Jump to content

pølsa

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. pølsa

  LED på reveåta

  Hadde tidligere fastmontert en god gammeldags 500 watts arbeidslampe på veggen ved reveåta, men må nå ha ny. Er det noen som har erfaring med LED og eventuelt noen anbefalinger? Bør være av ca samme styrke som tidligere. Har strømtilgang. Ser frem til mange gode svar!
 2. pølsa

  Ski til vinterjakt

  Fischer smørefrie jaktski kan på det varmeste anbefales. Jeg er veldig fornøyd med disse, men er terrenget for utfordrende er det Tubbs som gjelder...
 3. Hei. Fikk plutselig et kort i Øyer til disposisjon, er det noen som har noen erfaringer fra området? Har aldri vært i området før og regner med å bruke de første dagene til å gjøre meg kjent. Men tips mottas med takk:)
 4. Ettter flere bomturer på åta mi gikk det veien forrige natta, 2 tisper blei liggende på stedet etter at 17. hmr hadde gjort jobben. Et strålende kaliber for denne typen jakt, da det heller ikke gir gjennomskytning. Har sliti lenge med å få reven til å gå på åtet, men fikk dem til sist. Så nå er det bare å glede seg til 15. juli:)
 5. Jeg er selv veldig fornøyd med 17. hmr, etter mitt syn et kjempekaliber med både fart og futt. Perfekt på fugl og mindre småvilt. Skal du spise viltet, ikke bruk hullspiss.....
 6. Tok en mår på hytta etter nyttår, som jeg så gå i fella.
 7. Hei, hadde tenkt meg oppover mot Trysilkanten i morgen for å se etter noen storfugl. Noen som vet om noen gode områder for toppjakt for øyeblikket? Området rundt Osensjøen virker interessant. Og er det skiføre eller er det truger som gjelder for tida?
 8. Heisann, vurdere å gjenge CZ 452 American 17.hmr for demper, noen som har noe erfaring med demper i dette kaliberet, og i såfall hvilken demper?
×
×
 • Create New...