Jump to content

hoppalong

Members
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hoppalong

  1. Noen som har link til leica's ballistisce program?
  2. Min Boskon Guard 530 bg viser "TEST" på bilde stempelet. Noen som vet hvordan det går an å fjerne dette ? da helst uten å fjerne hele dato/tid /temp stempelet på bildet.
  3. Noen som har erfaring med siste generasjons Finnskogen jaktdress? https://www.norrona.com/nb-NO/produkter ... jacket-mw/ https://www.norrona.com/nb-NO/produkter ... -pants-mw/ Har Finnskogen jaktdress - forrige generasjon, og er ok fornøyd med den, meget gode pusteegenskaper/utluftinger, lydsvak, slitesterk og lav vekt. Det som kunne vert bedre er: Dårlig hette, ikkje det beste snittet i jakken for smygjakt (for lang), buksa er ubrukelig uten seler, ankelstrammerene og knappen i livet er borrelås?! - borrelås og smygjakt hører ikkje sammen. Del gjerne erfaringer:)
  4. Hvordan rengjøre ein Hausken JD 224 demper ? og hvor ofte?
  5. Har sett på denne typen og, men virker som S4 er neste generasjon. Har sett meg litt opp på youtube, der har den fått mye skryt. Hovudsakelig av bueskyttere, men vil tru den vil fungere til mitt bruk og.
  6. Noen som har erfaring med ein slik eller tilsvarende? http://s4gear.com/products/lockdown/
  7. Då var fru fortuna med meg.. Har blitt tilbudt ungdyr x2 på Eidfjord statsalmmening (Hardangervidda). Og simle x2 og kalv x2 på Osafjellet Ulvik kommune. Eineste problemet er at eg er totalt grønn når det gjelder reinsdyrsjakt. Og generellt når det gjelder jakt på Hardangervidda. Er det noen som har erfaring med jakt på Eidsfjord statsalmenning og Osafjellet? Tenker først og fremst på tilkomst. (hvor nærmt kommer eg med bil) Kommer ikkje til å takke ja til begge plasser, men til den som passer best for ein førstegangs reinsdyrsjeger:) Svar og råd mottas med takk:)
  8. Nokon som veit korhenne det selges store skjærefjøler i plast?
  9. Har nettopp fått montert på Hausken jd 224 på min sauer 202 outback 6,5x55 . Med demper måtte eg justere opp 5 klikk. Har forstått det sånn at nokon rifler/dempere går hull i hull uavhengig om det er demper på eller ikkje, mens andre (som meg) får treffpunktforandring. Ka er det som gjer det? (løpet blei gjenga av ein dyktig børsemaker)
  10. Noen tips på å fjerne det bakre faste siktet på ein Sauer 202 outback? Eller er det umulig å ta av?
  11. Tolmodighet er ein god ting.... det funker nå,.. Da er det berre å komma seg til skogs:)
  12. Heilt nye alkaliske Philips LR6 1,5v AA Iflg bruksanvisningen er dette riktig type batteri.
  13. Låner tråden litt Boskon Guard bg520sm 940ir i handlekassen:) Setter det opp med Telenor oppsett (deaktivert pin, aktivert MMS - prøve sendt MMS med telefon fra samme SIM som gikk fint) Men kamera sender ikkje MMS...?! Prøver både auto og manuelt oppsett.. ingenting. i displayet er det gode forhold med fult hus av signalstreker, og Telenor lyser i mot meg. Tydelig kontakt og gode signal Virker som det og er eit GPRS oppsett .. er det nødvendig å sette opp for å få MMS? iflg bruksanvisning skal det gå ann å sende "prøve" sms .. ikkje på dette kamera.. eg finner iverfall ikkje ut kordann.. Når eg setter kamera på "test" er det noen gule firkanter(ser ut som ein bildeserie) i diplayet med eit to tall ved siden av.. kan ikkje finne det forklart i bruksanvisningen.. nokon som veit ka dette er? På sd kortet ligger bildet seg som "bilde til GSM" men kommer ikkje på telefonen.. Bør eg få programvareoppdatering? og korhenne får eg tak i det? Eller kanskje eg skal rygge over det med bilen.. begynner sakte men sikkert å bli rimelig forbanna.. Hadde planar om å sette det ut ved ei søle grop i morgon, som viste spor av å vere flittig brukt av fleire hjort sist eg var der.. please help me!!
  14. Nokon som kan anbefale eit bra kikkertsikte med mil-dot retikkel til HW97K?
  15. hoppalong

    Contour Roam

    hvor er det best å montere kamera, på stokk/løp? på kikkertsiktet?.. kanskje dei med god erfaring med sine montasjer kan ligge ut bilde?
  16. hoppalong

    Contour Roam

    Hvordan fester eg ein contour +2 på ein Sauer 202 6,5x55? ønsker ikkje å skru/bore i stokken..
  17. Er det normalt at det "ryker" av ein Weihrauch HW97K etter eit par skudd? ser det siver litt røyk ut av løpet og kammeret. Lukter ganske dårlig og. Rifla er heilt ny.
  18. Har du prøvd å skru på den? Det ser ut som at det er tilpasset spor til et slags verktøy..
  19. Den var slik før den blei montert. Testet og identisk kikkertsikte i butikken som hadde samme problemet. Virker som det er ein bagatell/skrue som må slakkes på for at parallax kontrollen skal fungere. Snakket med butikken i dag, og dei hadde ikkje noko god forklaring. Uansett blir det bestillt ny på mandag, da får de og snakket med importør ang problemet. Har sett litt med mistanke på skruen som kommer ut under kikkertsiktet, men våger ikkje å skru på denne før eg veit ka den er til
  20. Er det noen som har hatt problemer med side focusen? fikk min Weihrauch hk97 og BSA sweet 22 i dag .. Side Focusen går ufattelig treigt, og stopper på 30 yards..
  21. Endelig helg og hjortejakt:) Nårtid sånn ca er det skytelys i morgon tidleg? (Bergen)...
  22. Denne lumapower lykten høres jo grei ut, men hvor langt lyser den? ser at p7 har beam range på 210 meter.
  23. Har du fått testet ut green bore rabbagast? har samme "problemet" som deg, får aldri pipa rein uansett kor mykje eg pusser..
  24. Trenger nokon tips ang kjøp av ny lommelykt, er ganske grønn på dette feltet. Har hatt led lenser p7 og var fornøyd med den.. dessverre ligger den på ca 200 meters djup i byfjorden (bergen).. Den nye lykten skal ha følgende kvaliteter: ok størrelse, må kunne bæres i beltet slik som p7. kan være litt større men ikkje for stor , vil ha kraftigere lysstyrke enn p7 (må kunne lyse langt). synest det er greit med å kjøpe batterier og bytte, for mye stress med lader midt i hjortejakta. må tåle litt røff bruk (vestlandsvær). Betaler gjerne litt ekstra for den perfekte lykta med rå styrke (1000-2000). kom med tips og gjerne link til hvor eg får kjøpt:)
  25. Har fått nokre feite hakk i min ellers så strøkne sauer 202 stokk. Hakkene er ca 1mm brei og 1-1,5 mm djup. Er det noko vei utenom pussing og atter pussing?
×
×
  • Create New...