Jump to content

m1garand

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

m1garand's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. kjøpte min brukt med beretta kikkertsikte, kompensator og tofot/vertikalgrep for 500kr. den var ikke skutt med siden plomberingen på kofforten var ubrutt. den koster vanlig vis 3 lapper ny uten noe utstyr, men kikk på sider som impact guns eller andre amerikanske sider og se om du finner noe billigere. den er utrolig treffsikker i forhold til andre luftgevær jeg har brukt, har skutt rundt 1600 skudd med den siden starten av mai da jeg kjøpteden. skal du ha halvauto co2 gevær bør du gå for denne, den er vært pengene helt ut. den har en ulempe som sikkert de fleste våpen drevet av c02 har, er at når den begynner å bli tom for gass, klarer den ikke lade selv og du må rotere magasinet for hånd.
  2. skulle gjerne hatt en M1 Garand og en M1 Carbine, og av den grunn jakter jeg etter smutthull i våpenloven. jeg synnes det er rart at vi kan få tak i AR-15,Steyr AUG,HK SL8,Ruger MINI-14 og semi auto AK47/74, men ikke en god gammeldags M1 Garand. jeg har hørt at gardens garander er plombert slik at de kan kun skyte rødfis, er dette sant? normale sivilister som ikke har noe mer våpen kunskap enn førstegangstjenesten ser ikke forskjell på en mauser eller en garand, men de ser forskjell på mauseren og ar-15 (hvis ikke er det noe rimelig galt), og de finner ar 15 mer truende enn en hvilken som helst jaktrifle. POD argumenterer med at de ikke vil ha våpen som dette ( gamle halvauto krigsvåpen ) men de driter visst i disse sivilist halv auto riflene. spør du meg har POD driti skikkelig på leggen på dette området. utløpsdatoen burde ha vært da de var fullt avviklet fra forsvaret eller andre militære grener i utlandet og få noen til å bygge dem om til halv auto (på våpen dette er nødvendig) og selge dem til sivilister.
  3. ønsker meg en mini 14 og jeg lurer på om noen her har noen gode tips, for eks. er det lurt å bytte løp ( tenkte 5,56x45, et tips fra en amerikansk kompis på youtube )? kan den ta STANAG 4179 magasiner?
  4. lurer litt på en standard hv-mauser, finnes det noen kikkertsikter som ikke trenger en tur til børsemakeren. hvis ikke venter jeg med det til jeg er ferdig med svennerbrevet.
  5. det er mulig å sette et kikkertsikte, denne modellen heter m1c garand. http://www.fulton-armory.com/M1C-Dressed-600_50.jpg
×
×
  • Create New...