Jump to content

Stein-Even

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Stein-Even

  • Birthday 11/30/1984

Stein-Even's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Rieber i Tromsø selger selolje på 4-5 liter dunker!!
  2. har du sveisa den ramma selv eller er den fra noe annet?? hvordan er det med "lovlig" transport etter vei med en slik sak? kunne tenke meg å bygge en slik selv
  3. Det går ikke MED SIKKERHET å skille ulvespor og hundespor fra hverandre kun med poteavtrykk. Det som kan være lurt er å følge spor(gjerne bakspor) for å se på adferden/spormønster/skrittlengde/byttedyr til dyret, her kan man ha muligheter for å anta om det er ulv eller hund.
  4. vanskelig å se noe på dette bildet. Til dere som fotograferer dyrespor: legg noe gjenkjennbart ved siden av sporet, f.eks. en snusboks eller tomstokk/målebånd. Dette for at da kan man tydeligere se størrelse på sporene i forhold til man allerede kjenner størrelsen på.
  5. er det noen som har prøvd lokken: "Crow call" fra Scotch. er en lokk med innvendig membran som har dumpa i postkassa mi! den i forhold til lyd på cd-spiller eller høytalere?
  6. Stein-Even

    gaupe salg

    må ikkje selge gaupa på billig salg her nå, vi må huske å holde prisen høyt oppe! EKSKLUSIV VARE:)
  7. Stein-Even

    gaupe salg

    må ikkje sælge gaupan nei!!e du på styr;) æ kjøpe! 1.bud: 500 kroner. hehe;)
  8. 2 gauper skutt i grenseområdet i går sjekk link: http://www.nrk.no/kanal/nrk_sami_radio/1.6482711
  9. skutt 2 gauper i grenseområdet i går!! sjekk link for mer info: http://www.nrk.no/kanal/nrk_sami_radio/1.6482711
  10. har fått frem rev på skareføre også, men klart nærliggende rever blir jo ops ellr støkkes ut av deg på tur til post. men derimot så kan reven komme springende langt i fra på skare(noe som jeg har lest). enig med svar over, har hørt at dem ikke er så ivrig etter store snøfall og dårlig vær. jo større flater jo bedre, for da har du sjangse til å oppdage reven før han oppdager deg. mindre flater kan føre til at reven kommer innpå deg uten at du ser den, og stikker av igjen før du overhodet vet at den er der. mange feil å gå på her, har sikkert gått på alle jeg!men man lærer ikke av noe annet enn å prøve!men mitt råd(da fra en fersking innenfor lokkejakt) er absolutt ro, både før,under og etter lokkingen.Reven er smart, alle lyder og bevegelser gjør den skeptisk.
  11. non som veit om butikker i Oslo som selger lokkeutstyr/lokkeeffeker? skal nedover dit en tur i helga, og skulle ha handlet inn litt mer lokkeutstyr til høytiden(Mars-april).
  12. det e det nok, hvis det e du som e fra Myretraktene????kan det stemme? startdagene hadde vi ikke noe sporsnø i det hele tatt, så var liten vits med hunder da. ta kontakt med han når du kommer hjem jah, vi må få til nokka!!vært artig å prøve hund i terrenget vårt. se hvordan gaupa blir å reagere!! hvis du ikke får kontakt med han, så ring meg, sender deg nummer på PM. vi har fått utvidet en del jaktterreng de siste dagene, så vi kan operere over et større område nå.
  13. bra dokker finn gaupa der sørpå har ikke jaktet selv siden torsdag, men fortsatt ikke ideelle forhold i grenseområdet! Det er ikke noen her som tilfeldigvis vet om noen som vil leie ut hunden(e) sin til gaupejakt i nærheten av grenseområdet! hehe, vi er i litt mangel av hund i år for å si det sånn! Bare en tanke jeg har om å få lokekt med noen som har hund, må jo selvfølgelig høre med jaktleder om det er ønskelig, men regner nesten med det!
  14. har ett fra i fjor, en død en:) men ikke fra i år!! kor du jakter henne? holder selv til oppe i grenseområdet mot Troms! vi har vært særdeles plaget med snyforholdene, har ikke fått snæ siden lenge før jakta!Så det er tilnærmet umulig å skulle finne spor etter den!! føler det litt som nål i høystakk prinsippet.
  15. ikke bestandig det funker! det kan godt hende det fungerer, men reven snur før den kommer i synsvidde! etter et par uker med ganske mye lokking har jeg og min jaktkompis funnet ut at det er mange feil man kan gjøre. Alt som de tar opp i filmen og mer er høyaktuelle feiler som man gjør hele tiden, nesten uten å legge merke til det!!bare husk: "Vi skal overliste en predator her" vi har skutt to rever på lokk den sist uken, om det er flaks og tilfeldigheter vet vi ikke! Trengs mer lokking for å finne ut av det! men fy faen for en spennende jaktform sir æ bære!blittt heilt hekta æ!! Skal prøve den på gaupa i morra hvis alt annet går galt, kansje det er ei dum ung-gaupe som kommer springende som ei pil:)
×
×
  • Create New...