Jump to content

skyttern

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

skyttern's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Spennende med flere alternativer. Jeg bruker i dag appen wehunt men den har noen mangler i forhold til hvordan jeg ønsker bruke appen. Ønskelista: ×Lagre veipunkt og vilt, og dele disse med jaktlag om ønskelig. ×Sende veipunkter/meldinger innad i jaktlaget. ×Dele posisjon, både innad i jaktlag men også vært fint kunne delt/sett posisjonen til alle andre app brukere i terrenget. ×Lagre sporlogg, gjerne på en slik måte at man kan hente frem og sammenligne turer. ×Beregne avstander i kart, gjerne på satelitt/flyfoto. Både fra eget ståsted, men også mellom punkter i terrenget. ×Til toppjakta: mulighet legge inn kompass/skyteretninga med synlig markør og valgt sikkerhetsavstand feks 5000m for å lettere beregne "trygg" bakgrunn og nedslagsfelt for kula. ×Importere eller definere jaktområde. Gjerne import fra Inaturs områdedeling og kortaktivering. Kanskje kan sammarbeid med i natur være mulig for kortaktivering i app? Ble mange krevende punkter her og jeg vet ikke hvor mye du tenker legge i appen, men det gledes følge utviklingen
  2. Hei. Sjekk ut appen "finn venner" på iphone/ipad. Appen lar deg legge til venner, som du kan sjekke hvor er på kartet. Problemet med lav batteritid er løst ved at appen ikke er aktiv og heller ikke bruker GPS før noen av dine venner åpner sin App og sjekker hvor du er. Da sendes det en "push-melding" til telefonen din som aktiverer gps og sender svar i retur. Man kan også stoppe deling, eller aktivere deling for enkeltpersoner midlertidlig slik at man bare deler posisjonen når man er på tur sammen. Ulempen er vel at den såvidt jeg vet bare fungerer på Apple produkter. Edit: for å holde dette on-topic, så mener jeg det er et marked for slike produkter som fungerer på tvers av platformer. Men de bør ikke så opp i pris da det fra før er ganske my "stash" man skal kjøpe, ha, og medbringe på tur..
  3. Jobber med tele og kan også fortelle om hagleskudd her på helgeland som har truffet fiberkabler og andre sambandskabler slik at telefoni, bredbånd, og mobil har blitt rammet. Dette er i de fleste tilfeller feil som er svært vanskelig finne frem til, kostbare rette og også medfører bøter som følge av trafikktap. Var nylig en graveentreprenør her som fikk seg en overraskelse da de grov av en telekabel (er nogså utbredt at de ikke bryr seg om telekabler siden de er strømlause og ufarlige).. Trur den regninga ha gått nån runda fram og tilbake no etter at det ble lagt på bøter for trafikktap for en del store bedrifter. Er man i tillegg uheldig ta landsfibern kan det bli riktig kostbart. Så selv om sansynligheten for at noen finner ut hvem som løsnet skuddet ikke er så stor så ville jeg funnet en annen plass å skyte.
  4. Jepp, klubben her skyt NFS pr i dag. Så da trengs det ikke nå initiativ fra klubben eller medlemsmassen for å bli medlem av NFPS så lenge man er en gjeng som har lyst melde seg inn og får tatt godkjenningskurset ved en annen klubb eller innleid instruktør? Skjønn at vi må avklar med klubben angående banebruk
  5. Hei Lurte i grunn på det samme som deg, å tenkte bare høre om du fikk noe svar før eg sjøl send av gårde en epost til forbundet. Vi e et par støkka her som har løst begynn med praktisk, men nærmeste praktisk klubb e 3 tima kjøring herfra. Er medlem av lokal pistolklubb å har tatt nybegynnerkurset. Lurte spessielt på om det var mulig melde inn en "avdeling" av klubben i NFPS, eller om hele klubben og da alle medlemman er nødt betale medlemskontigent til NFPS.
×
×
  • Create New...