Jump to content

molot vepr

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

molot vepr's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. her er en link https://www.politi.no/nord_trondelag/na ... _890.xhtml mener og huske fra instruktørutdanningen at en måtte kunne vise til at det var nødvendig å krysse annen manns grunn før en var i lovlig ærend. skal se om jeg klarer og rote frem noe.
  2. liten snutt jeg har filmet med hero 3 black edition. kjempe fornøyd med kamera, men bruker fortsatt hero hd og hero 2 også.
  3. en liten snutt fra sjøørretfiske.
  4. en liten snutt for kosens skyld.
  5. en liten filmsnutt fra siste jaktdag 2012.
  6. jeg bruker sierra pro hunter i 270win 130gr til rådyr og 150gr til hjort. bruker også disse til trening da de koster ca 3kr/kula.
  7. den er gyldig livet ut. bestill nytt jegeravgiftskort her https://w2.brreg.no/jegerregisteret/betaling/" target="_blank så er du igang igjen.
  8. problemet hos oss har vert det du sier med at dyrene går i nærheten av innmark, noe vi ikke har tilgang til. har kun skog og fjell til rådighet. i foregående år har vi sett lite dyr ikke fylt kvoten, mens de med innmark har sett mye dyr. i år har det vert motsatt virker det som, i deler av skogen hvor det skjeldet har blitt observert dyr før har vi i år sett mye dyr! vi har i år hatt mulighet til å velge hvilke dyr vi skal ta ut. har observert en del ungdyr og noen koller med kalv men heller lite med storbukk.
  9. jakter på nedre vats og her har vi ikke ikke sett så mye dyr de 4 årene vi har jaktet. har sett mye dyr av alle kategorier og endte opp med 2 ungkoller 1 spissbukk og 1 bukk. dette har blitt felt på 8 jaktdager. tror nok det er store lokale variasjoner.
  10. da blir det fort over 6000kr med LCD skjerm og batteri back pack.
  11. kostet meg 540USD (ca3100kr) for gopro hero 3 black edition, LCD touch skjerm og bateri back pack. prøvde først og bestille til norge men da fikk jeg en pris på 610EUR(ca4500kr) fo så og få beskjed om at de ikke kunne sende til norge! dvs at prisen til norge med moms og frakt ville blitt ca 6000kr, pris i norge pleier og ligge mellom 500-1000kr over dette.
  12. jeg har kjøpt det på nett, gopro.com. kommer ikke før i nov nei. de sender ikke til norge enda, men jeg er så heldig at jeg får bruke en adr til ei vennine som bor i florida. alle film og bildekvaliteter er oppgradert. filmer i 1440p! raskerer. mindre. lettere. ny linse og lyd system. innebygd wi-fi. utbedret styrings knappene. i tillegg får du LCD skjem med touch.
  13. da var gopro hero 3 kjøpt. vil si at med de spesifikasjonene nr3 black edition har så kan det ikke samelingnes me noen av de tidligere modelene dette er en klasse for seg selv. fårstår ikke ikke hvordan de skal klare og toppe dette med nr 4, blir spennende å se hva de kommer opp med!!
  14. hadde vært kjekt med litt med info om hvor terrenget ligger. jaktet på flere plasser som kan være i området deu snakker om.
  15. jeg har allitd kun skrevet "JAKT" har ikke vert nødvendig med noe mer.
×
×
  • Create New...