Jump to content

valmet 412s

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by valmet 412s

  1. ja stemmer,var ei der i forige uke også,gikk over på kikkut,kom fra samme området den!
  2. tror nok det er rett vis espen har kommet til den konklusjonen,han var i siljan i går kveld og reg ei fam gruppe der,3dyr! var det syd eller nord i gjerpensdalen?
  3. må bare hive meg med og gratulere jørgen med nm tittelen det var moro
  4. hørte du allerede hadde vært ute og sporet litt på snøen vi hadde for noen uker siden jeg! bonny fikk jo lov og lukte litt i forige uke ho også,kan bli moro detta til vinteren bare og vente på snø nå og ut og spore på pus!
  5. men nå er det fint her,mangler bare spor nå,kommer i løpet av natta satser vi på
  6. gode og gode forhold,her er det kun elg som ikke går oppå,så er plent umulig og se spor i skogen,men nå kommer det snø
  7. skal ta ei runde og kikke litt i morgen,var et par km i dag,hadde skremt på noen rådyr så jeg!
  8. får håpe snøen sekker litt i sammen,var 75cm på skogen her i siljan,har vært ute for og prøve og få opp noe vei til jakta starter er rolig med spor om dagen,men pus holder seg nok litt i ro,og spora snøer jo igjen med en gang også,så skal ha litt flaks for og finne de!
  9. har også akkurat kommet hjem fra gaupemøte i styrvold,fikk ikke med meg hele odden,men fikk med meg hele det siste til lars,en del og lære der ja veldig moro og se at det var så mye folk som hadde tatt turen for og få med seg dette! lars hadde jo noen ganske bra video snutter han viste!
  10. håper og tror det er tildelt et par dyr mere i 2d en forslaget var,er jo et kjempe stort område,som omfatter veldig store forskjeller i type terreng,fra sjø til høyfjell,noen har snø hele jakta,mens andre har kansje sjanse en til to ganger i løpet av jakta! for uten snø er detta håpeløst! blir nok jaktet på det en finner av spor i år,får bare håpe det ikke bare dukker opp fam grupper,har da hatt flest enkeltdyr her nå!
×
×
  • Create New...