Jump to content

Gold Match

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gold Match

  1. Hei, har skutt på ca 45 m. Beste serie eg fekk til vart 62 mm. Skutt med anlegg på sandsekk og med rødpunktsikte.
  2. Har handla en pistol hos Karlslunde og har bare gode erfaringer. Kan anbefales.
  3. Takk for det, da får en prøve å sikte seg inn på den helga.
  4. Hei, er dato for PPC NM fastsatt?
  5. Har en Gold Match med polygonløp, har god presisjon med både mantlet( Winch 115 gr hp ) og HN 125 gr kopperbelagte kuler.
  6. Hei, jeg har en Gold Match som jeg er veldig godt fornøyd med. Avtrekket er som noveske sa litt tungt men det er enkelt å fikse på for en flink børsemaker. Min skal inn til en liten sjekk i vinter og da skal avtrekket lettes. Skyter stort sett hjemmeladninger, og har vel hatt en 5-6 forkilinger på ca.3000 skudd. Angående presisjon har jeg best erfaring med Winchester 115 gr.hulspiss. Mvh Gold Match
  7. Fikk for mange år siden bygd opp en mauser med Brown Presision stokk hos Våpenloftet i Førde. Ta en telefon til Herman og spør om han fortsatt kan skaffe disse.
  8. Hei, er datoen for NM 2010 satt?
  9. Gold Match

    Dansk moms

    Når jeg fikk min pistol fra Karlslunde gikk det 8 dager fra pakken var registrert inn på tollageret til den var ferdig tolla og videresendt.
  10. Hei, jeg kjøpte en Tanfoglio Gold Match fra Karlunde, den kom på ca. 10500 inkl norsk moms, dansk moms blir trukket fra i Danmark.Er godt fornøyd med servicen hos Karlslunde. Er forøvrig enig med Woff, grunnen til at jeg handlet hos Karlslunde var att norsk importør ikke klarte å skaffe denne modellen på ni måneder. Gold Match
  11. Hei,for å importere våpen fra Danmark har du kun bruk for godkjent kjøpetillatelse. Har for litt siden importert en Tanfoglio fra Karlslundesport. Det tok ca. 14 dager.
  12. Ta en kikk på siden www.hmkholster.se Han lager hylster til de fleste håndvåpen.
  13. Bruker 57 g N150 bak Swift 225 A Frame. Gir ca. 750 m/sek. i en mauser m. 53 cm løp.
  14. Prøv www.hmkholster.se Han lager hylster til de fleste pistoler. Har nettopp fått et til en Tanfoglio Gold Match.
×
×
  • Create New...