Jump to content

MGu

Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MGu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. MGu

    Knivsmed

    Noen som har kjennskap til denne knivsmeden? Overtok en kniv etter min får og dette bladet har jeg sansen for. Har prøvd å Google, men finner ingen med J.E Jacobsen som stempel.
  2. MGu

    hundepoter

    Nå skrev jeg ikke her for å starte noen diskusjon i utgangspunktet. Målet var å gi et tips som kunne hjelpe hunden til trådstarter. Hva er da mer naturlig enn å gi tips som fungerer på egen hund? Beklager hvis måten jeg har skrevet på virker som om jeg har fasit, noe jeg ikke har. Foreslo bare et tørrfor og en type vom som fungerer for våre hunder. Kanskje verdt å prøve hvis hunden sliter med dårlige poter....
  3. MGu

    hundepoter

    Er ikke frysetørret men frossen vom jeg snakker om...
  4. MGu

    hundepoter

    Har med mange erfart at kvaliteten på V&H sine pølser har sunket kraftig i kvalitet... Derfor mer troa på Provit. Nok engang, bare mine egne erfaringer.
  5. MGu

    hundepoter

    Poenget er vel å bruke et skikkelig tørrfôr. Og ikke minst prøve en annen (og bedre) vom...
  6. MGu

    hundepoter

    Bl.a egne erfaringer.
  7. MGu

    hundepoter

    BYTT fôr! Royal Canin 4800 og vom fra Provit! Mye bedre kvalitet enn det du bruker i dag på begge deler!
  8. Hva med spaniel av noe slag? Jaktspringer eller jaktcocker er jo brukt til det meste. Mye brukt på spor/blodspor samt at de brukes på fuglejakt. Dette er da støtende fuglehunder som jobber helt tett på fører. Har selv jaktcocker som brukes på fugl. Fantastiske familiehunder også!
  9. MGu

    Valg av hund

    Jaktcocker er også noe å vurdere....
  10. Her har du hodelykter som FUNKER! http://www.lupine.no/
  11. Hvilke hunder er kullet i sommer fra?
  12. Grattis! Jeg har hund fra Val og hun er snart to år. Det er en morsom rase og nydelige hunder:-) Lykke til!
  13. Jeg kan ihvertfall anbefale jaktcocker. Har en selv, og det er en perfekt familiehund, samt at det er en VELDIG arbeidsvillig rase. Det er en imponerende iver og fart når den arbeider. Min er oppdrettet i norge, men det er mange fler muligheter i sverige eller england.
  14. Høres moro ut det der:-) Selv har jeg en støtende fuglehund, og i det miljøet er det mer vanlig å vente med å sette hundene i fuglesituasjoner til ALL dressur sitter 100%. Det sparer eier for masse jobb med å å stoppe hunden i å dra etter, og rampe for mye. Hundene har en iboende jaktlyst, så denne vil komme UANSETT når den settes i jaktsituasjoner senere. Jeg har ingen stor peiling på stående hunder, men vil jo tro at dette kan være en ide her også.. Bare en tanke fra en som ikke forstår seg på dette....
×
×
  • Create New...