Jump to content

Nox

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nox

  1. Nox

    Lokking av rev.

    http://wingevapen.no/index.php?do=product&id=2098 der har du hodeplagget har bestilt en sånn selv ^^
  2. Syningfella kan jeg så å si garantere at du ikke får oter i
  3. Er en del eksempler her http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=20&t=14659&p=171540
  4. I dag fikk jeg min aller første mår! Har aldri prøvd meg på mårfangst før og satte ei syningfelle ut fredag for ei uke siden. Var en del men ikke så mye mårspor der jeg satte den, men det så ut som en god plass allikevel. Så jeg hengte den opp i et tre og som åte brukte jeg to duebryst som hadde ligget i honning et døgn. Den fredagen som var denne helga var jeg og sjekka fella. Var ikke et eneste mårspor i nærheten. Hadde da med et nytt glass honning som jeg hadde lagt et rypehode i natta før. La rypehodet i fella og smurte treet og litt av fella inn med resten av honningen. I dag gikk jeg for å sjekke fella. Da jeg kom ca. 300m fra fella så jeg det første mårsporet. Fortsatte jevnt med mårspor fram til fella med ca. 20m mellomrom. Da jeg var 40m fra fella var bakken full av mårspor som hadde gått i alle retninger. Kom opp bakken og så da måren hang der og dinglet. Måren hadde slikket all honningen av treet og det var hardtrakket rundt fella. Hang fella opp på nytt i håp om å ta en til før julefredninga Fikk ikke tatt bilde av oppsettet siden det ikke er blits på mobilkameraet mitt. Men slenger med et bilde av måren Hunnmår på 1452g.
  5. Nox

    Nyskutt skabbrev!

    http://no.wikipedia.org/wiki/Reveskabb Midden som forårsaker skabb smitter oftest ved nærkontakt, så hundene dine burde være forholdsvis trygge Enkleste er som de over sier, ta på et par hansker, hell litt bensin over å fyr på den
  6. Crit'r Call Standard --- (5) --- (0) ------ ca. 15
  7. Nox

    Lokking av rev.

    Kom nettopp inn fra jakt Var på post kl. 03:15. Var elendige forhold med tanke på vind, da det var nærmest vindstille og veldig skiftende vindretning... Hadde lokket i 3-4 minutter da jeg ser til høyre å får øye på en rev som sitter ca. 35m unna og stirrer på meg. Han fikk øye på meg siden han ganske fort snudde seg rundt å sprang vekk. Er det noen mulighet for å få reven inn neste natt på samme plass eller vil det ta en stund før han har glemt dette?
  8. Var ute og lokket litt på rev i mårrest men fikk ikke inn noen. Da jeg var på vei hjem gikk jeg på noen ferske revspor så jeg fulgte dem et stykke og fant da hiet til reven Det ligger midt ute på ei eng ca. 20m fra skogkanten. Det som var rart var at det var kun en inngang Tenkte jeg skulle gå ut kl. 03.00 og poste på hiet med rifle til klokken 09:00 og se om jeg fikk skutt reven
  9. Nox

    Lokking av rev.

    Skjedde akkurat dette forige helg etter 45min med lokking kom en rev løpende rett på meg, tipper den var 20-30m bak meg ^^ Skvatt litt til da ;p
  10. Nox

    Lokking av rev.

    Hvordan er det med lokking når det er nærmest vindstille? Hadde tenkt å lokke en del de neste dagene men er meldt fra 0-2ms i vind. Vil reven fortsatt gå mot vinden hvis den er helt nede i 1ms og hva skjer hvis det er helt vindstille?
  11. treffområdet er omtent på størrelse med en snusboks
  12. L betyr long så du må kjøpe et magasin for L eller Long
  13. Lar du de døde kråkene bare ligge der da `? Eller plukker du de opp etter hvert som du skyter dem ?\
  14. Har ei T3 i 6,5x55 links og har lurt lenge på det om det går med ei linksrifle i disse stokkene så forventer at du poster svaret fra Roedale her
  15. Nox

    Tikkaklubben

    Har ei Tikka T3 Lite Stainless i 6,5x55 med justerbar kolbekam, Zeiss Conquest 6.5-20x50 og Hausken std. demper
  16. Nox

    Julefredning

    Støtter både underskriftskampanje og oppheving av forbudet.
  17. Ja det er mulig å gjøre det Hvertfall på de jeg har sett...
  18. Fungerte fint å pensle det på men ble ikke helt hvitt, så hvor lenge burde hydrogenperoxiden være på før jeg vasker den av? Og hvordan burde jeg feste rådyrskallen til gevirplata?
  19. Har kjøpt ei flaske med 30% hydrogenperoxid og tenkte jeg skulle bleke en rådyrskalle. Vil helst unngå at skallen blir veldig sprø å lurer da på om det er best å pensle peroxiden på eller om jeg kan pakke det inn i bomull og fukte bomullen med peroxid?
  20. RWS sub og Eley sub er de som funker desidert best i min 22lr
  21. Noen som har hørt om winge har fått de inn?
  22. Ingen som veit noe om om det? Er ganske gira på å begynne
  23. Vurderer å kjøpe denne men lurer på om noen vet av flere bilder av demperen ? Hadde vært fint å sett demperen montert på rifla. Og er det noen som vet om den passer til Hausken 14x1,5 gjenger?
×
×
  • Create New...