Jump to content

LODJURSJÄGERN

Members
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

About LODJURSJÄGERN

  • Birthday 01/01/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LODJURSJÄGERN's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hej . Det er vel bare kullregistrering ,og NKK utstillinger det ikke koster noe , vel ?
  2. Noen som vet hvem som eier denne Amerikanske foxhunden ?? https://youtu.be/WyQlN_r0o3s" target="_blank" target="_blank https://youtu.be/1SJhb3v_uho" target="_blank" target="_blank
  3. Heisann. Er det noen der ute som vet om man får bedømt et gevir , som ene hornet knakk av ved rosenkransen da det falt om død(2 dager siden den ble skutt) . Har en bekjent som har fått bedømt et slik horn til 320 peoeng(18 spiring) , få dager etter elgen ble skutt ? Er det forskjellige reglemang ved måling i f,eks Sverige og Finland ??
  4. Kuttet sitatet av forrige innlegg. Jegermeistern. Denne statestikken går det ikke an å stole på . Se heller på vilke hunder det blir skutt mest bjønn for i sverige ! så får dere svaret . Og har ingen tro på norsk svartelghund på bjønnjakt slik den bedrives idag !
  5. Vet av leveringsklare valper nå i sverige !
  6. Jeg har 1 plotthund tispe(brindle) og 1 hann valp(helsort) , födt 06.04.12 . Om dette hadde vært intressangt for noen der ute ! Bilder fåes på etterspørselm om dette ! For info Ring meig eller send meig ein PM !
  7. Det er vel plotthunden som rase de ikke vil la de få bli brukt lovlig på bjørn i norge ! de er vel for effektive den her rasen !
  8. Hunden hette visst laika, men om det var en laika . det vet visst ingen lenger ! TVILER
  9. Hei , det er litt hvordan du selv legger opp skogsvanen på din hund det ! Mye gåing = trangt søk ! det er erfaringa mi !
  10. Heisann ! Plotthundsvalper født 06.04.2012 til salgs . 4 tispa og en hanne . Selges registrert i United kennel club . Leveringsklar 01.06.2012 Mor; birgerssons miss fay of norway. Far; Bandit/knut petter øvereng . opplysninger fåes ved henvendelse !
  11. Hallo BLESER. Det var pga av nyskjerrighet det ble disse rasene ! OVER OG UT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. säger mannen som är sett 1st american foxhound i livet som knappas fungerar!!!!! inte kanske mera egenskaper men bätre minst i finland har vi "VÅRA" Amerikanska foxhundar som är slagit genom på knappa 20 år och massa hårda finnstövar killar är byt rasen!! varför?? kan du tänka ut själv Slaktar , är det för at dom är bättre harhunder ,at finnefolket byter till American foxhound ?????? Du som vet alt om jakt , och jakthunder, fortell mig va Amerikanske foxhunden har ,som inte andre stövrar har ????
  13. Hei . Som jeg ser det har de ikke mere egenskaper enn våre nordiske støvere !!! Noen som sier annet , har sett noe jeg ikke har sett ! Mvh,Jan arve
  14. Plotten sin "storhetstid" i Trøndelag ser ut til å ha vart i 3-4 år. Det var en del som fungerte bra på gaupe og brukelig på rev. Nå er det ikke mange igjen. Jeg har ikke noen oversikt som sådan, men jeg vet av 3 stk. De fungerer, men de som jakter mye gaupe ser ut til å konkludere med at det er andre raser som fungerer bedre... HALLO, hvilke 3 stk er det du henviser til da ???? Det finnes da flere enn det du henviser til ! Men du vet vel om alle plotter i Trøndelag , forstår jeg !!!!
×
×
  • Create New...