Jump to content

vickers

Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vickers

  1. Jeg har en AW93 og det går fint 6 skudd i magasinet.
  2. Enig med Venture91. Våpen kontoret vil vite at du har aktivitets nivå til å ha et slikt våpen. Dette uavhengig om du har samme våpen fra før. Jeg kjenner folk som har prøvd å bytte våpen uten nytt skriv fra klubben, det gikk ikke så bra:-)
  3. Jeg kjøpte en S&W 629 med 2,5" løp. Var brukt som selvforsvar våpen for Isbjørn på Svalbard. Det fulgte med en pakke fabrikk amo for Isbjørn. Prøvde et par av disse og det skal jeg love deg gav rekyl. Stikk flammen sto i alle rettninger og det så ut som man fotografete på banen med bliz:-) Har ikke sett noen .357 som er i nærheten av det:-) Nå har imiddlertid pangen fått 9" match løp og går som en gud.
  4. Burde vel kunne bruke samme oppskrift på kulegrosisten? Vil denne ladningen gi "mykere" rekyl en samme kule med 19,5 gr N110?
  5. Ser det er en annen .44 mag tråd her, så bruker den i stedet.!!
  6. Er det noen som har en god "oppskrift" på Magnum 2 ladning i .44 Magnum?? Jeg bruker i dag 19,5 gr N110 krutt på 245gr blykule fra Kulegrosisten. Dette holder faktor og vel så det med min S&W 629 med 9" match løp. Det jeg er på jakt etter er minst mulig rekyl, men fremdeles stabil ladning med god presisjon innenfor faktor kravet.
  7. Synd mitt innlegg kommer litt sent, men jeg har en FWB AW93 som jeg vurderer å selge. Hva kan være "rett" pris for den?
  8. Test nå noen i våpenet ditt før du kjøper slike kvantum. Vi har testet disse kulene i flere våpen og har ikke fått dem til å gå bra på lange hold.
  9. For ordens skyld kan jeg nevne at jeg snakket med ABS Shooting i dag vedrøende overgangen. Den hadde de ikke på lager så det var bestillt fra Tyskland, så den var på vei. Synes uansett jeg burde fått denne beskjeden.
  10. Jeg har en AW93 som jeg er veldig fornøyd med. Den kjøpte jeg brukt hos Børselars. Holstad våpen tar også inn FWB luft våpen. Kanskje de kan skaffe AW93? Når det gjelder ABShooting har jeg ikke så stort håp. Jeg har en P70 luft rifle som jeg skulle ha overgang til å fylle luft beholderen fra dykkerflaske. Snakket med ABShooting på tlf om de kunne skaffe en slik, det var ikke noe problem, det var bare å sende mail på saken så skulle den komme i posten med en gang. Nå er dette flere uker siden og jeg har ikke mottatt noe som helst.
  11. Jeg hadde samme problem ved lading av 9mm amo. Jeg klippet til en filt ring som jeg la under senter skruen mot hylseplata, på den måten kan jeg skru senter skruen til slik at hylseplata roterer med litt motstand fra filten. Skrur man denne skruen til slik at den får motstand uten noe mellom, er jeg redd det blir unødig slitasje på skrue og/eller plate over tid. Husk disse pressene har en tendens å bli brukt i mange år.
  12. Ja vingemutteren dette er skumle greier......... Vel, for å si det slik er dette en Norinco (eller hvordan man skriver det) som jeg kjøpte for ca 15 år siden med lyddemper og kikkert på post ordre fra en butikk som jeg ikke husker navnet på. Eneste jeg husker er at de hadde alt mulig innen våpen og jakt samt sendte ut katalog over hele landet i posten. (Var vel de eneste på den tiden tror jeg) Og ja den er registrert. (Ellers hadde jeg dumpet den på fjorden.) Har ikke løsnet så mange skudd med den, så den står mest å fyller opp våpenskapet. Kikkerten sitter nå på min Brno .300 win mag, som blir brukt like lite eller mye om du vill. Jeg har også fått svar på at Politiet tar imot slike og det er selvsagt en løsning. Men når jeg tenker meg om kan det jo være noen vil betale litt for den, siden det følger med lyddemper å det hele. Så kanskje jeg kan bruke pengene på en god flaske vin eller cognac hvis jeg er heldig Vi får se hva det blir til.
  13. Ilatad: Det kan jeg jo selvsagt gjøre.
  14. Hvordan blir man kvitt et gammelt salong gevær som ikke er verdt noe som helst? Tar våpenforrettninger imot våpen til destruering? ev hva koster dette?
  15. Jeg har en Smith & Wesson Performance Center mod 952 som jeg sterkt kan anbefale, nydelig våpen som er fullt på høyde med Pardini. De har også en modell som heter PPC9, den har standard tre-stepp sikte som er perfekt dersom man skyter PPC.
  16. Det finnes også et Safariland 002 hylster som er tilpasset 1" "bull barrel". Jeg har nettopp kjøpt et slikt
  17. Landrø har også nye hylser tilsalgs for 2kr og noe.
  18. Jeg kjøpte Lee sitt trimm verktøy for hylser. Dette var genialt for trimming av hylser til rett lengde. Har også opplevet at .44 mag hylsene ikke blir noe lenger eller går ut over trimm lengde, mens .357 mag strekker seg fort på lengden. Opplevde at noen hylser hadde strukket seg til hele 33.4 mm. Som nesten er 1 mm lenger en trimm lengde.
  19. bagde: Ser du er fra Bergen. Våpenkontoret i Odda har et eget skjema(mulig dette ligner på noe fra andre steder i landet) som klubben skal fylle ut, signere, og stemple som leveres sammen med søknaden.
  20. vickers

    Fiberoptisk korn.

    Jeg kan gi deg min foreløpige erfaring med fiber optisk LPA sikte. Sikte som jeg har er med rødt korn og grønt baksikte. Min erfaring er at på trening når jeg står å skyter på blink, fungerer dette ganske bra og jeg treffer godt. Men jeg har funnet ut at på felt og når man skyter på korte skyte tider, er det vanskeligere å linjere opp det rødt kornet i den relativt store åpningen i baksiktet mellom de grønne punktene. Nå kan dette kanskje bli bedre hvis man skyter veldig mye med slike sikter og blir vandt til dem. Jeg diskuterte også dette med Petter på felt NM og han mente slikte sikter er for folk som ikke ser noe som helst Nå er mitt syn fortsatt meget bra, så jeg ser det vanlige kornet uten problemer. Jeg har derfor besluttet å skifte til vanlig korn, så får jeg ta frem fiber sikte når synet blir dårlig.
  21. Hvor kjøper dere LW piper?
  22. Jeg har fått noen flotte kaldpressede 125gr 9mm bly kuler av merket Speers. Disse har en fin krympe kant på "langsiden". Problemet er at dersom jeg krymper hylsa i den kanten blir patronene 30mm lang, i tabellen står det at de skal være 29mm. Jeg har uansett ladet noen som er 30mm for å prøve, men hva burde jeg gjøre? Bruke krympe kant eller "rett" lengde.?
  23. Alle Bortsett fra Spesial og kanskje grov.
  24. Et poeng med underlug er at da kan du frese sidene på løpet slik at revolveren blir lettere uten underlug, som er en fordel i felt. PPC revolvere kan fort bli litt tunge for beste hånd skyting i felt. Dermed kan du ta av underlugen når du skyter felt og ha den på i PPC.
×
×
  • Create New...