9mm ladinger på ca 125 i faktor. Ingen problemer med fabrikkammo. Har noen byttet denne? Ser at midway hevder at orginalfjæra er på 14lb. http://www.midwayusa.com/product/341511 ... aa-witness Henning anbefaler 6lb på slappe 9mm ladinger på mellom 120-140 i faktor. http://henningshop.com/products/tanfogl ... gunsprings Hva bruker dere? Kan jeg klippe noen runder av orginalfjæra, eller blir det bare problemer av sånt. Pistolen er en EAA Witness/Tanfo Match, Large Frame.
  13. Nytt medlem av klubben. Kjøpte meg nettopp en Match 9mm i dag. Skal testes til uka. Siktene som sitter på er LPA Low Profile, veit ikke helt hva jeg syns om dem. Må teste litt før jeg ser etter noe nytt. Skal i første omgang prøve å bestille en Henning Trigger. Bestiller jeg fra Pedersen eller direkte fra henningshop.com/? Angående magasiner så har Jaktdepotet masser av 9mm magasiner til Small Frame fra Mec-Gar. Det fulgte med bare ett magasin til min, så jeg har lest meg masse frem til hva som passer. Det viser seg at Tanfoglio leverer både small og large frame i alle kalibre. Som regel small frame i 9mm, og noen .40. Men ikke alltid. EAA bestiller kun i large frame, så de som har Tanfoglio som har vært innom EAA har large frame.
  14. Ok. Har kikket litt på nettsidene til Tanfoglio og ser at Stock III er mer rettet mot IPSC. Det har ikke så mye betydning for meg. 6" løp er bare en fordel i felt muligens? Lukter Gold Match lang vei her altså... Winge har den til 13500,- Er helt øverst i prissjiktet mitt. Må nok spare et par måneder, men frister veldig.
  15. Pris på 9mm og polygonløp eller ikke kan dere diskutere ett annet sted. Prøvde å stoppe avsporingen før i dag, men nå er tråden tydeligvis på bærtur igjen... Har du ikke noe fornuftig å komme med i diskusjonen CZ/Tanfoglio så trenger du ikke skrive i denne tråden...
  16. Vet du hva forskjellen på denne og feks en Gold Match er?
  17. En Sig P210 Super Target eller Sig P226 X-Six Super Match er drømmevåpen ja. Men dessverre som mange andre blir det til drømmen. Blir vanskelig å bruke enda 10k på en enkel pistol. Ligger vel på ca 22000,- så de er litt over budsjett kan man si. En brukt Neuhausen er jo også svindyre. Takk Lindskog. Det samme inntrykket har jeg. Derfor jeg vurderer en Gold Match istedenfor å modde masse på en Shadow eller å kjøpe en Shadow Target.
  18. OK. Men da dropper vi diskusjon om pris på 9mm i denne tråden. Om det er polygon eller riflet er irrellevant da jeg kun skyter mantlede eller belagte kuler. Er det noen andre som har erfaring fra enten CZ eller Tanfoglio som kan si noe om forskjellen på kvalitet og generell tilstand?
  19. Er det på grunn av bruk av blykuler? Ser flott ut den. Vet du hvordan denne er mot f.eks Tanfoglio Gold Match?
  20. Takk for tipset, men jeg vil ikke ha 1911 i 9mm. Det får bli en skikkelig classic singlestack 1911 i .45 neste runde.
  21. Driver å kikker etter en ny 9mm til militær felt, og kikker litt på disse to. CZ 75 SP-01 Shadow (8000,- Jaktdepotet) Tanfoglio Match Duotone (8500,- Jaktdepotet) Et foreløpig budsjett er under 10k for grunnmodellen. Har jeg forstått det riktig at Tanfoglio'n er egentlig en kopi av CZ? Hva er da fordelen med denne? Jeg må nesten uansett ha justerbare sikter og bytte litt småtteri i avtrekket. Hvis jeg går opp noen tusen er vel kanskje disse to en mulighet: CZ 75 SP-01 Shadow Target (tipper ca 12000,-) Tanfoglio Gold Match (13k?) Er disse sammenlignbare? Og går jeg opp til 15k så er vel kanskje en brukt Pardini GT9 eller en Sig 226 X-Six mulig å få tak i. Uff, dette er ikke lett.
  22. Du har helt rett i det. De er bare belagte. Derav Frontier kuler for magnum i høyere hastighet. Men heter de ikke uansett FMJ? Er ikke det en betegnelse på kuler som er hele. Imotsetning til feks HP (hollowpoint) og WC (wadcutter)? Trodde både belagte og mantlede kuler heter FMJ. Sålenge de er hele.
  23. Litt mer data kunne vært greit ja. Jeg har 158 grain FMJ fra Berry jeg tenkte jeg skulle bruke i .38 special. Settedybde har jeg ikke tenkt noe spesielt på. Går nok for det som står i tabellen. I 9mm bruker jeg 147 grain FMJ fra Frontier. Ca 3,5-3,6 grain N340 bak. Kommer ut av en Glock 19. Har vel ca 1mm lengre patroner enn tabellen, men det er god plass i glocken. Funker meget bra. I .357 mag har jeg brukt noe Hogdon bak 158 grain FMJ fra Frontier med settedybde fra tabellen. Har fungert veldig bra, men nå er jeg tom for det kruttet. Hadde vært glimrende enkelt å holdt seg til ett krutt da men...
  24. Tenkte jeg skulle lade opp noen .38 special til revolverfelt. Til nå har jeg ladet masse 9mm og .357 mag. Og siden jeg bruker N340 til 9mm passer det fint å bruke det i .38 special også. På ladetabellen til vihtavouri står det 4,9 grain startlading. http://www.vihtavuori.com/en/reloading- ... cial-.html Men jeg er jo ikke avhengig av nok krutt for å veksle som en halvauto siden dette er i en revolver. Kan jeg gå lavere enn minimum? Jeg bruker ca 3,5 grain i 9mm. Det hadde jo vært glimrende å kunne bruke lik mengde med samme krutt i både .38 special og 9mm.
×
×
  • Create New...