Jump to content

merog

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by merog

  1. Da har jeg vært i bergen hos våpen-søilen og kjøp meg Ruger 22/45 Lite med en a-tek CMM-4 Rimfire lyddemper. Jeg fikk prøveskutt den med litt forskjellig ammo i går og med subsonic ammo så er den "helt" lydløs. (det var mer "støy" av att kula gikk gjennom papp blinken ) Den ene pakka jeg hadde med subsonic ammo må det være en feil på for hver eneste skudd i den pakka ville ikke lade nytt etter avfyring, og tomhylsa satt oftest igjen i løpet og jeg måtte ta ladegrep for hvert skudd. All ammo utover den ene boksen gikk helt fint ( til og med den andre boksen med "identisk" ammo) Veldig myk og fin "rekyl"
  2. Hehe ventet på den Jeg har hatt lett tilgang på ruger mark II igjennom klubben. så derfor ble ikke den kjøpt først. Jeg synes ruger mark II er grei å skyte og alt det der men jeg blir ikke helt "venner" med grepsvinkelen på den slik som på paraen, så det er derfor jeg ser på ruger 22/45. Virker som det nesten ikke går an å gå feil med ruger rimfire våpen. (kan vel nesten si Idiot sikker design)(med mindre du skal demontere den, hehe) Noen som har noen formeninger om magasin sikkringen på mark III og tilsvarende 22/45?? er det så "irriterende" som en del videoer på nett påstår slik att man bør få den fjernet? (regner vel da men att garantien forsvinner ut vinduet) Når det gjelder lading så har jeg begrenset med plass (bor i blokk) og føler vel ikke att jeg er helt der ennå med kunskapen... Har lyst til å starte med praktisk, men må få opp skyteferdighetene en del til før det er noe vits Takker for raske og informative og hyggelige svar
  3. Tusen takk for raske og bra svar. Jeg er en 1911 eier. Har en double stack para usa 16-40 limited. Så det er litt av grunnen til att jeg har kikket på 22/45 istede for mark serien Har lest på nett angående utbytting av greps plater fra en 1911, så passer den rett på uten noe mer på høyre side men på venstre må øvre venstre hjørnet pusses litt ned pga litt annerledes sleidestopp. Det er visstnok bare snakk om noen mm i hjørnet... Har sendt en mail til butikken som var nevnt over her så får vi se hva dem sist om tilgjengeligheten på lite versjonen her i det kalde nord. Får skrive våpensøknad en dag da.... Noen som vet om dem krever "aktivitets bevis " for våpen nr 2? Det har blitt lite skyting i det siste, mye pga prisen pr skudd.
  4. Jeg sitter å vurderer å kjøpe meg en ,22. kom da over ruger sin nyeste verson. http://www.ruger.com/products/2245Lite/models.html Er det noe her som har prøvd denne og har noen formening om denne? Er det noen forhandler i norge som fører denne? Jeg finner flere som har ruger, men fleste har den "originale" og andre versoner av 22/45. En av fordelene jeg ser med Lite versonen er att den er gjenget for lyddemper. Ha en flott helg videre alle sammen.
  5. Jeg har kjøpt min fra Blackhawk.no Der er det noe bedre informasjon om de hylstrene fra den amerikasnke hjemmesiden til Blackhawk. Veldig fornøyd, prisen er rundt 500 kr, alt etter hvilken utgave man velger. http://www.blackhawk.com/catalog/SERPA- ... t,1410.htm
  6. Hvis du er litt mobil så er det en bra klubb på skedsmo/kjeller Lillestrøm og omegn pistolklubb http://www.loopistolklubb.no/LOP_GPS/lop_gps.htm Skal se om jeg føler med bra nok skytemessig til å melde meg på det sikkerhetskurset hos dem på nyåret. De andre punktene dine kan jeg desverre ikke svare på.
  7. Jeg er medlem på lillestrøm og omegn pistolklubb, jeg er kjører i fra kløfta og til lillestrøm, og det er ikke mye lengere fra jessheim. Så langt har jeg intrykk av att den klubben er veldig ryddig og bra. kom innom for å se.
  8. Jeg har Uncle Mike's Ultra Duty Belts with Velcro, og ett Uncle Mikes's innerbelte, denne er "riktig" vei med "ulla" på innebeltet. stivt og fint belte. Jeg kjøpte mitt på army gear.no men de fører det ikke lenger ser det ut til. Her er en link til en side som selger dem http://www.uscav.com/milmall/Productinf ... &CatID=949, http://www.uscav.com/milmall/productinf ... &TabID=548 Her er siden til produsenten http://www.unclemikesle.com/products/be ... _duty.html
  9. Var innom på XXL på alnabru i dag, da var det veldig begrenset utvalg igjen ( på dataen ) de fleste lå igjen som 1 og 2 stk i systemet, etter det ville de stort sett ikke ta inn flere para ordnance sa han jeg snakket med.
  10. Hei dette er min første tråd her. Jeg lurte bare på hvor du kjøpte den Para Ordnance PXT 14 .45 ACP LIMITED din? hva kostet den? Mener jeg har sett den på xxl for noen mnd siden men de har den ikke på nettsiden sin lenger. noen som vet om flere som tar inn para ordnance?
×
×
  • Create New...