Jump to content

Martin H

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Martin H

  1. Fant du ut av ditt problem?? Har et kamera jeg selv trøbler med
  2. Jeg er på jakt etter et driftssikkert viltkamera som fungerer - har hatt både Boskon og Acorn, men irriterer meg grønn på den manglende driftssikkerheten. Begge er mms kameraer. Opplever at de begge lever sitt eget liv og hvorvidt de tar bilder ser ut til å være tilfeldig - mms funksjonen er enda mer upålitelig. Hva skal man kjøpe for å få et driftssikkert kamera? Black IR og mms er et krav. Driftssikkerhet er viktigere en batterilevetid, billedkvalitet mm. Bruker heller 2000,- på noe som fungerer en "jalla" til 1000,-!!!!
  3. Hvordan anbefales det å trene en bandhund (svart/grå) i fra valp til voksen med mål om å bli en meget god bandhund? Lydighet er en selvfølge, hater hunder som bråker!! Timer i skogen er en selvfølge, men timene må fylles med kvalitet. Hva er da kvalitet i de forskjellige fasene av innlæringen? Svar ønskes i fra erfarne hundeførere med resultater å vise til!
  4. Dette var en innteresang tråd, hva valgte du til slutt?? En udiskutabel fordel med stående fuglehund kontra spets er at når de magre årene på skogen slår til kan det være gode år på fjellet en eller annen plass..
×
×
  • Create New...