Jump to content

jaktfall

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

About jaktfall

  • Birthday 12/19/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jaktfall's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da har jeg vært i telefonisk kontakt med (S.L) på Voigt. Han sier at han ikke så noe galt i denne kikkerten du omtaler. De sammenlignet den mot Zeiss,Trijicon og Meopta og fant ikke noen feil på den. U.T har også sjekket denne FØR jeg sendte den, og fant ingen feil på den. Jeg sier ikke at du har feil, jeg sier bare at det du har sett, er det bare du som har sett.... Kikkerten er på vei til meg igjen, da får man se en gang til. At jeg bryr meg om Sightron med feil som importør, mener jeg er en trygghet for kjøpere. Vi kjører 0-toleranse på feil på Sightron og Nightforce, og det akter vi å fortsette med. Nei, har ikke noe imot å dele informasjonen med andre Når det gjelder deg derimot, så misliker jeg sterkt tonen i første del av innlegget ditt! Skulle det være min skyld at du ikke vet noe om dette? Har jeg noen som helst forpliktelse til å ta kontakt med hovedimportør av noe jeg finner en feil på? Tror du virkelig at du kan gi ordre til meg om NOE SOM HELST Men siden du faktisk viser normal høflighet i siste setning, skal jeg la være å dra dette lengre. Pusher`n er http://www.voigt.no/
  2. 1.Takk 2. månedskiftet januar,februar. hyggelige priser, mer info i morgen kveld
  3. Siden Jaktfall er hovedimportør av Sightron, har du kanskje ikke noe imot å dele informasjonen til oss andre om hva navnet på den lokale pusheren er, slik at jeg kan kontakte de og høre hva som er galt med dette siktet? Jeg har ihvertfall ikke mottatt noe slikt sikte. Altså: Kom med navnet så jeg får kontaktet de for å hjelpe de! Sightron har et ubetydelig antall reklamasjoner, og jeg har en 0-toleranse på feil/mangler med sikter levert fra Jaktfall. Ønsker derfor at du opplyser om navn på bedrift så vi får kontaktet de.
  4. Imponerende..... Det blir som å si at min Härkila bukse lekker, og den er laget i Goretex, derfor er den nye Fjellreven buksa ubrukelig også, fordi den er i Goretex....
  5. Jeg kan lette litt på sløret når det gjelder priser. Den rimeligste vil ligge på rundt 19000,- inkl mva/frakt Den dyreste havner på nesten 33000,- inkl mva/frakt Så starter jeg heller ikke med dette for å konkurrere i de lavere klassene, men for å være tilgjengelig for de med drømmer om det ultimate siktet. Testen som ble gjennomført på Robsoft i fjor, viste at Premier Reticles bokstavelig talt knuste enhver form for konkurranse på langholdsskyting. Men for all del, både Nightforce og Sightron holder til å være i toppen av Norgeseliten, noe jeg håper jeg har mer dokumentasjon på neste høst Evt. pristillegg blir jo det man ønsker seg, med tanke på antall klikk, etc,etc,etc. Man kan jo praktisk talt bygge de selv på ønskede spesifikasjoner... En liten NB kan være leveringstiden. I beste fall snakker vi om 6-8 uker levering. Ekstremtilfellet jeg vet om foreløpig er 10 mnd..... Premier Reticles er IKKE noe man bestiller i det det gamle treffer fjellet, Premier Reticles er noe man planlegger lang tid i forveien. Jaktfall selger nå Sightron,Nightforce og Snart Premier Reticles, moro er det å holde på med optikk som ikke er så viden kjent i Norge av gjennomsnittsjegeren, men allikevel har en sterk posisjon som high end i resten av verden!
  6. Sagt på en litt mer alvorlig måte: Skulle dette bli reelt, håper jeg snart å finne en tråd hvor det står: Planlegging av aksjon stopp Norge, så får vi velte og sette fyr på biler på motorveiene og fylle stortings og justisdepartementsbygget opp med sement, så det ikke kommer noe mer tull fra de kantene der........ Ikke kødd med livsstilen/ hobbyen min!
  7. Nei, med jakt menes aktiv jakt feller=fangst, altså passiv jakt Men når det er sagt, sitter jeg nå og tegner for livet på en slagfelle for hjort, bare for å være på den sikre siden! Forhåndsordrer mulig
  8. jaktfall

    Truger

    Her er en test fra bladet Jakt : http://www.jaktfall.no/images_hovedside//test%20bigfoot%20truger.pdf
  9. Jaktfall har nå ytterligere redusert prisene på Belisle slagfeller i Norge, samt at de leveres fraktfritt! (Det er i skrivende stund ca 1400 feller på lager, alle størrelser er lagervare.) Nå skal det være farlig nærme amerikanske priser hos oss, når man iberegner mva,toll og frakt! Og for å slippe en "bombe" med en gang: Jaktfall AS er lovet ennå lavere priser på neste parti, så når dette lageret er slutt vil Jaktfall AS ytterligere redusere prisene på Belisle slagfeller.
  10. Joda, det er jeg helt enig med deg i, at den kan virke som den er. Men at man skal måtte bruke utskjært plastkanne for å beskytte en ny gjenstand man har kjøpt for å bruke ute i all slags vær, blir litt drøyt. Blir som å kjøpe drømmebilen og få beskjed om at man ikke må ta den ut i regn, da slutter den å virke.... Men jeg vet at mange gjør nettopp dette, lager tak, pakker inn i plast, eller skjærer ut plastkanner for å beskytte den. Poenget mitt er at den skulle tålt drittvær når du pakker den ut, (ellers burde man kunne slått den på i emballasjen ) Jeg tok inn varsleren pga. kunder som har etterspurt i lang tid om det finnes mer pålitelige løsninger, og når jeg da fikk det servert fra Canada via Tyskkland, ble valget lett.) En ting kan vi ihvertfall enes om: Bruk av all slags varsling, for å få desimert bestanden av rev, det kan vi like, uansett hva varlseren heter,hva den koster, og hvor mye batterier det går pr. rev
  11. Mest sannsynlig plukker jeg vel ut et par stykker som jakter villsvin og annet i dårlig lysforhold. Villsvin krever en god kniv, derfor bør detvære med av viltarter som skytes av testpersoner. I tillegg at den må leveres til test i et jaktmagasin. Det kan være en flopp, men den kan like gjerne selge skummelt bra... Kontakter et par stykker fra denne tråden på PM, når prøvene kommer til Norge. Derfor: Jakter du villsvin fremover? skriv testkanditat ved signaturen din!
  12. Den lyser (...ehh...) stasjhore lang vei, så sånn sett skulle den vel ha mulighet til å både være totalt ubrukelig og samtidig å bli solgt i hopetall Bra sagt! Det er slik jeg tenker også. Klarer ikke å ta en beslutning på en måte, ler av den, samtidig som jeg er nysgjerrig.... Så du videoen? er jo litt overbevisende, men H7 funker det også..
  13. Har nå fått beskjed om at denne nå slippes på markedet i USA. Har bedt om å få et par eksemplarer, siden Jaktfall allikevel sitter med rettighetene... Mye i meg sier at dette er for amerikanskt, men samtidig ser det genialt ut. Får liksom ikke helt bestemt meg... Til villsvinjakt, bøjakt, etc kan det jo ha noe for seg. Viss kniven er bra, og lyset er så driftsikkert som han har fortalt meg,kan det kanskje ha noe for seg. For meg vil det aldri bli min hovedkniv, der har man en svingbar sak Men som en kjekk å ha/ må ha kniv, tja...? Hva tror kammerfolket? Kniven og sliren ser jo faktisk helt konge ut i kvalitet og kniveggens bue ihvertfall. Link til demovideo på You Tube: Mest sannsynlig plukker jeg vel ut et par stykker som jakter villsvin og annet i dårlig lysforhold. Villsvin krever en god kniv, derfor bør detvære med av viltarter som skytes av testpersoner. I tillegg at den må leveres til test i et jaktmagasin. Det kan være en flopp, men den kan like gjerne selge skummelt bra... Kontakter et par stykker fra denne tråden på PM, når prøvene kommer til Norge. Derfor: Jakter du villsvin fremover? skriv testkanditat ved signaturen din!
  14. Flesteparten av de som kjøper Spypoint har en mikkelvarsler i skuffen som har avgått med døden pga. fukt/regn. Jeg sier ikke at det gjelder alle, men batterier er betraktelig billigere enn mikkelvarslere ihvertfall. Jaktfall har ikke en reklamasjon på Spypointen frem til nå ihvertfall. I løpet av vinteren vil Spypoint varsleren bli testet og omtalt i 3 forskjellige jaktblader, da blir det mindre synsing og mer fakta... I mellomtiden skytes det mye rev for den, så virker, det gjør den.
  15. Produsenten oppgir 30 dager på detektorene, 4 dager på mottakeren. Grunnen er at mottakeren står kontinuerlig på for å varsle umiddelbart. Men har du ikke fått varsling på 4 dager, er det kanskje ikke noe godt besøkt område uansett? Batterilevetiden er akseptabel med tanke på at dette er en viltvarsler og ikke et viltkamera.... Med andre ord en taktisk enhet hvor du skal være litt på "hugget" uansett de dagene du bruker den.
×
×
  • Create New...