Jump to content

peiesar

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About peiesar

  • Birthday 07/26/1988

peiesar's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. ser forresten at 330 conibear blir diskutert her. den er ulovlig på tørt land i norge. conibear 330 er lovlig kun til bever og må da være senket under vann.
  2. jerven ble tatt i conniebear 220 felle. åtet var rådyrkjøtt og honning og bøyla traff tispa rett bak skallen der første nakkevirvelen er festet. den døde momentant da det ikke var et eneste kloremerke på treet fella var i. en jerv har ingen problemer med å klatre i tre og heller ingen problemer med å få hodet inn i ei 220 conniebear. heller ikke 160 conniebear da et jervehode ikke er større en ca 13-15 cm.
  3. kameraet er oppe å ruller igjen;D
  4. takk takk bjørn s:) såg en til i natt men var ikke rask nok.. men men vi tar den siden;D bruker foresten en zastava i kaliber.223 ladet med hornady v-max... helt suuper til dyr du ikke skal spise;D bruke 45 grains å lader men 26,5 grain med vihtawuori n135 krut.
  5. Til konkurranse brukes Sauer 200 STR toppet med en Leupold VX-III 6,5-20x40. Den børsa veier "kun" 7 kg, og er suveren til jaktfelt og elgbane etter min mening. Påsan litt drøy den vekta der vel når det ikke er låv med tungere børse en 4,5 kilo på jaktfelt.
  6. jeg har hatt en veldig opplevelsesrik uke siste uka;D det begynte fredan for ei uke siden da vi fikk ordna med brakke ved jerv/ revåta vår:) skulle sitte fredagsnatta og var veldig spent da de hadde vert meeeget med aktivitet der. klokka 01.00 ca kom reven. det var ikke skikkelig måne å lite snø akkurat på åta så jeg måtte vente til jeg fikk den bort fra åta å dit det var snø.. klokka01.30 smalt det og reven datt i smellen. satt til ca halv 5 men kom ikke mere da. natt til søndag var det en kamerat som satt der å han skjøt en kråke om morgenen. kameraten min har ikke førerkort så jeg skulle hente han. når jeg kom til åteplassen så jeg e rev rett sør for åta å den var slik til at han i brakka ikke såg den så jeg smøg meg ut av bilen og fikk lada børsa og fikk skutt den.. det var foresten største reven jeg har skutt. det var en hannrev på 11,5 kilo som jeg sente til utstopping. om tirsdagen skjøt han andre en rev på åta så nummer 3 var et faktum. det var ei vaksen tispe. men i går var det min tur til å sitte og jeg reiste nordover ved 20.30 tia.. ved 02.00 tia kom det en rev, men dessverre så stressa jeg litt vel mye så jeg bomma på den. litt slukøret etter nattens flause reiste jeg hjem igjen ved halv5 tia, men det som venta på meg der var to rever på jordet å jammen fikk jeg skutt begge:D 2 fine valper en hann å en ho... som et verdig punktum skjøt jeg i dag en rådyrbokk med basthorn.. meget bra uke;)
  7. heihei. har ei winshester i 375.. e ha brukt 235 grains pbp (bedre kjænt såm tonheim) kulå i dæn å e lada mæ 77 grains mæ vv n150 krut.. da bli dæ hastighæt på lite åver 900 meter i sekundet men dæ tåla kula fint.. ha haft jælma fine slakt støtt.. dessa kulån finn du på www.performancebullet.no
  8. du driter i bursdagsgave til fruen fordi du bare MÅ prøve de nye 380 grains rhino kulene
  9. e fækk uppblåsbar sau å no varme klæe å bokser å no anna dill...
  10. ha ikkje brukt 133 krut, men ha brukt 26.5 grain 135 krut te 40 grain V-max.. det gje ei bra samling og rikelig med fart ha skåte 10-15 rever med det og har bare bra erfaring;D
  11. kulene eg ville ha brukt i slike "villkatt" kaliber er tonheim kuler.. dei finn du på www.performancebullet.no. dette er kuler som er spesielt laga for å tåle fart og likevel ikkje revne.... eg har brukt slike i .223 og i .375 og er svert fornøgd...
×
×
  • Create New...