Jump to content

asfaltcowboy

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

asfaltcowboy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. asfaltcowboy

    Kamera

    fungerte det med kameraet på børsa? noe andre som har prøvd dette?
  2. takker masse for svar, må jo være noe her jeg kan bruke
  3. hei. noen av dere som har prøvd noen av de nye actioncam eller noe lignende. er veldig lysten på å finne et som filmer veldig bra til bruk på jakt, så enn kanskje kan få festet noe på film. enten til å feste på børsa eller på hørselverna.. har lest om veldig mange, men har ikke kommet i kontakt med noen som har brukt det enda. så får krysse fingrene på at noen av dere her inne har
  4. hei hei. Jeg har bestilt en drivjakt i sverige i begynnelsen av januar, og der er noen som har trukket seg fra turen, så jeg mangler noen få personer. jakten koster 2500-3000 kr dagen, kommer ann på hvor mange vi blir. kan skyte: elg,hjort visst der er igjen på kvoten og fritt rådyr,dåhjort,rev og villsvin, men ikke førende sugge, ingen trofe priser,men kjøttet kan kjøpes for 30 kr kg om man vil. var på samme plass nå i januar og var forholdsvis bra med dyr, var litt uheldige første dagen, men dag 2 var veldig bra, vi skjøt 16 dyr på 8 jegere, stedet er vestervik. Dere betaler samme pris som meg for jakten,da jeg kun har interesse av å fylle opp gruppen. Kun seriøse jegere,dette er ikke noe fylletur... Send pm visst dette høres ut som noe du har lyst til å være med på..
  5. vil prøve å lade 180gr nosler accubond i 338win. Noen her inne som har testet det? hva slags krutt bør jeg bruke for å få mest hastighet?
  6. nei, mente den fra morten brekke
  7. asfaltcowboy

    film

    noen her inne som har sett filmen Drivjaktfeber? hva mener dere i såfall om den?
  8. ok,ja er ikke lett. mye å velge mellom. noen av dere som har prøvd 55gr rhino? eller er det et dumt valg igjen?
  9. Har ikke jaktet rådyr med 223 før, så lurte på om noen her inne hadde funnet frem til ei kule som dreper bra i det kaliberet? Og swarovski z6 3-18x50 bt, er det noe galt å si om den kikkerten,bortsett fra at den er noe stygg bak der enn skrur på lyset?
  10. ok. det er det vi oxo bruker å gjøre, var noen kompiser av meg nedover i påsken, de fikk 20 gris.De ble skutt mellom kl 10 på kvelden og 5 på morgenen, men de fikk flest mellom 11 og1..
  11. hvor lenge har dere som har vært hos bengt sittet ute om natten da?
  12. ok. kanskje det er tingen ja.. skal bli spennende å se.. gøy å komme seg ut i skogen uansett Vet ikke om det er noen spesiell trekkrute, men det var mye spor etter bøking der. Så jeg mener det er størst sjanse inne i skauen. Etter det jeg kjenner til bedriver ikke Bengt Brage foring av grisene på denne årstiden, og derfor ferdes de heller ikke på åteplassene. Og hveteåkrene er ikke mat for grisene før hveten er nesten moden ultimo juli / primo august. Så de er ikke så mange grunner for grisene til å ferdes på åkrene akkurat nå. Det er ingen tvil om at det er mye gris i området, men siden det ikke er mat på hverken åteplassene eller på åkrene, vil grisene normalt ikke eksponere seg på disse stedene. Derfor tipper jeg sjansen er størst på et oversiktlig sted inne i skogen.
  13. ok. Er det en trekkrute dyra har gjennom hogstfeltet der, eller trekker de dit pga beiteforhold? mener du det var best sjans på åtene eller på jordene?
  14. ok.han sa han drev å foret de ofte,men d gjenstår jo å se.tror det blir hardt jaktet der oxo. håper jo der viser seg noe gris,men skulle det ikke gjøre d, så vaser det vel rundt et eller annet enn kan se på.slik at tiden går litt fortere Bengt Brage kjører bil helt frem til posteringsplassene. Han mener det ikke betyr noe for hvorvidt grisene kommer frem. Jeg er absolutt ikke enig Da vi var der i mai i fjor hadde de sluttet å fore for en stund siden, og vi postet i noen jordekanter som ikke lå i forbindelse med åteplasser. Vi så ikke gris på de to nettene vi satt der. En av oss hørte riktignok endel aktivitet inne i skogen som lå i tilknytning til jordene. Denne plassen het Frøssvik om jeg ikke husker feil. Tårnet står midt ute på en åker, og det var masse rådyr og dåhjort å se. Men altså ingen griser...
  15. Reiser til bengt brage om 2 helger, noen her inne som har vært å jaktet hos han,så kom gjerne med litt info om hvordan jakten var, om organiseringa osv.... Alt av svar er hjertelig velkommen
×
×
  • Create New...