Jump to content

fossie

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fossie

  1. Har satt på en A-Tec demper på Browning Bar long trac 3006 ikke noe problem på den, måtte bare justere gasstrykket litt.
  2. Da får vi prøve med kompisen sin i morra. Hadde jo vert fint om det funka............
  3. Er det mulig å få inn hunden på en amerikansk peiler med en norsk peiler? Det må en som er radio\datakyndig få fikset. ::
  4. Innleggets emne: Re: erfaring med basset hound på jakt Jeg har brukt BH på rådyrjakt med stort hell de er meget spornøye og det går sakte hvis ikke rådyra har blitt jaget av de raskeste rådyrhundene feks beagle. Det er nok ikke mange BH som passer for jakt i dag, da de fleste kun avler for utstilling. De er veidig korte i beina, tunge og som regel veldig hjulbeinte. Skal du se etter ny BH til jakt se etter de som er lettest i kroppen og med minst "løst skinn" rettest mulig i beina. Da blir det nok ikke noen utstillingpremier men skal vi få tilbake jaktegenskapene hos BH tror jeg at det er mest riktig. Dette er mine egne erfaringer og meninger jeg har ikke noe erfaring med avl men nå skal jeg ha meg en Fauve så da får vi se hvordan den er..........
×
×
  • Create New...