Jump to content

Bovtse

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bovtse

  1. Bovtse

    Viltkamera

    Noen spesielle bilder da vi sjekka minnebrikken i dag. Nemlig en adoptivrein! Noen som har vært borti lignende? Dette reinsdyret har vært atpåklatt til elgene i noen uker nå, og trives tydeligvis i deres selskap. Dette er ikke bare foran kamera hvor vi har felt litt løvtrær, men også på vandring over innmarka. Godt fornøyd med Moultrie D55-IR, gode bilder i dagslys og greie bilder om natta.
  2. Er ei grei rifle som på mange måter kan sammenlignes med Remington 700 SPS. Vurderte begge noen år tilbake. XXL klarte ikke levere noen av de, selv om de hadde fine pakketilbud på begge både på nett og i katalog. Så mitt eneste råd vil være å høre hva XXL faktisk kan hoste opp fra lageret.. Jeg valgte en annen forhandler, og har gjort det siden.
  3. Jakter noen få kilometer sør for Sofus og kan bekrefte dette. Mye mindre rev de to siste årene, etter god innsats fra noen iherdige jegere i distriktet. Kanskje får vi større effekt av uttaket siden det er snakk om en halvøy(?) Ser også en økning i småviltet, særlig orrfugl, så synes ikke Sofus skal legge seg på soffaen helt ennå Viltstell som funker!
  4. Med så mye liv i Hattfjelldal, Grane og Vefsn samt ubekreftede observasjoner i Brønnøy, Bindal, Grong, Høylandet nedover Trøndelag og til og med Nord-Møre blir spørsmålet; er det noen som tror det stopper her?
  5. Ingen som bruker tørrfisk med honning lengre?
×
×
  • Create New...