Jump to content

Griffen

Members
 • Content Count

  606
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. 3 skudd samling med 46,5 grains MRP. Får tilsvarende samling med samme mengde N560 i min Blaser R8 og ingen trykktegn i noen av ladningene. Kulen på bildet er tatt ut av en 70kg hjort skutt på rundt 70-80 meter.
 2. Regner med det er en av disse http://www.christensen-europe.com/carbon-stocks/
 3. Det er slik det fungerer på de fleste kamera, det sendes en beskjed om at man har fått et video opptak, video er for store filer til å sendes.
 4. Fant ut av det. Land kode (0047) kan ikke være med, nummer i konfig må stemme helt overens med nummeret som kamera mottar sms kommando fra.
 5. Sliter med det samme. Noen som vet noe om dette?
 6. Noen som har testet nye Brecom VR-1000 eller lillebror VR-500? Synes disse ser lovende ut og har lyst til å prøve.
 7. Griffen

  Jakt i Sverige

  Norske regler gjelder for Norske jegere i Sverige. Altså du må ha norsk storviltprøve for å jakte alt fra rådyr og større.
 8. Midway har også, men det er bestillings vare. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge.sf/no_NO/?ViewAction=Innochange_FactFinderSearch&ObjectID=565731&filterPrice_Currency=NOK~~kr&query=forster+replacment+338&SearchButton=
 9. Det ble en Heym Mod 33 Delux... så da er man vel "korrekt skodd" til rådyrjakta Grattis giremann, NICE
 10. Her må du ha gjort noe galt eller vært uheldig på et vis. Jeg har også brukt denne kula en del nå ladet med 51grs N160. Har skutt 3 voksne elger (største 240 kg), 1 hjort og 4 då med denne, alle med godt resultat, jeg vil nå heller si den er ekspansjonsvillig enn motsatt. Vurderer faktisk å gå litt ned på ladningen.
 11. Og for de som synes ARR virker som en seriøs organisasjon så bør dere kanskje følge litt med i timen. ARR medlemmenes store lidenskap er å løpe rundt i skogen å forstyrre for lovlig lisens og kvotejakt på rovdyr. Det har vel forøvrig heller ikke foregått en eneste lisensjakt på ulv hvor jegerne ikke har blitt politianmeldt av ARR. Synes dere det er seriøst?
 12. Hvis dere trykker på tommelen hvor det vises hvor mange som liker BFR så vises følgende: Oslo, Oslo Mest populære by 35-44 år gammel Mest populære aldersgruppe Det sier vel sitt, burde hete byfolk for rovdyr.
 13. Bruker 240 grains Woodleigh i 30.06, ladet til i ca 700 m/s. Prøvde for "morroskyld" og resultatet blei så bra at det er fast elgkule nå. Super presisjon, god skuddreaksjon på dyrene og pene slakt. Anbefales på det varmeste hvis du har mulighet til å få noen til å lade for deg. Ikke noe problem å veksle mellom tung å lett kule så lenge man vet hvor mange knepp det er i forskjell, likt hver gang det.
 14. Griffen

  v-max i 6,5x55

  Usikker på om jeg gjør noe feil her nå, men får litt andre data enn bosnes her og de ser da ikke så skumle ut.
×
×
 • Create New...