Jump to content

Reven

Members
 • Posts

  468
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Reven's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Felle runden i går kveld....... Ingen mår men hadde fått ett ekorn hode. Mye mår spor rundt. Fella blei sett opp igjen agnet med ekorn hode å honning. Satser på fangst neste runde.
 2. Blei en mår på meg i går. Fella hadde bare hengt ute en natt. Hanne 1750 gram.
 3. Har kjøpt meg et slikt magasin som passer inn i underbeslaget på m98 en men mår jeg skyter så løsner magasinet i fremre låse hakk. Noen som har vært borti lignende eller vet hva som bør gjøres???
 4. Etter en lang tid uten blei d en mår til.. Tispe 1150g tatt i cb120 honning til åte å litt molnar marten and fisher paste til luktstoff.
 5. Har fått låne et hus i lofoten , skal prøve lykken på million fisken i Salangen å en tur innom Bodø.noen fisketips i disse områdene.?? Gjerne vann med stor røye/ørret.. Tips motas med takk....
 6. Jula blei brukt til flåing taning å tørking av 6 mårer. 4 hanner å 2 tisper. En vaksen hanne med gamle hull i skinnet på toppen av ryggen... Noen ideer på hva dette kan være???
 7. Mår nr 5 ble henta i kveld. Honning å molnar marten and fisher paste . fanget i ei åsebø felle innbygget i kasse. 1200 gram ukjent kjønn.5 mår på 6 feller..... Begynner å ligne på noe...
 8. Mår nr 4 blei tatt i ei cb120. Honning ti åte å molnar Fisher and marten paste til luktestoff.1,2 kg å ukjent kjønn.
 9. Blei ei lita tispe i dag. 1075g i cb 120 med honning som åte å en kladd molnar marten and fisher paste som luktstoff.
 10. Mår nr2 ble henta ut i dag. Hanne 1,4 kg tatt i cb 120 med honning og molnar Fister and marten paste.
 11. Da var sesongen i gang for min del også. Hannmår på 1,6 kg tatt i cb 120 med honning som åte å molnar marten and Fister paste som luktstoff. Etter 4 netter....
 12. Jeg fikk 400 i snitt. synes d var dårlig i forhold til sist sesong da snittet var rundt 700
 13. Er nok ikke enkelt å komme inn på det private marked her. er nok kanskje enklere i kommune skogene vist dette ikke er bare for innbyggsboende. Hvor ved fjorden har du kjøpt hytte??
 14. Endelig datt det en rev igjen her. etter 3 måneder med tørke på åta kom denne helt inntil huset. tror dette er en som jeg har skutt på før pga at den haltet på en fram fot å reven har gått sving for åta i det siste. skutt med hagle 20/76 på 30 meter.Hanne 7,5 kg.Nr 7 denne sesongen
 15. Har tilgang på et løp i 7,92. Noen som kan si meg litt om dette kalibre samt muligheter rundt hjemmelading til denne???
×
×
 • Create New...