Jump to content

SpecOps

Members
  • Posts

    279
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SpecOps

  1. SpecOps

    Wilson Combat?

    Hadde tenkt å kjøpe en Nighthawk Custom i kaliber 40 S&W, men fikk nylig beskjed fra Våpen Søilen om at Nighthawk har sluttet helt med å lage pistoler i dette kaliberet.. ikke særlig morsomt.. Alternativt kunne jeg kanskje tenke meg en Wilson Combat, men jeg finner merkelig nok ingen importør i Norge. Noen som hvet hvor man kan få kjøpt disse?
  2. Kommer tilbake med mer senere, det kan ta litt tid fordi jeg snart skal på jobb i 3 uker, håper fjæren kommer før det.. Annen ammo tar sikkert enda litt mer tid å få fatt i.. Ikke helt det store utvalget rundt Ålesund..
  3. Da er slappere fjær (15lbs) + adapter til gen 4 bestillt fra Glockparts.. håper det løser problemet. Neste steg blir å prøve annen ammo.
  4. Jeg har 0-4-3 fjæra, så det må være en sen utgave. På utkasteren står det 30274. Dette er de nyeste delene ifølge diverse forum.
  5. Cardinal: Har du noen tips for hvordan jeg sjekker dette? Jeg finner en del slappere fjærer for Glogk 19, men ingen som passer gen 4 modellene.
  6. Takker for alle svar så langt.. mye god info.. Da får det vel bli å prøve en slappere fjær + annen ammo.. Leste litt på noen amerikanske forum der de anbefalte å sjekke nielsen devicen da fjæren kunne henge seg opp i enkelte dempere, - men det tviler jeg på er tilfelle hos meg, ettersom S&B ammunisjonen kaster en god del kortere enn nato'en..
  7. Er Geccoen såpass tung at den er underlyds? Jeg tror også at standard rekylfjær er tung nok for nato, men jeg leste et sted at wolf anbefaler tyngre fjær på +P, men jeg vet ikke om nato tilsvarer +P?
  8. Nei, den gamle gode nato ammoen... 82-84 Ellers har jeg lest at S&B har 140gr har fungert greit i andre våpen, der annen ammunosjon har slapt funksjoneringsproblem, men siden den kaster så kort, så tror jeg det må være en rimelig slapp ladning..
  9. Kjøpte en Glock 19 Gen4 i går med A-Tec demper. Samtidig kjøpte jeg med 300 S&B 140gr subsonic patroner. Når jeg testet pistolen med demper på banen i dag, så ville den ikke lade om. Problemet er at den ikke kaster ut hylsene, de blir kilt igjen mellom kammer og slide (stovepipe). Ammunisjonen fungerer greit uten demperen på, men kaster kortere enn 9mm nato. Prøvde også demperen med nato ammo, og da fungerte den fint (bråket som en salongrifle ca.). Er det noen som har erfadring med Glock og demper som kan ha noen tips? Trenger jeg lettere rekylfjør kanskje? En annen ting: Er nato ammoen så pass kraftig at jeg burde bruke en hardere rekylfjør pga. økt slitasje?
  10. En får ikke tak i de stokkene der. En må sette sammen og bygge selv. Slipe, kappe, drille, gjenge osv... I verste fall vil noen tolke det som "vesentlig endring".
  11. Ja, men den der er jo kraftig ombygget av Arizona Armoury..
  12. Enkleste er muligens å modifisere AK74 "surplus" magasiner om man vil ha mer kapasitet. Det fungerer bra. Slynger litt slike rundt om på nettet.
  13. Vepren er også i ypperste klasse når det gjelder kvalitet, men den er tung ja!
  14. AK74 magasiner passer også fint om en modder magasinen og "follower" en smule
  15. Mikkel: Juridisk sett er nok dette å selge ammunisjon, og ikke gi bort. Du kjøper inn komponenter, produserer og selger videre. Om du går i pluss, minus eller i null spiller ingen rolle. Men det må da være lov å bruke sunn fornuft enda...eller...? Vi er da bare skyttere som bedriver en sunn hobby og ikke kriminelle terrorister...
  16. Takker for tilbudet men jeg er ikke ofte på sørlandet, sist var vel i 2008. Det er bra du er fornøyd med din. De er veldig fine og sikkert veldig artige. Hadde jeg kunne kjøpe en 22 til så hadde jeg nok ikke stusset, men siden jeg har en fra før, så rer jeg jeg venter å ser en stund til. Jeg er utenfor Norge 8-9 måneder pr. år, så det blir ikke så mye tid til skyting. Litt kjedelig dersom pistolen svikter om f.eks. 10 år, da er det ikke sikkert GSG eller reservedeler finnes lengre.
  17. Rausheim: Jeg håper du har rett og at det ikke blir mer problemer med disse. Tiden vil vise. De siste rapportene i USA er vel fra forrige måned, men det kan være eldre modeller. Walther P22 er visstnok også notoriske slide-knekkere, og Sig Mosquito er visst på god vei i samme retning. Personlig ville jeg ikke kjøpt en pistol som er laget av billig støpegods av en CO2 pistol / softgun produsent. Det får vel heller bli en Kimber, selv om de er mye dyrere, lettere, funker dårlig med standard velocity ammo, sliden stopper ikke i bakre stilling ved tomt mag (kan jukses til ved å legge en tomhylse nederst i magasin visstnok..).. Ikke har den picatinny skinne på undersiden heller, og den må til børsemaker for å forlenge løp for gjenging, evt. fabrikere adapter for demper... Pr. idag har jeg en Beretta 87T gjenget for demper som spiser alt av ammo og er ekstremt driftsikker. Topp byggekvalitet. Det må en seriøs pistol til for å erstatte denne..
  18. Bare hyggelig.. Jækla synd i grunnen, ser man bort fra byggekvaliteten får den mye skryt, jeg hadde ikke stusset et sekund på å kjøpe denne dersom de hadde brukt kvalitets materialer. Håper GSG tar til fornuft. Jeg vil helt klart betale noen tusen ekstra for kvalitet. Det eneste andre lille minuset jeg kan se med denne pistolen er at en må ha en umbrako nøkkel for å demontere pistolen pga. en skru på siden av rammen. Vet ikke hvorfor de har valgt en slik løsning.. OBS: Jeg tror GSG fabrikerer 22 modeller til andre enn Sig også, men vet ikke hvilke. Muligens S&W MP 22 pistolen? De lager også noen halvauto rifler, men disse finnes ikke på det Norske markedet. Sig Mosquito, Walther P22 og Colt 1911 22 (Umarex produsert) er også laget i Zamak så vidt jeg vet, men er jo helt forskjellige design igjen. Har ikke sjekket om noen av disse har fått frynsete rykte enda.
  19. Jeg var spenna klar til å kjøpe en slik, helt til jeg sjekket litt rundt om på amerikanske forum. Mye god kritikk, men også mye skremmende lesning. Såpass skremmende er det at jeg har lagt planene på is. Google (nett og bildesøk) GSG 1911 catastrophic failure / ruptured slide / cracked slide så forstår man hvorfor.. Pistolene er dessverre fabrikert med et zink legerings materiale som heter Zamak 5, i tillegg til at sliden er veldig tynn på enkelte steder. Det er dokumentert mange tilfeller de siste månedene og året der slidene har sprukket i bakkant og det snakkes også om langt flere udokumenterte tilfeller. Slidene har sprukket etter alt fra noen hundre skudd, til noen tusen skudd, og i et par tilfeller et par titalls tusen skudd. Det er også dokumentert minst et tilfelle der biter av rammen har løsnet. I mange tilfeller har "guide rod'en" knekt, bushinger har revnet, sikringer har brukket, alt fordi det ikke er brukt skikkelige materialer, men materialer som en finner is softguns og lignende leketøy. GSG har vel begynt å skifte ut til en del rustfri deler på nyere modeller etter hva jeg har lest og nettopp gjort en design endring av sliden som de håper skal eliminere problemet med sprukne slider. Meterialet er så vidt jeg vet fremdeles Zamak5. De burde fabrikert pistolene i skikkelig kvalitets aluminium som Kimber, men da hadde vel prisen blitt en helt annen. Enkelte har forsøkt å kartlegge serie-nummerne på pistolene der slidene har sprukket, men har ikke lykkes med dette. Sig 1911 .22 er samme pistol og lider av de samme problemene, og så vidt jeg har hørt så har Sig brutt kontrakten med GSG. Pass på å husk værnebrillene når denne spistolen skytes..
  20. Tenkte meg det ville komme noen svar av denne typen ganske fort Jeg lurer ikke på hvilke type ammunisjon som er best egnet til jakt i denne tråden (for all del, takk for tips), men rett og slett om noen selger denne ammunisjonen i Norge i dag. Har ikke tenkt å bruke det til jakt i første omgang i alle fall, men av ren nyskjerrighet kunne jeg tenke meg å prøve en pakke på papp, for å se hvordan haglen samler med slik ammunisjon på f.eks 15, 20 og 25m. Har aldri prøvd buckshot i hagla før og det er jo interressant å prøve nye ting. Spesiellt nyskjerrig blir jeg når det er så blandet kritikk av buckshot.
  21. Hei. Er det mulig å få kjøpt Remington Hevi-Shot 00 buck i Norge? Ser Schou har Hevi-Shot, men det største de har er 12/76 "T"
  22. Ingen mulighet å søke på slugløp (rådyrjakt?) til den du har og bore/gjenge opp låsekassa for picatinny?
  23. Å? Det var jeg ikke klar over. Det gikk ikke når jeg prøvde for ca. 6mnd. siden i alle fall. Da krevde samtlige som jeg henvendte meg til eksportlisens. Når ble dette endret? VetIUs - du får PM..
  24. Det er ikke bare $100 grensen som er problemet med magasiner. En får ikke kjøpt magasiner på mer enn 10 skudd lovlig fra USA uten eksportlisens osv. Ikke engang Midway Norge får inn magasiner med mer enn 10 skudd fra USA lengre.
  25. Hva med Benelli hagler som ble levert originalt med pistolgrep (som en del av kolben) og 7 skudds magasin (7+1) på slutten av nittitallet. Jeg kjøpte en slik brukt i 2004. Er den ikke lovlig lengre uten at den blir bygget om? Dvs. bryter jeg loven dersom jeg beholder denne i original tilstand??
×
×
  • Create New...