Jump to content

jaktfall

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jaktfall

  1. Da har jeg vært i telefonisk kontakt med (S.L) på Voigt. Han sier at han ikke så noe galt i denne kikkerten du omtaler. De sammenlignet den mot Zeiss,Trijicon og Meopta og fant ikke noen feil på den. U.T har også sjekket denne FØR jeg sendte den, og fant ingen feil på den. Jeg sier ikke at du har feil, jeg sier bare at det du har sett, er det bare du som har sett.... Kikkerten er på vei til meg igjen, da får man se en gang til. At jeg bryr meg om Sightron med feil som importør, mener jeg er en trygghet for kjøpere. Vi kjører 0-toleranse på feil på Sightron og Nightforce, og det akter vi å fortsette med. Nei, har ikke noe imot å dele informasjonen med andre Når det gjelder deg derimot, så misliker jeg sterkt tonen i første del av innlegget ditt! Skulle det være min skyld at du ikke vet noe om dette? Har jeg noen som helst forpliktelse til å ta kontakt med hovedimportør av noe jeg finner en feil på? Tror du virkelig at du kan gi ordre til meg om NOE SOM HELST Men siden du faktisk viser normal høflighet i siste setning, skal jeg la være å dra dette lengre. Pusher`n er http://www.voigt.no/
  2. 1.Takk 2. månedskiftet januar,februar. hyggelige priser, mer info i morgen kveld
  3. Siden Jaktfall er hovedimportør av Sightron, har du kanskje ikke noe imot å dele informasjonen til oss andre om hva navnet på den lokale pusheren er, slik at jeg kan kontakte de og høre hva som er galt med dette siktet? Jeg har ihvertfall ikke mottatt noe slikt sikte. Altså: Kom med navnet så jeg får kontaktet de for å hjelpe de! Sightron har et ubetydelig antall reklamasjoner, og jeg har en 0-toleranse på feil/mangler med sikter levert fra Jaktfall. Ønsker derfor at du opplyser om navn på bedrift så vi får kontaktet de.
  4. Imponerende..... Det blir som å si at min Härkila bukse lekker, og den er laget i Goretex, derfor er den nye Fjellreven buksa ubrukelig også, fordi den er i Goretex....
  5. Jeg kan lette litt på sløret når det gjelder priser. Den rimeligste vil ligge på rundt 19000,- inkl mva/frakt Den dyreste havner på nesten 33000,- inkl mva/frakt Så starter jeg heller ikke med dette for å konkurrere i de lavere klassene, men for å være tilgjengelig for de med drømmer om det ultimate siktet. Testen som ble gjennomført på Robsoft i fjor, viste at Premier Reticles bokstavelig talt knuste enhver form for konkurranse på langholdsskyting. Men for all del, både Nightforce og Sightron holder til å være i toppen av Norgeseliten, noe jeg håper jeg har mer dokumentasjon på neste høst Evt. pristillegg blir jo det man ønsker seg, med tanke på antall klikk, etc,etc,etc. Man kan jo praktisk talt bygge de selv på ønskede spesifikasjoner... En liten NB kan være leveringstiden. I beste fall snakker vi om 6-8 uker levering. Ekstremtilfellet jeg vet om foreløpig er 10 mnd..... Premier Reticles er IKKE noe man bestiller i det det gamle treffer fjellet, Premier Reticles er noe man planlegger lang tid i forveien. Jaktfall selger nå Sightron,Nightforce og Snart Premier Reticles, moro er det å holde på med optikk som ikke er så viden kjent i Norge av gjennomsnittsjegeren, men allikevel har en sterk posisjon som high end i resten av verden!
  6. Sagt på en litt mer alvorlig måte: Skulle dette bli reelt, håper jeg snart å finne en tråd hvor det står: Planlegging av aksjon stopp Norge, så får vi velte og sette fyr på biler på motorveiene og fylle stortings og justisdepartementsbygget opp med sement, så det ikke kommer noe mer tull fra de kantene der........ Ikke kødd med livsstilen/ hobbyen min!
  7. Nei, med jakt menes aktiv jakt feller=fangst, altså passiv jakt Men når det er sagt, sitter jeg nå og tegner for livet på en slagfelle for hjort, bare for å være på den sikre siden! Forhåndsordrer mulig
  8. jaktfall

    Truger

    Her er en test fra bladet Jakt : http://www.jaktfall.no/images_hovedside//test%20bigfoot%20truger.pdf
  9. Jaktfall har nå ytterligere redusert prisene på Belisle slagfeller i Norge, samt at de leveres fraktfritt! (Det er i skrivende stund ca 1400 feller på lager, alle størrelser er lagervare.) Nå skal det være farlig nærme amerikanske priser hos oss, når man iberegner mva,toll og frakt! Og for å slippe en "bombe" med en gang: Jaktfall AS er lovet ennå lavere priser på neste parti, så når dette lageret er slutt vil Jaktfall AS ytterligere redusere prisene på Belisle slagfeller.
  10. Joda, det er jeg helt enig med deg i, at den kan virke som den er. Men at man skal måtte bruke utskjært plastkanne for å beskytte en ny gjenstand man har kjøpt for å bruke ute i all slags vær, blir litt drøyt. Blir som å kjøpe drømmebilen og få beskjed om at man ikke må ta den ut i regn, da slutter den å virke.... Men jeg vet at mange gjør nettopp dette, lager tak, pakker inn i plast, eller skjærer ut plastkanner for å beskytte den. Poenget mitt er at den skulle tålt drittvær når du pakker den ut, (ellers burde man kunne slått den på i emballasjen ) Jeg tok inn varsleren pga. kunder som har etterspurt i lang tid om det finnes mer pålitelige løsninger, og når jeg da fikk det servert fra Canada via Tyskkland, ble valget lett.) En ting kan vi ihvertfall enes om: Bruk av all slags varsling, for å få desimert bestanden av rev, det kan vi like, uansett hva varlseren heter,hva den koster, og hvor mye batterier det går pr. rev
  11. Mest sannsynlig plukker jeg vel ut et par stykker som jakter villsvin og annet i dårlig lysforhold. Villsvin krever en god kniv, derfor bør detvære med av viltarter som skytes av testpersoner. I tillegg at den må leveres til test i et jaktmagasin. Det kan være en flopp, men den kan like gjerne selge skummelt bra... Kontakter et par stykker fra denne tråden på PM, når prøvene kommer til Norge. Derfor: Jakter du villsvin fremover? skriv testkanditat ved signaturen din!
  12. Den lyser (...ehh...) stasjhore lang vei, så sånn sett skulle den vel ha mulighet til å både være totalt ubrukelig og samtidig å bli solgt i hopetall Bra sagt! Det er slik jeg tenker også. Klarer ikke å ta en beslutning på en måte, ler av den, samtidig som jeg er nysgjerrig.... Så du videoen? er jo litt overbevisende, men H7 funker det også..
  13. Har nå fått beskjed om at denne nå slippes på markedet i USA. Har bedt om å få et par eksemplarer, siden Jaktfall allikevel sitter med rettighetene... Mye i meg sier at dette er for amerikanskt, men samtidig ser det genialt ut. Får liksom ikke helt bestemt meg... Til villsvinjakt, bøjakt, etc kan det jo ha noe for seg. Viss kniven er bra, og lyset er så driftsikkert som han har fortalt meg,kan det kanskje ha noe for seg. For meg vil det aldri bli min hovedkniv, der har man en svingbar sak Men som en kjekk å ha/ må ha kniv, tja...? Hva tror kammerfolket? Kniven og sliren ser jo faktisk helt konge ut i kvalitet og kniveggens bue ihvertfall. Link til demovideo på You Tube: Mest sannsynlig plukker jeg vel ut et par stykker som jakter villsvin og annet i dårlig lysforhold. Villsvin krever en god kniv, derfor bør detvære med av viltarter som skytes av testpersoner. I tillegg at den må leveres til test i et jaktmagasin. Det kan være en flopp, men den kan like gjerne selge skummelt bra... Kontakter et par stykker fra denne tråden på PM, når prøvene kommer til Norge. Derfor: Jakter du villsvin fremover? skriv testkanditat ved signaturen din!
  14. Flesteparten av de som kjøper Spypoint har en mikkelvarsler i skuffen som har avgått med døden pga. fukt/regn. Jeg sier ikke at det gjelder alle, men batterier er betraktelig billigere enn mikkelvarslere ihvertfall. Jaktfall har ikke en reklamasjon på Spypointen frem til nå ihvertfall. I løpet av vinteren vil Spypoint varsleren bli testet og omtalt i 3 forskjellige jaktblader, da blir det mindre synsing og mer fakta... I mellomtiden skytes det mye rev for den, så virker, det gjør den.
  15. Produsenten oppgir 30 dager på detektorene, 4 dager på mottakeren. Grunnen er at mottakeren står kontinuerlig på for å varsle umiddelbart. Men har du ikke fått varsling på 4 dager, er det kanskje ikke noe godt besøkt område uansett? Batterilevetiden er akseptabel med tanke på at dette er en viltvarsler og ikke et viltkamera.... Med andre ord en taktisk enhet hvor du skal være litt på "hugget" uansett de dagene du bruker den.
  16. Bruksanvisning finnes! http://www.jaktfall.no/index.php?nr=15&id=150&valg=1
  17. Kim Jørgen, det var det jeg visste: Du er en likandes kar, også når vi er uenige om noe! Hyggelig at du svarer saklig og ikke tilspisser dette, det setter jeg stor pris på. Denne tråden begynte med at jeg ble kritisert for noe som ikke stemte ifht. de opplysninger jeg sitter med, derfor måtte jeg reagere. Beklager viss du følte deg personlig anstøtt, men saken din var et klokkerent eksempel, beklager derfor at du ble dratt inn i dette! Import fra utlandet er og blir et problem som kommer til å vokse i fremtiden fordi verden legges mer opp til netthandel, også internasjonalt. Personlig jobber jeg aktivt med å motvirke dette ved å til enhver tid jobbe for å bedre Jaktfalls innkjøpsvilkår, og videreføre dette til forbruker for å motvirke lysten til import. Men angrepet fra Mr. Polar ble for usaklig til at jeg kunne la det stå uberørt. Hadde vært triveligere på kammeret, viss flere var uenige med hverandre på en saklig måte, der er du ihvertfall et godt eksempel Kim! Fortsatt skitt jakt, vi snakkes vel
  18. Jeg mener selv at jeg ser helheten. (selvfølgelig kan jeg ta feil) Men for å trekke fram et tenkt eksempel. Et par goretex støvler som koster 1899,- hos min lokale forhandler får man for kr 1299,- hos en postordre forhandler på østlandet og for kr 799,- i utlandet(usa feks). forhandleren på østlandet kan sikkert kjøpe inn store partier, noe min lokale forhandler neppe kan(begge disse to har norske utgifter til lønn osv). Om jeg er frekk går jeg å prøver skoa hos lokal forhandler, finner rett størrelse og kjøper de på nett/postordre til en lavere pris. Vil det være forskjell for den lokale forhandleren om jeg bestiller støvla fra usa eller fra en postordre butikk i norge? Den lokale forhandleren tjener ikke penger på noen av de to billigst-for-meg løsningene. Diskusjonen dreier seg om utenlandsimport Høggern. Det er opp til hver enkelt hvor du ønsker å kjøpe dine varer i Norge, Du hjelper ihvertfall ingen norske forhandlere ved å kjøpe fra utlandet. Ingen norsk forhandler er tvunget til å ta veil. pris viss de føler for noe annet, ikke sant? Dette er litt kverulering, og det gidder jeg ikke å engasjere meg i...........
  19. Igjen er det da et tilfelle at trådens emne fullstendig sklir ut av sammenhengen, så nå er vel snart dette en tråd om at Jaktfall sjikanerer sine forbrukere, så da sier jeg takk for meg i denne tråden.....
  20. Jeg har dratt frem de lokale, siden det er de som kjenner det best. Personlig tenker jeg at det går en klar grense mellom det å konkurrere immellom norske butikker og import fra utlandet. Så nei, din lokale forhandler skal ikke være sur på deg pga. dette. Tror du har skjønt ingressen i det jeg har forklart, ikke spikk fliser på enkeltstykker, se helheten.....
  21. Selv om du selv anser dette som "dugnadsånd", må du tåle at din tråd bli brukt som eksempel når temaet er priser og selvimport. Du kjøpte jo faktisk ikke 50 stk til deg selv ... Selv om du hadde importert 500 stk, er ikke differansen mer enn rundt 300,- pr Leatherman allikevel.... Iom at en privatperson har påtatt seg dette for kammerkolleger, har du samtidig undergravd 50 Leatherman salg i Norge via forhandlere. (Selv gidder jeg ikke selge de pga prisene til XXL og lav fortjeneste, og enda blir de importert, skjønner du poenget ? ) Utlegg på titusenvis av kroner var det vel ikke, men et forskudd? Nei, det er ikke det samme jeg driver med, fordi jeg tar en fortjeneste pr. produkt for å holde liv i 2 ansatte samt lokaler+++ Ikke meningen å fornærme deg, men sett fra en butikks ståsted er du en aktiv bidragsyter til at lokale forretninger legger inn årene, om du aksepterer det, det er en annen sak...... Fant ikke noen annen sak, da denne var et klokkeklart eksempel på sideimport av privatpersoner, kontra butikker og fortjeneste.. Har sansen for noen av innleggene dine Kim Jørgen, men må nesten svare når du hiver deg inn med et forsvar. Denne tråden dreier seg om en butikks muligheter til å klare seg økonomisk (kort oppsummert), og da er ikke dine gruppekjøp noe som i utgangspunktet gagner en eneste norsk butikk, det bør du tåle å høre uten å føle deg fornærmet, det er sannheten, og ingenting annet.... Eksempel: Enkelte kammermedlemmer sender meg aktive mailer om ikke Jaktfall snart kan begynne med ladeutstyr, viss det dukker opp en tråd som heter volumkjøp av hylser og dier, hadde det kanskje ikke vært så mye å tenke på lenger, ser du forskjellen Kim? (Opps: Bare ikke dette ble et FOR godt eksempel , kan nesten høre pusten på enkelte her nå ) Kim, setter stor pris på om du bare godtar dette, uten å dra det lenger, det er ingen av oss som er særlig tjent med å gå i klinch pga. en annen trådstarter, enig? Som forummedlem og kunde av Jaktfall, setter jeg stor pris på deg, men du kan nok være irriterende for de som selger Leatherman, du ser den?
  22. Nok et gullkorn: Det had vært triveliar før aille om du had holdt dæ te det såm tråen omhandle.. Ja, det var jo en innertier, sett fra Jaktfalls ståsted....
  23. Gullkornet: Men skulle mitt innlegg på noen måte ha skadet Jaktfall på noen måte,så er det bare for overnevnte firma å sende meg en P.M...Bra resondert det der Mr Polar, bøyer meg i støvet over din selvinnsikt. Viss dette var ment som en tråd som skulle gagne Jaktfall, er det bedre at U.T. markedsfører Jaktfall uten din hjelp...... (Selv om det nå er mange som har fått med seg hvem som selger hva, men det er ikke din skyld at det har tippet positivt for Jaktfall, for å si det på en forsiktig måte.)
  24. Personlig ønsker jeg å la tråden leve,varsleren er knallbra,og som L.Kilevold sang en gang: alt blir kalt reklame,viss det ikke er redaksjonelt. Cubus......osv
  25. Skremmende uvitenhet..... En ting er å kommentere at ting går opp i pris, det er nå greit nok. Men å påberope seg at man har funnet ut at dette er pga. ren grådighet og fullstendig på trynet UTEN å i det hele tatt ta i betraktning hvem som sitter med distribusjonen i Europa og muligens kan påvirke prisstigningene, nei det ofres ikke en tanke. I samme periode du refererer til har Jaktfall bla. annet redusert priser på Nightforce og Sightron kraftig,samt redusert priser på slagfeller og camo, for å nevne noe (Selv om Nightforce nå har varslet nye priser igjen), samt gjort nettbutikken fraktfri, men slikt er ikke spennende å nevne. Prisen har stort sett ligget på 2499,- det har vært to korte kampanjer på 1999,- så den faktiske sammenligningen du skal gjøre er ifra 2499,- til 2990,- Men da hadde det selvfølgelig ikke vært den samme saken. Til sammenligning har jeg funnet mikkelvarsleren (den hvite plastsaken som de fleste har i skuffen, da den er allergisk mot fukt) til 23usd, enkelte aktører selger den for 1790,-........ 1: Spypoint er et Canadisk selskap. 2: Eurohunt i Tyskland har rettighetene til Spypoint i Europa. 3: Eurohunt beregner seg en HØY egenfortjeneste på Spypoint produkter til distributører i hvert land. (Dette er noe jeg diskuterer med de sånn ca. 1 gang i måneden) 4: Eurohunt har priser i EURO på denne, uavhengig av valutakurser. Derfor er det faktisk revnende likegyldig hva den selges til i USA, det hjelper ikke meg i det hele tatt. Det positive med denne saken for meg, er at jeg nå ihvertfall har et konkret BEVIS til tyskerne om at de må roe prisjusteringene på dette, og gi meg mer vettuge priser. Men jeg VET at jeg aldri vil klare å selge den for 80usd, såpass vet man ihvertfall. Det må faktisk være en fortjeneste på produkter man skal selge, for at det skal være liv laga å selge de... (Apropo dette med fokus på priser for tiden: I dag har Jaktfall fått en mail med kritikk for at det selges syningsfeller for Mår til 649,- (produsentens anbefalte pris er 649,- exl. frakt) han hadde "sett" den et annet sted til 550,- slikt er faktisk oftere enn du vil tro at man får spørsmål om. Selger man to skytestokker a' 199,- inkl. frakt, hender det at man får mail om at kunde ber om et godt tilbud på disse 2 skytestokkene. Til kammersmellen i år stilte Jaktfall men en ny Nightforce NXS i sponsepremie, pluss mye sponsing til hundeklubber og lokalklubber, samt ca 5 aktive skyttere fikk ny gratis optikk..+ en dryss med annet "småtteri" Man må faktisk tjene på enkelte produkter for at det skal la seg gjøre å gi noe tilbake også, tenk på det neste gang du finner noe hårreisende, som kanskje ikke var det allikevel, en sak har stort sett bestandig 2 sider, viss man tar seg tid til å snu saken rundt og kikke..... Hvor mange tråder finnes det om import på kammeret? At man importerer enkelte ting, som f.eks et spesielt drømmesikte man har spart seg råd til via statene: joda.... En customstokk man må importere: Joda... Hylser til hjemmelading i spesialkalibre: Joda... Men når man leser tråder om at man har bestilt en eller to lokkefløyter fra statene,bestilt 3 slagfeller- eller gruppekjøp på Leatherman, ja da melder jeg pass... De fleste har råd til å spandere et par tre hundre kroner på en god fløyte, eller å svi av 300,- ekstra på en Leatherman fra XXL. Ikke klag på din lokale forhandler og hans utvalg, viss du samtidig kjenner deg igjen i ovennevnte situasjon, ofte er du indirekte med på at han ikke kan ha så lave priser at det passer en amerikansk sammenligning. Jaktfall baserer seg mest på nett, og kan derfor reagere mye raskere i markedet, men mange lokale forhandlere TRENGER faktisk 130,- i fortjeneste på "din" lokkefløyte, ta vare på denne forhandleren mens han er der. Regner med reaksjoner på dette, men en spade er en spade, og enkelte ganger kan det være godt å få sagt ting også.. Ingen jaktbutikker får tippemidler eller grasrotandeler, det er mellomlegget på det du finner i statene de lever av, så greia er enkel: Ønsker DU å ha en lokal forhandler? Det er jo gjerne litt fokus på dette med premier til kammersmellen en periode hvert år, prøv da å se for deg at disse fire trådene ligger øverst før neste kammersmell:1.Sponsepremier kammersmellen 2011 2.Gruppekjøp av Zeiss Diarange 3.Gruppesmugling av Norma rifleammunisjon fra Tv-Boden/ Strømstad 4.Nedlasting av jaktfilmer, trenger hjelp.... Sånn er det faktisk i ferd med å bli, selv om det kanskje ikke er så synlig i dag Jeg er ikke spesielt irritert på trådstarter, men syntes at denne var en grei sak å "forsvare" seg på , siden han tydeligvis sitter med bevis som har gått meg hus forbi..... Noe av dette er skrevet med en smule stigmatisering og ironi, for å vise hvordan det er i ferd med å eskalere seg... Mvh Bjørnar. Bak grådigheten banker et jegerhjerte med ønske om en dynamisk og nytenkende jaktbutikk med fornuftige priser....
×
×
  • Create New...