Jump to content

Wallaby

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulig flere har fått dette med seg, mend da er det kommet ut et program som ser ut til å kunne konkurere med Quick Load. Programmet heter Gordons Reloading Tool, informasjon om programmet kan finnes på youtube; Gordons Reloading Channel Programmet er under utvikling men nå tilgjengelig i betaversjon, og kan lastes ned til windows og linux. Ut i fra videoene på youtube ser det ut som om utviklerne planlegger å få laget light versjoner som kan benyttes på mobiler og tablets. Jeg har ikke quickload så jeg kan ikke vurdere dette programmet opp mot det, men det jeg kan si
 2. Gammel sak, men har sendt en e-post til Blaser Tyskland. Fikk følgende svar: Hi – it can work both ways by its individual setting: I shoot my K95 with setting to jump back right after the shot ( prefer this for quicker( and more silence) reloading Second version is that the cocking stays “on” till you take it manually back and then reload or jumps back to safety once the opening lever is opened Regards Hartmut Ser ut som om begge utførelser leveres fra frabrikk
 3. 3Nm, er dette oppgitt moment fra Blaser? Sliter med å finne informasjon om tiltrekkningsmoment fra dem.
 4. Se der ja..... Blaser k95, orginal blaser montasje med 30mm lave ringer.
 5. Raskt spørsmål. Regner med at orginal montasje med lave ringer er så pass høy at en får plass til en zeiss 2,5-10x52 som jeg har liggende?
 6. Det er sjekket, foreløpig ingen norske på listen. Men som de selv skriver er de på utkikk etter flere partnere, kanskje noen her inne har hørt om noe som er på gang.
 7. Hørt om noen som tar inn disse kulene til Norge?
 8. flere erfaring er rund denne, spesielt med tanke på treffpunktsending ved montering/demontering av samme løp?
 9. Er det noen som har brukererfaringer med denne riflen? Vurderer sterkt systemrifle med løpsmontert kikkert, men ønsker ikke rett trekker.
 10. Wallaby

  .22 hornet

  Er det noen som vet om forhandlere som har hylser på lager? jaktdepotet, midway, j&F, hjemmelading.no er alle tomme.
 11. Er det noen her som har testet Berger VLD hunting 140grains i 6,5x55?
×
×
 • Create New...