Jump to content

6-speed

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 6-speed

  1. 6-speed

    9x21 vs 9x19

    Her er det Gamle Erik som har rett. Petter på Børselars har brotsjet den i 9x19. Her er det jeg som har misforstått og rotet det til. Ammoen til 9x19 passer perfekt, og alt ser fint ut, og nå går snart turen opp til bana for jomfruskuddene for dette løpet. Takk til alle
  2. 6-speed

    9x21 vs 9x19

    Jeg har et nytt løp til en Pardini GT 45, som er kamret til 9X21. Er det noe problem å skyte 9x19 i dette?? Har kikket litt etter hylser for å kunne lade selv, men det virker ikke som om det er flust av disse på markedet eller.
  3. Jeg har selv lurt litt på det med Ghost hylsteret. På et bilde jeg så satt det en vanlig 686, og det var et hav av plass under løpet så det ut til. Skal sjekke med Børselars og se på utgaven til Riwal. http://www.riwal.de/start.htm?imprint.htm Se på revolverhylster mod 15.0
  4. Jeg har kjøpt meg en brukt S&W 686 Competitor, og finner ikke noe hylster som passer til den tykke underlug'en. Trodde det fra Ghost ville passe, men det gjør det visst ikke ifølge Rino hos Winge. Noen som har løst problemet der ute???
  5. Har hatt X-esse sport i snart to år, og er veldig godt fornøyd med den, så fornøyd faktisk at jeg solgte Hammerli RRSen min. Sporten har justerbart avtrekk, og bedre sikteinnstillinger en vanlig X-esse. Har skutt i overkant av 10000 skudd på treninger, og opplevd kiling 2 ganger på denne tiden, men da var det voks fra CCI ammoen som hadde griset til magasin, laderampe etter litt lang interval på pussinga. Kommer nå i en ny utgave X-esse IPSC, med farget korn, og ferdig gjenget for skinne på toppen (som leveres med)til f.eks rødpunkt. Leveres tror jeg med 4 magasin for IPSC trening.
  6. Noen som vet hvem som forhandler Springfield håndvåpen i Norge???
  7. Takk for svaret. Jeg sa det var en grunn til at det var 2 forskjellige benevnelser.
  8. Legger ut spørsmålet her, etter at et av medlemmene lurte på om det gikk å bruke 10 mm auto ammo i sin Bul M5 i cal 40.
  9. http://vgd.no/samfunn/politikk-norsk/te ... ate-vaapen Skremmende hva noen kan få seg til å si...
  10. Utrolig kjappe svar her på kammeret. Takk Jowi. Ringer Pedersen på mandag.
  11. Har i dag riggbelte fra Safariland, men det som jeg ikke liker er at "hakene" er på innerbeltet, mens "ulla" er på ytterbeltet. når jeg henger av meg riggen henger innerbeltet fast i gensere, særlig ull, og fylles opp med lodotter. Jeg mener jeg har lest om en fabrikant som har gjort det motsatt. kan noen hjelpe meg meg navn på fabrikant, event. leverandør??
  12. Nå har det jo ikke skjedd noen skade på hverken utstyr eller folk, men jeg har en litt uggen følelse for at dette kan skje igjen. Om man ikke kan stole på ammunisjonen som en betaler i dyre dommer for, og kanskje ha den lille hemningen i å måtte forsikre seg for at skuddet virkelig er gått av, før man trykker ut neste, vil det jo si mye på skytetidene. Jeg kommer fredag til å sende et brev til grossist/forhandler i Norge og si ifra om hva som er skjedd. Jeg jobber i kjeden som selger denne ammunisjonen. Så får vi se om det kommer noen reaksjon tilbake fra fabrikant etterhvert.
  13. Joda, denne gangen gikk ikke hele kula inn i løpet,og forhindret nytt avtrekk, men hadde den gått inn en 3-4 mm til, ville det vært mulig å ta en ny runde, og jeg skyter double action.
  14. Nå er den ute igjen. Fant meg ei gjengestang, rullet på tørkepapir som foring for å spare rillene og lot det være igjen litt papir i enden. Olje i løpet, 3-4 pene kakk, og kula var ute. Ingen merker i løp eller noe annet sted. Har litt i bakhodet det som skjedde, og ser for meg scenarioet på PPC banen, hvor det skal gå litt fort, om jeg hadde klart å koble det som skjedde før jeg hadde neste skudd på veg. Jeg har jo sett diverse bilder av sprengte våpen, og det er bare å håpe at det går like bra neste gang.
  15. Jeg var på skytebana i går, og hadde med meg en eske 38 spesial 158gr. fabrikkammo,(fabrikant vil jeg ikke henge ut enda)og ladet opp min S&W 686. På det fjerde skuddet sa det bare poff, og nå sitter kula 2/3 inn i løpet og delvis inne i tønna. Kan jeg bare banke kula tilbake, eller kan dette gi skader i tønna, eller er det en sak for børsemaker jeg bør ta opp med forhandler av ammunisjonen, og kreve at forhandlerskjeden ordner opp på vegne av produsenten? Jeg skulle tro at denne produsenten har alt av utstyr på ladelinja for å forhindre at de slipper ut ammo som ikke er innen standarden, altså ikke inneholder krutt og kan derfor lastes for feilvare?
  16. Fra Koppang er det store smil idag. Takker for et opplysende og morsomt kurs. Bare synd kvelden kom så fort. Nå blir det dugnad for å få lagt tilrette plass for 10 standplasser til PPC, og innbydelse til stevne vil komme på kammeret og PPC1500 sidene etterhvert. Vi ses
  17. Takk for beskrivelsene om veien. Bana er plottet inn. Vi ses på søndag
  18. Vi fra Koppang trenger en veibeskrivelse til bana på Eidsvoll.
  19. Jeg har egentlig regnet med inn i prisen, en tur innom børsemaker. Det virker som det meste som kommer fra USA er halvfabrikat, om det da ikke er fra et av disse customfirmaene som er ferdig tunet.. Men den skal prøves først før jeg avsier noen dom over den. Har kjørt Harley siden 1985, og det finnes vel ikke en eneste Harley som ikke er tuklet litt med for å for å fremstå slik eieren vil ha den, og det er vel mye det samme med pistol også..
  20. Importeres av Pedersen,http://www.pvas.no/, men forhandles og av Winge. Spør etter Rino. Se hjemmesiden til para.http://www.paraord.com/
  21. Oppgitt pris på liste hos importør er 13990.- Det kommer ikke mange av disse i første leveransen i mai, så still dere i kø....
  22. Etter 50 visninger, og et greit svar fra Lefty, er den bestilt med levering tidlig i mai. Nå blir tida lang nå.....
  23. Har lenge hatt lyst på en STI Targetmaster i cal.45, men laaaaang leveringstid, og stadig høyere priser har sporet meg over på Paras nye Super Hawg. Den leveres som både single og doublestack dvs 8+1 og 14+1 i cal.45. Jeg har mest lyst på 14+ skudd, men er det slik at det er noen begrensninger på magasinkapasitet i noen øvelser f.eks felt? Jeg må jo ikke lade med mere enn så og så mange kuler. Det er mulig jeg spør dumt, men et forum skal vel kunne gi noen svar?
  24. 6-speed

    Ruger Charger

    Chargeren dekker vel alt som er forbudt ifølge POS's rundskriv, så det er vel bare å avskrive denne. Har fått tilbake godkjent søknad på 45acp, og har fra før revolvere i 357 og 44 mag som gjør meg mindre farlig
  25. 6-speed

    Ruger Charger

    Løpet er 10", med en lydemper, og normal stokk kunne den sett ut som ei salongrifle, men da er hele poenget borte igjen, unntatt lydemperen da. Hele poenget var at chargeren var litt annerledes, og kunne vært morsom til plinking. http://www.ruger-firearms.com/Charger/Video.html
×
×
  • Create New...