Jump to content

Wallaby

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wallaby

  1. Noen med erfaring på denne nå? Gjerne også en sammenligning med Walther Q5-SF
  2. Noen som har testet ut hikmicro alpex, da uten å benytte medfølgende Ir-lampe? Kan ikke se at en slik stiller noe annerledes enn en termisk, iht gjeldende praksis ved bruk på måneskinnsjakt.
  3. Wallaby

    Jakele J1

    Noen som har prøvd/kjøpt denne nå?
  4. Wallaby

    Canik Rival

    Hei, Etter å ha skutt dfs en del år(20-25) har jeg funnet ut at jeg ønsker å prøve ut pistolskyting. Aktivitetskravet er innfridd med god margin og ventetiden er endelig over, så det er på tide å handle. Med tiden må jeg si at det er dynamisk som virker som den mest interessante konkurranseformen, og gjerne production optics. pr nå blir det felt og bane. Så til spørsmålet. Er det noen som har erfaring med ovennevnt pistol, hvordan er presisjon? Da det fjærdrevet tennstempel og ikke hammer, hvordan oppleves avtrekket? Jeg vet den er relativt ny på markedet, men noen har kanskje erfaringer? Ser den får overveiende positiv omtale i amerikanske media / YouTube? Den er i tillegg klargjort for montasje av rødpunkt, noe jeg i mitt hode har fått for meg er bedre enn montasjeplate i svalehalesporet? Estetisk så må jeg si en 1911/2011 tiltaler meg mer, men det er et annet tema.
  5. Mulig flere har fått dette med seg, mend da er det kommet ut et program som ser ut til å kunne konkurere med Quick Load. Programmet heter Gordons Reloading Tool, informasjon om programmet kan finnes på youtube; Gordons Reloading Channel Programmet er under utvikling men nå tilgjengelig i betaversjon, og kan lastes ned til windows og linux. Ut i fra videoene på youtube ser det ut som om utviklerne planlegger å få laget light versjoner som kan benyttes på mobiler og tablets. Jeg har ikke quickload så jeg kan ikke vurdere dette programmet opp mot det, men det jeg kan si er at GRT virker lettfattelig og "moderne". Det kan kjøres i en compact mode og en expert mode (utvidet parameter input). Jeg har benyttet programmet litt nå og sjekket opp mot tidligere testede ladninger, programmets estimerte hastigheter stemmer godt med verifiserte ladninger. Utviklerne ønsker at flest mulig tar betaversjonen i bruk og at en kommer med tilbakemeldinger hvis en finner bugs, melder inn testede ladninger osv. Jeg har ikke utstyr for trykkmåling og kan dermed ikke bidra med noe annet en kronograferte hastigheter, men mulig noen her inne har utstyr for dette og dermed kan bidra med denne dataen. Programmet er gratis og kan lastes ned på https://www.grtools.de/index.php De har et dashboard hvor en kan melde inn bug, ønsker osv. #edit: fikset link
  6. Gammel sak, men har sendt en e-post til Blaser Tyskland. Fikk følgende svar: Hi – it can work both ways by its individual setting: I shoot my K95 with setting to jump back right after the shot ( prefer this for quicker( and more silence) reloading Second version is that the cocking stays “on” till you take it manually back and then reload or jumps back to safety once the opening lever is opened Regards Hartmut Ser ut som om begge utførelser leveres fra frabrikk
  7. 3Nm, er dette oppgitt moment fra Blaser? Sliter med å finne informasjon om tiltrekkningsmoment fra dem.
  8. Se der ja..... Blaser k95, orginal blaser montasje med 30mm lave ringer.
  9. Raskt spørsmål. Regner med at orginal montasje med lave ringer er så pass høy at en får plass til en zeiss 2,5-10x52 som jeg har liggende?
  10. Det er sjekket, foreløpig ingen norske på listen. Men som de selv skriver er de på utkikk etter flere partnere, kanskje noen her inne har hørt om noe som er på gang.
  11. Hørt om noen som tar inn disse kulene til Norge?
  12. flere erfaring er rund denne, spesielt med tanke på treffpunktsending ved montering/demontering av samme løp?
  13. Er det noen som har brukererfaringer med denne riflen? Vurderer sterkt systemrifle med løpsmontert kikkert, men ønsker ikke rett trekker.
  14. Wallaby

    .22 hornet

    Er det noen som vet om forhandlere som har hylser på lager? jaktdepotet, midway, j&F, hjemmelading.no er alle tomme.
  15. Er det noen her som har testet Berger VLD hunting 140grains i 6,5x55?
×
×
  • Create New...