Jump to content

Tom

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Tom's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tom

    Merking av hagleløp

    Jeg har ei Antonio Zoli cal 12/70 hagle som jeg kjøpte ny i 1983. Den har ikke vært brukt etter at det ble forbudt å bruke blyhagl. Hagla er tatt godt vare på og helt i orden. Har lyst til å skyte litt lerduer og kanskje litt jakt med den, men Kan jeg bruke stålhagl i den? Det er ikke utskiftbare choker på hagla, ikke sikker på hvor trang løpa er. På det øvre løpet er det merket med 2 kroner/stjerner og tallet 18.3 og kam 70. Det nedre løpet er merket med 4 kroner/stjerner med tallet 12 etter og tallet 18.3 og KG1470. Det står også følgende "Special chrome molybdenum steel nitro proved". Hva trur dere?
  2. Den var jo søt da. Ute i skogen, der den hører hjemme. Gratulerer med ny hund.
  3. Hei, det var litt av et navn. Blir noen spennende dager å vente. Du får legge ut et bilde når Shira er i hus.
  4. Supert. Ja vi er også spente selv om vi må vente til våren. Når får du tispa. Hva var det som avgjorde at du valgte ei tispe?
  5. Ja, trur det blir en hannhund på oss. Det er både ulemper og fordeler med begge kjønn skjønner jeg. Skal vente til våren med å hente valpen, så nå leser vi hundebøker på harde livet, mye å lære. Spennende.
  6. Vi skal skaffe oss en svart elghund som vi skal bruke til jakt, sporing og friluftsliv. Har kontaktet noen oppdrettere og snakket med dem og det virker som det er stor etterspørsel etter tisper. En sa til og med at han bare selger tisper til de som skal drive med oppdrett, noe vi ikke har tenkt å gjøre. Det virker som det er flere handhunder enn tisper i et valpekull. Vi er i tvil om hva vi skal gå for. Noen som har vært i samme situasjon som oss? Hva kom dere frem til?
  7. Tom

    Lokking av rev.

    Takk for Mp3 fila. Dette må prøves.
  8. Tom

    Lokking av rev.

    Ja! er ikke sjeldent at Mikkel har kommet luskene under bukkejakta, er det rev i nærheten er min erfaring at han svinger innom når det kommer lyd fra rådyrlokken Bruker du Buttoloen som på bukkejakt når reven kommer, eller er det er det andre lyder fra Buttoloen som gjelder?
  9. Tom

    Lokking av rev.

    Lest i bladet "Jeger hund og våpen" nr 9 2008 at Buttolo kunne brukes på revejakt. Er det noen som har erfaring med dette?
×
×
  • Create New...