Jump to content

Ticko

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ticko

  1. Hadde høyeste bud da nettsiden hengte seg, men en klart og få gjennom ett bud. Tapte på målstreken kan en si, litt surt siden det var ett godt kjøp.
  2. Jeg bruker drever på rå hare rev og hjort og er fornøyd med det. problemet er når det kommer mye snø, da er det bedre med en støver. Med støver vil du nok få en radigere los, min erfaring er att det er lettere og holde haren på beina med en støver. Drevern har minst like mye jaktlyst som en støver, jakter med det også en gang i blant. vet ikke noe om de andre kortbeinte rasene.
  3. Hei. har en datter som er student, som er serdeles inntresert i jakt. hjort/rådyr og elg. skutt en rådyrbukk, med lånt rifle. hun hadde nok satt pris på og få sin egen rifle.
  4. noen som har vert her i det siste.
  5. Hei. Jeg har det settet trådstarter spør om, jeg lader ca 1000 skud i året uten problemer. Kan annbefales. kurt
  6. Den rimligste løsningen er 2 runder med vanelig bølge papp og ett par runder med teip. Jeg har brukt det ett par år, funker helt fint
  7. Meget bra stevne i dag. Gikk runden 2 ganger i dag først som ledsager så som skytter, alt gikk på skinner Dere får skaffe vekter til neste år.Bare dumt og jukse seg til en premie. Alle jeg gikk med hadde utstyret i orden det vet jeg vertfall. Kommer igjen neste år og vi.
  8. Gratulerer som Fylkesmester, du har funnet NM formen nå.
  9. Takk for hjelpen, jeg fant disse jeg å. men jeg hadde en tabel for rhino 10 , det er den jeg gjerne skulle hatt . ha en fortsatt god jul. ticko
  10. Prøver en gang til, det er jo jul da alle snille
  11. Ingen som kan noe om dette her ?
  12. Hei. kan noen hjelpe meg med ladedata til rhino 10, har klart og rote bort ladetabelen jeg hadde . Skal lade en 223 med rhino 10 og nosler 52g. mener og huske att det var min ca 22 og maks ca 24, men vil vere helt sikker før jeg lader noe.har sett litt her på kammeret men ikke funnet noe annet en samenligninger med andre krutt. hadde vert fint med en ladetabel.
  13. Hei. skal på hjorte jakt til helgen på møre, nermere bestemt i like ved Tingvoll. noen som vet noe om bestanden der. håper det kan bli litt måneskinn der også.
  14. Takker for fine gjenomførte stevner i cupen. Er fornøyd med en overaskende 3. plass i b i cupen. Da er det bare og få med seg de siste stevnene for sommeren tar overtaket.
  15. Gratulerer til dere to stødige hedmarkinger, hilsen en fra den riktige sia Løypa var fin den selv om det ble stang ut for min del. Nye muligheter på Lunner til helgen.
  16. har en remington sps, den sammler på 25 mm med 52 grain sierra på 200. Har skiftet avtrekk, ellers bra.
  17. Henger meg på mr polar , boyds er bra. jeg har 2 stk og er veldig fornøyd med de.
  18. Oppdretter av den jeg har nå er svensk, har ikke noe kontakt med han. Utover att han får besked når jeg har vert på utstilling eller prøve. Ser det ann en måndes tid, vis det ikke kommer noen blir det en telefon til søta bror.
  19. Uten noen form for kritikk til det EAH skriver , så var det det samme jeg fikk servert av avelsrådet(han var njch når jeg snakket med dem også) Derfor er det ikke noe tema for meg og sette han på hanhund listen. Men tar det ikke så tungt jeg, tar turen over grensa og henter en der jeg.
  20. Har kun tenkt på en parring for og få en valp etter han, siden det er en ok jakt hund. Tenkte det var fler som kunne ha samme tanker om tispa si.
  21. Løfter den opp på listen for og se om den kommer noen respons på det nye året.
  22. Hei. Jeg har en drever hanne på snart 4 år. Han er NJCH, han er tricolor. Jeg er ute etter og finne noen som har en tispe de skulle/ville parre med han. bra stamtavle finsk far side norsk/svensk morside Hvis det er noen inntresse send en pm.
  23. Hei, har ett sånt som jeg bruker til 223 funker helt greit det. lader til jakt og til konkuranse med det.
  24. Turern til Litauen var vellykket den, masse dyr og se og trivelige folk. noen rå bukker ble det også. kan ikke annet en og annbefalle en tur dit jeg.
×
×
  • Create New...