Jump to content

måltrosten

Members
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja spørs om det ikke blir en slik hevbar kolbekam allikevel, må tenke litt, legger ut før og etter bilder. Takk for svar. 😃👍
 2. Hei, Det ser ut som godt utført arbeid 😃👍 Justerer du høyden på kolben når du tar på kikerten eller står den fixed posisjon? Tror du verdien av børsa synker når man sager i veden men øker nytteverdien?
 3. Hei, Så veldig bra ut ja 😃👍 Du har denne på hele tiden eller smetter du den på når du setter på kikkerten ?
 4. Hei, Jeg har en suhl drilling (ca 1960) der kolben er håpløst for lav for å skyte fluktskudd etter fugl i fjellet. Noe må gjøres! Slik jeg ser det er det er mulige valg - forhøyelsessokk på kolben - lime på en forhøyelse på kolben - lage regulerbar kolbeforhøyer Drilling=estetikk så en permanent sokk er jeg lite fornøyd med. En regulerbar forhøyer som står høyt er vel vanskelig å få til å se fint ut, fordelen er at den kan justeres til andre i huset. Hva vil permanent kolbeforhøyer gjøre med verdien? Lime på et annet stykke tre kan fort bli «clash», fordelen er det er mulig å reversere, men da blir børsa bare tilpasset meg. Forslag, kommentarer, ideer og bilder av suksesshistorier mottas men stort takk.
 5. Skal bygge norsk kråkefelle (3,7*2,75*2,75) og fellen skal stå litt værutsatt til så hvilken dimensjon på treverket er mest fornuftig? 2’’*3’’ eller 1,5’’*2,5’’.... eller noe annet? 😃👍
 6. Kunne du sendt en screen shot fra QL? 😃👍
 7. Supert takk skal du ha Vavlo, jeg poster resultatene når jeg kjem så langt 😃👍
 8. Hei, jepp det er det 😃 https://www.sellier-bellot.cz/en/products/rifle-ammunition/rifle-ammunition-sp/detail/179/
 9. Hei, Jeg har en drilling i 5,6*50R som jeg vil jakte rev med. Jeg ønsker å lade skudd med 40gr vmax kule. I ladeboken er det bare oppgitt ladninger i 70, 60, 55 og 50 gr kuler, har noen ladedata for 40 gr de vil dele? Er det noen som har quick load som vil teste 69,7 cm løp, col 60,00 mm, 27,5 gr norma 202 krutt (som er min ladningen for 50 gr ladningen i ladeboken), vmax 40 gr kule, federal hetter og s&b hylse?
 10. Halv dag i fjellet i dag (nytt terreng) som begynte bra men, så rullet tåken inn. Flere flokker suste forbi tett på med herlig sus fra vingeslag. Vanskelig å komme innpå når alt var innhyllet i tåke (50 m sikt på det verste). Fjellene har fått et lite hvitt dryss og det var spennende å følge rypespor i snøen. Lite kontakt med fugl. Det sprakk heldigvis opp i det returen hadde startet, plutselig ble det masse action. Dessverre ble det bare bom. Traff 3 andre jegere som jeg hadde en hyggelig prat med. Alt i alt en super dag.
 11. Ja rype nr 50 i løpet av livet
 12. To fine dager i fjellet som resulterte i rype nr 49 og 50!
 13. Kult at noen skriver igjen Skal vi alle bli enige om at vi legger inn minimum 1 bilde og en beskrivende "one liner" ved hvert revefall Please la oss få fart på denne tråden igjen. Hvilke dimensjoner er det på bua di?
 14. Eller hva med denne, synes at patroner fort blir stygge i åpne belter....blir fort våte osv http://www.jagdfieber.com/Ausruestung/W ... Leder.html Finnes i canvas også. (Har det ikke selv men, ønsker meg det)
 15. Hei, Er det noen som lader under 50 gr? Hadde vært kjekt om noen hadde ladedata for 40 gr vmax å dele. Skal bruke på rev.
×
×
 • Create New...