Jump to content

Rypesksk

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About Rypesksk

  • Birthday 08/06/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rypesksk's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. No snør de Håpe bærre han gir sæ te kvelds så de kan spores på natta/tili morran
  2. Okei. jeg er ute etter noen som kan komme til oss og holde kurs for jeger og fiskeforeningen i bygda. Skal høre med opdahl, men lurer på om det er flere med noen års erfaring som drar runt og holder kurs.
  3. Det er ein i Drammen. http://www.fangstutstyr.no/. Han virket grei og rimelig, men for langt unna her.
  4. Hei. Er de noen som har tips om folk som kan holde et fangstkurs i Trøndelag? Er blitt mye intrese for fangst av mår i område her og de har vært lærerikt med et kurs av noen med erfarig på området. Håper på å få væket intresen til flere i komunen,for måren er i sterk vekst her. På fårhånd takk.
  5. Er et nytt kull på Finn nå http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20225761 Vet ikke om detter er noe? Har ikke kjenskap til selger eller alt i blodslinjene, men fikk opp stamtavlen på dogweb på begge foreldrene.
  6. Stemmer de ja, fungerer greit tispa her da på elg; men ho er spinkel i bryste i sammen ligning med andre i samme alder. Men det blir ikke kjøpt flere hunder der av meg nei. Kjøpte meg fort en hanne et anetsted som ser mye mer lovende ut.
  7. Jeg kjøpte en han hund som ble selgt av en samarbeidspartner av sæter, den døde kun etter kort tid. Det trenger ikke å ha noe med han å gjøre men den hadde trolig hjerte stoppet i. Fikk en tispe i erstatning, som har gått i lag med sin søster å mor i et halv år, den virket litt forsjiktig av seg, enten har moren vert domenang eller så er den straffet hart. Hunden virker fin ellers. Det var også litt inavel i stamtavla. Du må værtfall be om å se stamtavle før kjøp. Har også hørt om flere som sliter med å få til sent stamtavle, jeg måtte etter lyse min flereganger før den kom.
  8. Rypesksk

    Laika

    Lenge siden jeg har lakt inn bilde av Sjarik no. Han blir 5mnd i juni. Jeg er redd de blir en stor bamse:) han ruver godt i hundegården. Men en skall lete lenge etter snillere og roligere hund, er som en drøm å ha i hus Han vakner til liv når vi kommer til skogen, da er alt intresant å han er meget opptatt av spor Skall prøve og få han godtjen som ettesøkshund til høsten. Litt fotogen Og meget glad i snø
  9. Rypesksk

    Laika

    Er ikke mye som skall til får å hæve tempen på dette forume Ser ikke noe galt i de som sjedde på den filmen, muli det er noe galt me meg da Å de er da vell ingen som sier at en laika er noe gud i forhold til andre raser, men en snakker no best om de man har sell, er de ikke slik de er Dette er jo en laika tråd.
  10. I dag er de hente dag, de blir med 2 plotter tilbake, fikk fristet en kompis til på å kjøpe den andre:) Skall bli et spenende år, blir mye rev jakt, å håper på puse los
  11. Ja den er grei, tråden er for diskusjon om svensk jakt så stå på
  12. Takker for tipset skall sjekk i di områdene. Laikaene ska brukes på de meste, når en jakter fra august til april så må en ha hunder som kan jakte de meste Å da var de ikke noe mange valg når de gjeller hund
  13. Vi er noen kompiser som har begyt med en sverige tur på august etter storfugel, har vært dær 2 ganger men har vert uheldig med områdene. Var i Geddede i fjord der fant vi ei skogli som var grei, ellers er de stort sett tette plantfelt så lang øye rekker . Jeg har et par laikaer som jeg er intrisert i å trene på fugel, så det har vært fint med noe fint storfugel tereng. Tengte jeg skulle høre om noen hadde noe tips over områder som var fine og hvem som selger kort/ leierut område, tar gjerne med hytte men ligger også i telt/ lavvo. Regner med det er mange her som har vert der borte. Vært fint om det ikke hvar alt for langt og kjøre fra midtnorge.
  14. Rypesksk

    Laika

    I dag trente vi litt tilvening av bjørne lukt, har en bit av et skinn i frysern som jeg tinte opp. Litt sjeptisk i starten Men etter litt snusing var den ikke så farlig Så tok vi fram trenings måren, den var skummel ja, ble mye losing De tok litt tid før han turde å bite i den, men ble litt bitin i lag med los til slutt
×
×
  • Create New...