Jump to content

SK Predator jeger

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SK Predator jeger

  1. i natt felte jeg en rev på ca. 7 kg med 700 rem mag.
  2. ute og jaktet litt rev her om dagen sammen med brodersen. skjøtt en fin han rev på ca. 50 meters hold!
  3. nr.9 for året, tispe på ca.6 kilo
  4. i går natt datt rev nr 8. ca 6 kilo
  5. Mandag gikk rev nr.6 i bakken, den veide 6.5 kg den ble skutt på ca. 170 meter med 30.06 gratulerer til alle andre som har skutt....
  6. Mye usaklige utsagn fra pelsjeger!!!
  7. syns det ble bedre balanse på børsa...
  8. heisann.. har samme våpen som deg, fikk a-tec tmm-4 på børsa mi for to uker siden og er stor fornøyd. den demper mye av lyden og ikke minst rekylen. demperen bygger på 16cm er 406gram, demper 27-31db på 308... børsa veier nå totalt 3.7 kilo ps. har kappet pipa 7cm.
  9. utolig bra historie du kan lag ei bok av alle historiene dine på kammeret...
  10. halloen d her ser veldig bra ut!! har leita lenge etter noe langholds aktivitet i salten og omegn... har selv ikke skutt på så veldig lange hold men, holder på ekprimenterer.. er det noe aktivitet før tia?
  11. fullklaff!! i ettermiddag dro jeg fra byen og hjem til der jeg kommer fra for og prøve meg på åte.. var på tur på åte da en kompis ringte å sa jeg måtte komme å se den nye lokkefilmen han nettopp hadde fått fra nordic predator. så klokken ble 01.30 for jeg kom meg på åte, det var helt vindstille og overskyet dette kommer til og bli vanskelig! trodde jeg!!! 02.00: får jeg øye på en rev i sidesynet mitt på 50 meter på vei mot åte, rifla ble hevet muselyden sendt avgårde pang....!! der lå den. jeg tok ladegrep og hold meg helt rolig i håp om at det skulle komme flere. ca.02.30: jo så faen!! på 100 meter kommer det en rev ut av skogen og ut på det åpene jordet, muselyden sendes og reven sendes til de evige jakt marker endelig ble d full klaff etter mange kalde netter på åte
  12. dette er noen bilder av åte plassen min og bua..
  13. hvor lenge varer paringen?? så masse rev på åte for to uker siden, men i helgen var d helt dødt..
  14. noen som vet når neste fullmåne er???
  15. mikkelrev har du fått inn noen rev på ny åte ditt?? kor du har d nye åte? veit du noen plass i bodø man får tak i matblod?
  16. mikkelrev har du fått inn noen rev på ny åte ditt?? kor du har d nye åte? veit du noen plass i bodø man får tak i matblod?
  17. skyt kråka en gang du har tid.. så legger du kråka i nærheten av åte. Dette holder fuglene vekk. min erfaring er at dette ikke har noen betydning for om reven kommer på åte eller ikke.
  18. er toppjakt lov i norge??? var vel et forbud for en tid tilbake?
×
×
  • Create New...