Jump to content

Jakob

Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Takk for svar. Blir uansett et testskudd eller to
 2. Hei! Har hatt en Classic DL et års tid nå og er meget fornøyd! KKC beddes for tiden og ekstra løp i tilleg til 6,5x55 er på vei i .308 win. Har QR montasje med en Zeiss Duralyt 3-12x50 med lys til 6,5'n, tenkte å bruke en Leupold VXll 2-7x33 på .308'n. Vil jeg kunne bytte løp og kikkert for så å få samme treffpunkt når jeg bytter tilbake igjen? Og holder det med ringer i lav til VX'n?
 3. Jakob

  Tikkaklubben

  Hei! Har to Tikkaer, en M55 i .308 og en M65 Sporter i 6,5x55. Vurderer å selge M65, den har gått godt under 1000 skudd og er pen å se på. Gjenget for demper. Noen som er interessert, eventuelt hvor mye kan en forvente å få for den? Selges pga. litt tung for mitt bruk. Blir litt tung for en liten kar på såvidt 170 cm, synd da det er en knallgodt våpen å skyte med
 4. Jakob

  Lokking av rev.

  Er verdt å bruke litt tid på det da ja Her i Sørum er skuddpremien 100 kr.
 5. Jakob

  Lokking av rev.

  Har vært ute å lokket nå i kveld. Jeg og en kamerat har prøvd tre steder nå i kveld, men dessverre så vi ingen rev (egentlig litt merkelig med tanke på ganske gode steder, men er vel mye tilfeldigheter ). Kameraten min hadde vært ute en tur i dag tidlig og, han hadde da sett to rever og fått skutt en av de. I dag tidlig hadde han inn rev på lokken på hvert tredje forsøk Mange på Romerike som lokker på reven eller?
×
×
 • Create New...