Jump to content

Griffen

Members
  • Posts

    606
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Griffen

  1. 3 skudd samling med 46,5 grains MRP. Får tilsvarende samling med samme mengde N560 i min Blaser R8 og ingen trykktegn i noen av ladningene. Kulen på bildet er tatt ut av en 70kg hjort skutt på rundt 70-80 meter.
  2. Regner med det er en av disse http://www.christensen-europe.com/carbon-stocks/
  3. Det er slik det fungerer på de fleste kamera, det sendes en beskjed om at man har fått et video opptak, video er for store filer til å sendes.
  4. Fant ut av det. Land kode (0047) kan ikke være med, nummer i konfig må stemme helt overens med nummeret som kamera mottar sms kommando fra.
  5. Sliter med det samme. Noen som vet noe om dette?
  6. Noen som har testet nye Brecom VR-1000 eller lillebror VR-500? Synes disse ser lovende ut og har lyst til å prøve.
  7. Norske regler gjelder for Norske jegere i Sverige. Altså du må ha norsk storviltprøve for å jakte alt fra rådyr og større.
  8. Midway har også, men det er bestillings vare. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge.sf/no_NO/?ViewAction=Innochange_FactFinderSearch&ObjectID=565731&filterPrice_Currency=NOK~~kr&query=forster+replacment+338&SearchButton=
  9. Det ble en Heym Mod 33 Delux... så da er man vel "korrekt skodd" til rådyrjakta Grattis giremann, NICE
  10. Her må du ha gjort noe galt eller vært uheldig på et vis. Jeg har også brukt denne kula en del nå ladet med 51grs N160. Har skutt 3 voksne elger (største 240 kg), 1 hjort og 4 då med denne, alle med godt resultat, jeg vil nå heller si den er ekspansjonsvillig enn motsatt. Vurderer faktisk å gå litt ned på ladningen.
  11. Og for de som synes ARR virker som en seriøs organisasjon så bør dere kanskje følge litt med i timen. ARR medlemmenes store lidenskap er å løpe rundt i skogen å forstyrre for lovlig lisens og kvotejakt på rovdyr. Det har vel forøvrig heller ikke foregått en eneste lisensjakt på ulv hvor jegerne ikke har blitt politianmeldt av ARR. Synes dere det er seriøst?
  12. Hvis dere trykker på tommelen hvor det vises hvor mange som liker BFR så vises følgende: Oslo, Oslo Mest populære by 35-44 år gammel Mest populære aldersgruppe Det sier vel sitt, burde hete byfolk for rovdyr.
  13. Bruker 240 grains Woodleigh i 30.06, ladet til i ca 700 m/s. Prøvde for "morroskyld" og resultatet blei så bra at det er fast elgkule nå. Super presisjon, god skuddreaksjon på dyrene og pene slakt. Anbefales på det varmeste hvis du har mulighet til å få noen til å lade for deg. Ikke noe problem å veksle mellom tung å lett kule så lenge man vet hvor mange knepp det er i forskjell, likt hver gang det.
  14. Usikker på om jeg gjør noe feil her nå, men får litt andre data enn bosnes her og de ser da ikke så skumle ut.
  15. Jeg var ikke med på den så det er jeg usikker på.
  16. Da er det første felt her i kommunen, en påkjørsel var det også før jul. http://www.smaalenene.no/nyheter/article6518230.ece?ns_campaign=article&ns_mchannel=recommend_button&ns_source=facebook&ns_linkname=facebook&ns_fee=0
  17. Blaser har da 1-11" twist i 30.06 http://blaserpro.com/twistrates.php
  18. Det så ut til å bli en i overkant frisk ladning, godt over rødstreken. **** Results calculated: Maximum pressure ........ = 59507 psi Way of projectile at Pmax = 1,23 in Muzzle velocity ......Ve = 2469 fps Muzzle pressure .......Pe = 10481 psi Project. energy at muzzle = 3383 ft.lbs Fraction of powder burnt = 97,8 % Projectile travel time from 10% Pmax to muzzle = 0,97 ms D A N G E R: Load exceeds Maximum Average Pressure ! DO NOT USE THIS LOAD ! Real maximum of pressure inside barrel. End of combustion after the projectile passes muzzle.
  19. Har et jeg også. Må putte en papirlapp inn med batteriet ellers detter det ut. Ellers fungerer det bra. Må ha minst middels bra dekning ellers sliter den med mld, men det gjelder vel alle kameraer. Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
  20. Allsidig kaliber 30.06 ja. Har i år testet 240 grains Woodleigh PP ladet til rett under 700 m/s. Skøyt en okse på ca 300kg og den gikk ikke mange skritt, pent slakt ble det også. Ikke rare grunnlaget å trekke konklusjoner på, men den blir med neste elgjakt også
  21. Antennen på DC40 er veldig utsatt for brudd, prøv å bytte den. Har selv måttet bytte to ganger på to år. Har festet den bedre med flere strips og tapet litt rundt nå da har den foreløpig holdt. Kan f.eks bestilles her http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=56&prodid=6701
  22. Nøff nøff Edit: Øst for Glomma et sted
  23. Griffen

    Villsvin spor?

    From the album: Ville dyr

    Mest trolig spor fra villsvin.
×
×
  • Create New...