Jump to content

strand919

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

strand919's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. da var årets første røyskatt tatt den kom springene i fjærsteinene når jeg var ute etter ender i dag tidlig. ramla momentant for en ladningn med 12/70 2- haggel!
  2. ut om noen timer nå for og lure stokkanda igjen får bare håp at vind spakna litt!
  3. det beste er vell å ikke tenke på hvor dyrt det er viss man først er inne i den onde sirkelen der
  4. som ganske aktiv dfs skytter blir det fort rundt 5000-6000 22lr skudd i løpet av vintersesongen og gjerne noe i nerheten av det med 6,5 i løpet av året
  5. jeg har opplevd at når man slurver med pussingen og skyter mye uten pauser 40-50 skudd ofte mer med mye trening på omgang ofte på bare en times tid så går løpene etter ca 3-4000skudd med norma rek ammo
  6. strand919

    Minkjakt

    var ute en tur i dag og fikk en skutt en stor hann mink han var så iheldig å stakk hode ut under naustet og det var ikke lurt
  7. det er laget en rapport om akkurat dette som viste at det ikke var farlige mengeder ed bly man fikk i seg ved innendørsskyting
  8. hei jeg har en 2,5 -8 zeiss concuest på min fin classik og det funker helt fint hadde tidligere en mbo elite 1-4*24 med opplyst retikkel men det ble litt for lite forstørrelse syntes jeg..
  9. kan vell si det er som en gammel traktor går å går men ikke særlig bra finish.
  10. jo er jo litt enig det er jo artig å legge seg ned å bare prikke fugelen uten å måte krype i en haltime å oppdage at man ikke har kommet legere enn 40 meter men det varierer etter forholdene (dagsformen )
  11. nei jeg mener ikke det men jeg mener at en del av spenningen er å snike seg så nert som muligt..
  12. men hva skal du med skyhøy bc på jakt? det er jo ikke langholdsskyting man driver med da.. er ikke litt av poenget med jakt å komme så nært som muligt? 6,5*55 er et meget godt kaliger til toppjakt. (er jo brukanes til det meste da også)
  13. et tips: med plastikk skinnene bør snues opp ned pga av at de samle mye varme når de ligger med med buen over løpet og til slutt begynner det å leke opp i mellom forsikte..
  14. kapp forsike i to slik at de to pinnene på det er øverst det er de det skal festes til..
  15. hvorfor ikke kjøpe ei finn classik 512s 12/76 6.5*55 går meget godt har fritliggende løp og to avtrekere har selv en med en zeiss concuest 2.5-8 *38.
×
×
  • Create New...