Jump to content

Andreas E.

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Andreas E.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kjøpte meg Browning A-Bolt i 6,5 får ett halt år siden. Kjempe fornøyd med børsa. hatt litt ladeproblemer med anvær patron hvis det er kort kule det er det eneste. Også kunne jeg tenkt meg å justert avtrekket ørlitegranne lettere. Noen som veit hvordan det gjøres?
  2. Hadde vært helt supert. Nei virka som en lett patent på det:P
  3. Har fått tak i ei Voere Voehrenbach 9mm Glattlpet (Trostehagle) Problemet er bare at avtrekker mekanismen er ødelakt. har demontert børsa å sett på det å virker å være mulig å få fikset det. så lurte på om det var noen her som hadde maken børse som kunne ha demontert sin å tatt noen bilder og mål av hvordan avtrekker mekanismen skal være??? Link til ei makan børse. http://www.lauritz.com/en/auction/haglg ... 5EndTagRU#
  4. Datt ei tispe får 6,5x55 i natt kl 12.00. kom rett på å var veldig iveri på åtet. Er tydelige tegn på at pattene er pelsløse og store. trur dere hu har valper alt?
  5. Skal til å kjøpe meg mi første jaktrifle. Har tenkt på ei børste til max 10.000 kr. Er på jakt etter ei Robus og solid børse med synt stokk og helst fåes i 6,5x55 Har vært litt runt i forskjelige jaktbutikker å kjent å sett på litt forskjelig av børser de har anbefalt til under den prisen. Så har vært innom Remington 700, Howa 1500, Weatherby vangard s2, Tikka t3 og Browning a-bolt. Er det noen flere jeg bør reise og se på å vurdere før jeg bestemmer meg? Så langt så er det Browningen a-bolt som har falt mest i smak hos meg men tett etter fulgt av Tikkan. Fant en film av noe som kaltes Boss (Ballistic Optimizing Shooting System) som en får til Browning som virket genialt. Noen som har vært borti den?
  6. Viltart: Grevling Antall: 1 Fangst/våpen: Rifle kaliber 308 Viltart: Nøtteskrike Antall: 8 Fangst/våpen: Rifle kaliber 22 Viltart: Skjære Antall: 4 Fangst/våpen: Rifle kaliber 22 Og Hagle kaliber 12/76 Poeng 17
  7. Den lille lampa der ser jo utrolig fin ut da marius87. Si åsen den funker får lurer litt på å prøve ei sånn jeg også gitt.
  8. Har leita litt men finner ikke får Nes eller Ullensaker kommune i Akershus. Noen som veit om det er noe i disse?
  9. Viltart - Rødrev Antall - 2 Fangst/våpen - Åte og lokke. 308 Viltart - Skjære Antall - 3 Fangst/våpen - Åte. Hagle Viltart - Nøtteskrike Antall - 3 Fangst/våpen - Åte. Hagle 26 poeng
  10. Felte her får en 6 uker siden sesongens første rev. vart sett gånes på skaran en 200m fra gårsplassen la meg ve fugleforingsbrette mens en kamerat sto like bak og blåste revelokka den kom lådrett over gjorde og rett opp mot gårsplassen fikk stoppa hu på en 45 m og skutt den. hadde skabb så var kanskje derfår hu var så domdristig får klokka var knapt 16.00 på eftan. Natt til lørdag gikk det så lever og bein sprute på åteplasen. felte ei tispe på en 5-6 kg. kom på åte 02.30 å var utrolig skeptisk. Det var sesongens andre
  11. Dere som bruker kasser med feller i sånn som noen av de første bildene her. åsen gjør dere det med dom når det er mye snø? setter dom under grantrer eller kan en setta som opp i ei buske med hulet ner mot bakken? funker tørfisk til røyskatt også?
  12. Hallo. Noen som veit om en link eller kjener en som lager forskjelige ting av belsen på forskjelige vilt? Tenker da på lue,teppe,kåpen. Har løst litt å få laga meg ei sikelig bjønefitte av revepels. Noen som kan hjølpe meg?
  13. Sliter med å får reven fram på åte mitt. Har åteplassen nere på jole bak hønsegården ca 70 meter fra huset til Bestemor så er stile utafor huse om kvelden åte ligger 5-10 meter fra skævkanten ser han har gått flere turer at og fram inne i skogen men våger seg ikke ut på jole. har kasta noe ner dit sea i høst og det har blitt borte. men nå i det siste etter snøn kom har den ikke kommet tur skæven og fram på åte. Noen goe forslag osen jeg skal få han til å begyne å eta på åte?
  14. Bare en liten avsporing. hva behandler dere fella med før dere setter den ut i skæven? har lånt to feller fra forbundet bare for å prøve. Noen rare feller ikke sett makne her inne. osen ser mår spor ut samenligna med mink?
×
×
  • Create New...