Jump to content

stefan1989

Members
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stefan1989's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Her har dere forklaringen på hvorfor den ble beslaglagt http://heltnormalt.no/truthfacts/2014/09/11 Den er jo livsfarlig
  2. Ser folk som kommenterer for at det er lov å kreve å se i bilen, stadig bruker denne paragrafen. Det jeg lurer på som er litt utenfor dette, men et spørsmål jeg ble nyskjerrig på. TS sier han hadde vært på sopptur, og kom gående med sopp, soppkniv og soppbok. Han hadde ikke våpen med seg, eller på det tidspunktet ikke gjort noe som tilsa tyvjakt. Er man da jeger? Er det sånn at fordi vi på et tidspunkt tok jegerprøven, ALLTID er underlagt den paragrafen? Kan politi, SNO eller andre godkjente personer bruke denne paragrafen til å kontrollere oss utenfor jaktsituasjoner? Når som helst, hvor som helst? Det står jo utøver, så da forstår jeg det som at det KUN er mens man holder på med jakt, felling eller fangst?
  3. Hei bukkejeger, og velkommen til forumet. Gratulerer med bukker, og godt jobba med å ta ut det skada dyret. Bra det slipper unødvendig lidelse. For å legge inn bilde, så må du først laste det opp på en bildedelingsside, som f.eks http://tinypic.com. Og så må du kopiere bildeadressen inn hit. Da velger dy den som har [ i m g ] og [ / i m g ] rundt seg. Uten mellomrom. Så nå venter vi spent på bilder:)
  4. Ser at Norma beskriver N-11 som kruttet du skal bruke i .308, hva er forskjellen på dette og N-19? Er det hipp som happ hva som kan brukes der? Og blir begge disse solgt på farvannet?
  5. Hei. Har jeg muligheten til å komme på 200m en av dagene neste uke som jeger?
  6. Hei. Hvor har du funnet denne mjødoppskriften?
  7. Fantastisk film Castor:D hvilket kamera og utstyr bruker du?
  8. Folk går vel ikke i fistel over at du kommer med kommentarer som er i mot det trådstarter prøver å si, men det er flere som har stilt deg spørsmål angående det du skriver. Og det bare arrogant overser du, og kommer med nye flåsete kommentarer om hvordan folk overreagerer på meningene dine. Nei, det er ikke meningene dine vi reagerer sterkest på, men unnvikelsen av å støtte opp om disse kommentarene. Men det er jo helt tydelig at du ikke har tenkt å svare angående dette, og bare fortsette med kommentarer, så jeg gidder ikke stille deg flere spørsmål. Jeg går heller ut ifra at du ikke svarer fordi du ikke greier å komme med et godt og logisk svar på det du skriver.
  9. Ja, han skrev det. Men kan være han da mente mas om fri, og da gjelder jo alle jegere. Derfor jeg lurer. For jeg ser ikke hvorfor en jakt kan være negativt i forhold til en annen i et jobbintervju. Syns også kommentaren blir litt tåpelig, med tanke på at alle snakker at jakt er under press, og at vi må stå sammen. Så gjør h*n det stikk motsatte.
  10. Greit, forstod det. Beklager trasset. Men da kan jeg spørre deg om du synes at all jakt teller negativt? Eller bare Afrikajakt? Og hvorfor bare den jakten? Eller hvorfor all jakt?
  11. Så du mener at alle som jakter i Afrika er dårlige arbeidstakere?
  12. Så du mener at en hobby teller negativt som opplysning under et jobbintervju? Blir hun modellen mindre pen fordi hun jakter? Om jeg jakter, vil det påvirke mine arbeidsegenskaper i negativ retning? Hvordan jeg bruker min fritid er opp til meg selv, og ikke arbeidsgiver
  13. Problemet om jakt blir forbudt, og utrydningstruede dyr blir utryddet. Så vil jo jaktmotstanderene bare si "ja, var det vi sa. Jakta har gått for langt". De driter jo i om det er sannheten.
  14. Nei, de har faktisk ingenting annet enn følelser å spille på, men følelsene er sterke i mennesket. Og jo mer og mer folk blir distansert fra naturen, jo lettere blir det. Man kan jo enkelt bare se på hva som skjer angående villsvin vs ulv. (Ikke at jeg vil no nærmere inn på den diskusjonen), der er det full krise og politianmeldelse, og drapstrusler når en ulv blir skutt. Mens villsvinet skal skytes for fote og holdes langt unna landet. Og da er det ingen som reagerer. Alt spiller på følelsene, og søthets/finhetsgraden på dyret.
  15. Har også lagt merke til at det er MYE av dette i media om dagen. Og det tipper deg vel med l'oreal som nå dropper en kontrakt fordi personen er jeger. Når man ser på kommentarene på de forskjellige artiklene, så synes jeg også at utviklingen er skremmende. Jakt, og da kanskje spesielt jakt i Afrika er under stort press om dagen. Og jeg synes det er skremmende hvor mange feilaktige og lite opplyste kommentarer i artiklene som får stå ubesvart. Folk flest tror jo at denne jakten både utryddet dyrene, og omtrent tar fra de innfødte maten sin. Jeg frykter denne utviklingen.
×
×
  • Create New...